CyDoN Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Το ArmA2 από ότι έχω καταλάβει έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα. Γι'αυτό πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε την Ελληνική Κοινότητα του παιχνιδιού στο www.arma3.gr και να μαζευτούμε εν'όψη της κυκλοφορίας του ArmA3 και του Iron Front αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως ομάδος και χρόνου απασχολήσεως ώστε να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι όλοι μαζί. Θα περιμένω να δω αρκετούς από εσάς εκεί. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια θα με βρείτε στο skype μου: vampyrictyrant ή στα forums του ArmA3.gr και κάποιες απαντήσεις: Το έχω από παλιά αγορασμένο..Παίζει κάποιος από σας; καιhttp://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=reply_post&f=11&t=200555&qpid=4310443 H δική μας ομάδα, η Hellenic Kommando είναι πολύ εμπειρή, καθώς ασχολείται με τη σειρά από την εποχή του Operation Flashpoin. Ακόμη διοργανώνουμε το πιο πετυχιμένο και με μεγαλύτερη συμμετοχή tournoua στον κόσμο σε αυτό για το παιχνίδι το ArmA Strategic Command. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Για ότι απορία έχετε βρείτε με και θα σας βοηθήσω όπως μπορώ!
fearwhatnow Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλησπερα σε ολους! Εν οψη DayZ ειπα να αγορασω κι εγω το Arma 2 + Arma 2 OA μεσω steam. Η πληρης απογοητευση ηρθε οταν το εβαλα για να κανω το boot camp και μετα μερικα scenarios. Ενταξει δεν εχω και κανενα τρελο gaming laptop αλλα με GTX 280M, 6gb RAM και i7 CPU πιστευα οτι θα μπορουσα να το παιξω αξιοπρεπος. Με 1920x1080 αναλυση παιζει max 13-15 fps, και αν τα βαλω ολα low και αναλυση 1280x1024 τοτε πιανω ισα και 22-23 fps. Ειναι δυνατον να μπορω να παιζω ανετα battlefield 3, skyrim, Metro 2033, CoD: Modern Warfare 3, Total War: Shogun 2 σε 1920x1080 και ενα παιχνιδι σαν το Arma 2 να μην μπορω να πιασω 30 fps? Διαβασα καποια σχολια στο νετ οτι ειναι κακογραμμενο και δεν μπορει να εκμεταλευτει σωστα τη gpu αλλα τετοιο αισχος δεν το περιμενα! Μηπως ξερει κανεις καμια λυση και αν μπορει να βελτιωθει η κατασταση; Δεν προκειται να καταφερεις τιποτα με την 280Μ και το Arma2.Ειναι θεμα της gpu.Θελει πιο δυνατη το Arma2.Εχω χειροτερο συστημα απο εσενα (q6600,4gb ddr2) αλλα λογω της ΑΤΙ 6850 παιζει σταθερα στα 60fps με ολα στο full και 1920Χ1080.
Centurion Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Με την ευκαιρία θέλω να δηλώσω κι εγώ την απογοήτευσή μου με το Arma 2. Το αγόρασα πριν 2 βδομάδες απ' το steam και αν έχω καταφέρει να παίξω δυο φορές χωρίς να glitchάρει είναι λόγω τύχης. Πολύ συχνά, μετά από 5-10 λεπτά παιχνιδιού μου χαλάνε τα γραφικά, σέρνεται στα 5 fps και το παιχνίδι γίνεται unplayable και η μόνη λύση είναι restart. Στο σύστημά μου έχω έναν phenom 955, 3 GB RAM και μια ταπεινή πλην τίμια gtx 460. Το παιχνίδι το έχω κάνει install στα XP και παίζω σε ανάλυση 1680x1050. Θέμα υπερθέρμανσης της gpu δεν παίζει, μιας και δεν έχει ανέβει ποτέ πάνω από 55 βαθμούς σε οτιδήποτε την έχω δοκιμάσει. Αλλά την έχω ελέγξει και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με το MSI Afterburner. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν έχω κατεβάσει και τα patch μαζί όταν το κατέβασα απ' το Steam. Πάω εκεί που λέει για τα updates του παιχνιδιού αλλά δεν βλέπω κάτι. Μήπως φαίνεται από την έκδοση του .exe αρχείου αν έχει μπει το patch; Και τέλος από που μπορούμε να κατεβάσουμε τα patches για την έκδοση του Steam;
CyDoN Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Με την ευκαιρία θέλω να δηλώσω κι εγώ την απογοήτευσή μου με το Arma 2. Το αγόρασα πριν 2 βδομάδες απ' το steam και αν έχω καταφέρει να παίξω δυο φορές χωρίς να glitchάρει είναι λόγω τύχης. Πολύ συχνά, μετά από 5-10 λεπτά παιχνιδιού μου χαλάνε τα γραφικά, σέρνεται στα 5 fps και το παιχνίδι γίνεται unplayable και η μόνη λύση είναι restart. Στο σύστημά μου έχω έναν phenom 955, 3 GB RAM και μια ταπεινή πλην τίμια gtx 460. Το παιχνίδι το έχω κάνει install στα XP και παίζω σε ανάλυση 1680x1050. Θέμα υπερθέρμανσης της gpu δεν παίζει, μιας και δεν έχει ανέβει ποτέ πάνω από 55 βαθμούς σε οτιδήποτε την έχω δοκιμάσει. Αλλά την έχω ελέγξει και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με το MSI Afterburner. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν έχω κατεβάσει και τα patch μαζί όταν το κατέβασα απ' το Steam. Πάω εκεί που λέει για τα updates του παιχνιδιού αλλά δεν βλέπω κάτι. Μήπως φαίνεται από την έκδοση του .exe αρχείου αν έχει μπει το patch; Και τέλος από που μπορούμε να κατεβάσουμε τα patches για την έκδοση του Steam; Χαμήλωσε την ανάλυση οπωσδήποτε αλλιώς δουλειά δεν θα δεις. Εδώ θα βρεις τα τελευταία updates, ακομη και του steam http://www.arma2.com/supply/game-updates
Centurion Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Χαμήλωσε την ανάλυση οπωσδήποτε αλλιώς δουλειά δεν θα δεις. Εδώ θα βρεις τα τελευταία updates, ακομη και του steam http://www.arma2.com...ly/game-updates Οκ θα κατεβάσω τα updates. Αλλά το άλλο θέμα που έχω δεν έχει να κάνει με την ανάλυση (πιστεύω). Το παιχνίδι τρέχει κανονικά για λίγη ώρα σε ικανοποιητικά fps, αλλά μετά από λίγο μου χαλάνε τα γραφικά και σέρνεται σαν τον διάολο Να και ένα παράδειγμα (δεν είναι δική μου η φωτό, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα)
fearwhatnow Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Οκ θα κατεβάσω τα updates. Αλλά το άλλο θέμα που έχω δεν έχει να κάνει με την ανάλυση (πιστεύω). Το παιχνίδι τρέχει κανονικά για λίγη ώρα σε ικανοποιητικά fps, αλλά μετά από λίγο μου χαλάνε τα γραφικά και σέρνεται σαν τον διάολο Να και ένα παράδειγμα (δεν είναι δική μου η φωτό, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα) Εχεις προβλημα με FADE.Ειχες πιο πριν πειρατικο το παιχνιδι και δεν εκανες ΠΛΗΡΕΣ uninstall και των values στο registry.
Centurion Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εχεις προβλημα με FADE.Ειχες πιο πριν πειρατικο το παιχνιδι και δεν εκανες ΠΛΗΡΕΣ uninstall και των values στο registry. Δεν το είχα πειρατικό ποτέ. Ούτε demo, τίποτα. Πρώτη φορά το έβαλα-έπαιξα όταν το κατέβασα από steam.
CyDoN Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν το είχα πειρατικό ποτέ. Ούτε demo, τίποτα. Πρώτη φορά το έβαλα-έπαιξα όταν το κατέβασα από steam. βαλε τα updates θα φύγουν τα artifacts
Centurion Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) βαλε τα updates θα φύγουν τα artifacts Ok. Μέχρι το βραδάκι θα τα έχω σετάρει πιστεύω και θα ενημερώσω. Thanks Edit: Τελικά τίποτα. Εκτός από τα γραφικά, κρασάρει και στην επιφάνεια εργασίας ενώ το exe συνεχίζει να τρέχει στις διεργασίες. Ούτε μήνυμα σφάλματος ούτε τίποτα. Έτσι απλά. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2012 από Centurion
mchls Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ArmA 2: Army of the Czech Republic DLC Announced; coming on Q3 2012 A2: ACR Key Features: •Czech Army – Bolster the Arma sandbox with a range of authentic Czech Army units and vehicles, including the L-159 Alca, Pandur II, and Dingo infantry mobility vehicle •Authentic Weapons – Pick from a range of new weapons, including those developed with ?eská Zbrojovka a.s.: CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III and CZ 75 PHANTOM •Diverse Missions – Deploy across 15 new missions in the singleplayer campaign, scenarios and procedural template gameplay modes •Verdant Environments – Explore the two new summer-season terrains: Bystrica and Bukovina Bohemia Interactive´s CEO, Marek Spanel, added: “We’re very happy for the opportunity to bring this fantastic DLC which focuses exclusively on our home army, the Army of the Czech Republic. We want to use this opportunity to pay tribute to all those brave Czech soldiers who are risking their lives in service around the world.” Pre-orders are available from June 4th at Bohemia’s Store. A2: ACR is scheduled for release exclusively for PC on Q3 2012.
Dr Marley Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και από μένα το dayz απίστευτο mod εγώ και καμιά 20 μέρες το παίζουμε με την HeSC clan είμαστε περίπου στα 10 άτομα και έχουμε φτάσει στις 15 μέρες, τώρα ψάχνουμε αυτοκίνητο. Όποιος ψήνεται και θέλει κάπως ποιο οργανωμένο game ας περάσει από το HeSC-Clan.gr.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BguGRjPqCtM Κόσμος...
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BguGRjPqCtM Κόσμος... Θέλω να ξαναπαίξω!!!
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Από περιέργεια πήρα από τον θείο το πακέτο Combined Operations. Το έκανα εγκατάσταση. Ύστερα, πέρασα το Six Launcher που δίνει στο DayZ, άνοιξα τον Updater, έκανε εκεί κανένα GB Updates αλλά όποτε πάω να μπω σε παιχνίδι ή θα πετάει "Αυτός ο σερβερ δεν είναι διαθέσιμος γιατί πρέπει να σβήσετε κάποια αρχεία" ή θα κολλάει σε ένα παράθυρο που θα λέει αν θυμάμαι καλά "Σύνδεση με τον Host". Τι κάνω λάθος; Άλλα σφάλματα που βγάζει είναι είτε όταν ανοίγει το παιχνίδι να λέει "Cannot load textures ...." και ότι στην αρχή λέει ότι δεν υπάρχει προφιλ ή κάτι τέτοιο και όταν πατήσω οκ ανοίγει το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα