Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ασύρματο δίκτυο σε laptop!!!

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop Packard Bell και έχω πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο.Κατάφερα μόνο μία φορά να συνδεθώ κανονικά σε δίκτυο και από εκεί και έπειτα κάνει μεν σύνδεση αλλά μου λέει ότι γίνεται σύνδεση με περιορισμένες δυνατότητες(ή κάπως έτσι) στην ουσία δηλαδή δεν έχω internet.Το laptop έχει Windows vista!

Μπορεί κανείς να μου πει τι φταίει και το κάνει αυτό???

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν αποφασίσω να βάλω xp θα υπάρξει πρόβλημα πρώτον τους drivers και δεύτερον με τα αρχεια που έχω γιατι ειναι περιπου 70GB και δεν έχω τρόπο να κανω back up.Δεν χρησιμοποιώ κάποιο utility(Τα μόνα προγράμματα που έχω βάλει είναι το Tune up utilities,Winamp,Nero,Power DVD).Φίλε steve2810 ξέρεις που μπορώ να βρω τους drivers?

Δημοσ.

Κοιταξε στη σελιδα του κατασκευαστη αλλα ελεγξε και τις ρυθμισεις στο ενσωματωμενο προγραμμα του φορητου σου...

Δημοσ.

Στο Network and Sharing Center 1. πάτα Customize και επέλεξε private-->Next-->Close... 2. Στο sharing and discovery μόνο τα Network Discovery, File sharing και printer sharing να είναι ON...

Επίσης στο Control panel, network, tcpip properties άσε automatically assigned όλα...

Συχνά είναι περισσότερο θέμα router παρά κάρτας wireless... Παίξε με τις ρυθμίσεις του...

Δημοσ.

Το προβλημα δεν παρουσιαζεται μονο με το router αλλά και σε δημόσια ασυρματα δικτυα.οσο για το File sharing οσο και προσπαθησα δεν γινεται ενεργό.Δηλαδη παταω ενεργοποιηση και μου το απενεργοποιεί ξανά απο μόνο του!!!

Δημοσ.

Και πώς θα μπορέσω να καταλάβω αν τελικά υπάρχει κάποιο προβλημα είτε στο δίκτυο είτε στο λάπτοπ???

Η μόνη λύση είναι το service ή υπαρχει και κάποιος άλλος τρόπος??

Δημοσ.

Λοιπόν, όσον αφορά το γιατί απενεργοποιείται το Sharing είναι από ρυθμίσεις του firewall. Για να διαπιστώσεις πού εντοπίζεται το πρόβλημα θα πρέπει να προσπαθήσεις με ένα άλλο Wi-fi device (κινητό, άλλο laptop ...).

Δημοσ.

Δεν έχω εγκατεστημένο καποιο firewall.Το μόνο firewall που λειτουργεί είναι αυτό των Windows.Οταν λες steve2810 να προσπαθήσω με ένα άλλο Wi-fi device τι ακριβώς εννοείς?

Δημοσ.

Αν έχεις security WEP στο ρούτερ άλλαξέ το σε WPA γιατί το WEP δεν παίζει καλά στα Vista. Επίσης κλείσε το firewall να δεις αν παίζει σωστά...

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν υπαρχει μόνο με το ρουτερ που έχω σπίτι αλλα υπαρχει και όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε οποιοδήποτε ασύρματο δημόσιο δίκτυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...