stavregos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Έχω ένα laptop Packard Bell και έχω πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο.Κατάφερα μόνο μία φορά να συνδεθώ κανονικά σε δίκτυο και από εκεί και έπειτα κάνει μεν σύνδεση αλλά μου λέει ότι γίνεται σύνδεση με περιορισμένες δυνατότητες(ή κάπως έτσι) στην ουσία δηλαδή δεν έχω internet.Το laptop έχει Windows vista! Μπορεί κανείς να μου πει τι φταίει και το κάνει αυτό??? Ευχαριστώ!
steve2810 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα πιο ενημερωμένα drivers για την κάρτα δικτύου.
darkthan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 dokimase na balis xp linux paei xarami to laptop .simfono kai me ton steve2810, amma exeis kapoio utility gia tin karta bgalto kai xreisimopoiise ton windows isos doylepsei kai xoris ayto
stavregos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Αν αποφασίσω να βάλω xp θα υπάρξει πρόβλημα πρώτον τους drivers και δεύτερον με τα αρχεια που έχω γιατι ειναι περιπου 70GB και δεν έχω τρόπο να κανω back up.Δεν χρησιμοποιώ κάποιο utility(Τα μόνα προγράμματα που έχω βάλει είναι το Tune up utilities,Winamp,Nero,Power DVD).Φίλε steve2810 ξέρεις που μπορώ να βρω τους drivers?
21century Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Κοιταξε στη σελιδα του κατασκευαστη αλλα ελεγξε και τις ρυθμισεις στο ενσωματωμενο προγραμμα του φορητου σου...
stavregos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο για τις ρυθμίσεις γιατί δεν ξέρω και πολλά από ασύρματα δίκτυα???
furious99 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Στο Network and Sharing Center 1. πάτα Customize και επέλεξε private-->Next-->Close... 2. Στο sharing and discovery μόνο τα Network Discovery, File sharing και printer sharing να είναι ON... Επίσης στο Control panel, network, tcpip properties άσε automatically assigned όλα... Συχνά είναι περισσότερο θέμα router παρά κάρτας wireless... Παίξε με τις ρυθμίσεις του...
stavregos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Το προβλημα δεν παρουσιαζεται μονο με το router αλλά και σε δημόσια ασυρματα δικτυα.οσο για το File sharing οσο και προσπαθησα δεν γινεται ενεργό.Δηλαδη παταω ενεργοποιηση και μου το απενεργοποιεί ξανά απο μόνο του!!!
mariosre Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 μπορεί να έχει πρόβλημα το δίκτυο ή το λάπτοπ!
stavregos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Και πώς θα μπορέσω να καταλάβω αν τελικά υπάρχει κάποιο προβλημα είτε στο δίκτυο είτε στο λάπτοπ??? Η μόνη λύση είναι το service ή υπαρχει και κάποιος άλλος τρόπος??
steve2810 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Λοιπόν, όσον αφορά το γιατί απενεργοποιείται το Sharing είναι από ρυθμίσεις του firewall. Για να διαπιστώσεις πού εντοπίζεται το πρόβλημα θα πρέπει να προσπαθήσεις με ένα άλλο Wi-fi device (κινητό, άλλο laptop ...).
stavregos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν έχω εγκατεστημένο καποιο firewall.Το μόνο firewall που λειτουργεί είναι αυτό των Windows.Οταν λες steve2810 να προσπαθήσω με ένα άλλο Wi-fi device τι ακριβώς εννοείς?
furious99 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αν έχεις security WEP στο ρούτερ άλλαξέ το σε WPA γιατί το WEP δεν παίζει καλά στα Vista. Επίσης κλείσε το firewall να δεις αν παίζει σωστά...
insomniaK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν κάνεις μία επαναφορά συστήματος, μπας και σιαξει.
stavregos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Το πρόβλημα δεν υπαρχει μόνο με το ρουτερ που έχω σπίτι αλλα υπαρχει και όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε οποιοδήποτε ασύρματο δημόσιο δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.