Προς το περιεχόμενο

Έχουν προβλημα τα hp?

tera2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπα και σε ένα αλλο μηνυμα μου είπαν μακρια απο hp ανρθρωποι που πωλουν Hp οποτε ξέρουν!!!! Ποια ειναι η γνώμη σας?

Δημοσ.

καλα δεν ρωτησες τους λογους; αμα δεν σου πουν μια εμπεριστατωμενη αποψη, πως μπορεις να τους παιρνεις στα σοβαρα?? Αχ και να ξερες ποσοι ασχετοι εχουν μαγαζι με υπολογιστες.

Το πρωτο σου Post δεν ειναι σωστα διατυπωμενο. Ετσι οπως το εγραψες αρκετοι μποροι να ξεγελαστουν και να τους οδηγησεις σε λανθασμενα συμπερασματα. Αλλο να ειναι μια αντιπροσωπεια που να πουλα μονο hp και να σου λενε αυτο το πραγμα και αλλο γενικα ενα μαγαζι που να πουλαει και hp και αλλες μαρκες

Δημοσ.

Οταν ήταν να παρω ειχα αποφασισει tyoshiba αλλα στα ίδια περίπου λεφτα εβρισκα hp με ανωτερα χαρακτηριστικα. Το θέμα είναι ότι αρκετοι μου έλεγαν για τα hp να τα αποφύγω (κάτοχοι hp) αλλα άλλοι το ακριβώς αντίθετο!!!! Μετα λέω θα ρωτήσω γνωστους που πουλάνε ή δουλεευουν σε μαγαζι και αυτοι έφτασαν να μου πουν καλύτερα όχι . Για τον τίτλο έχει δικιο σορυ δεν το σκέφτηκα

Δημοσ.

ας ακουσουμε λογους! καποιοι βγαλαν αποψη χωρις λογους αιτιολογιας!!! και γω σκεφτομαι για hp αλλα και για αλλα.

Δημοσ.

Μη ξεγελιέστε από το τι σας λένε οι άλλοι. Μπορεί να είχαν ένα προϊόν το οποίο έτυχε να είναι ελαττωματικό και να παιδεύτηκαν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα είναι ελαττωματικά. Καλύτερο θα είναι να μη γενικεύουμε και διογκώνουμε τα πράγματα.

Δημοσ.

Πάντα υπάρχουν ελαττωματικά κομμάτια στα ηλεκτρονικά, αυτό που μετράει είναι η συχνότητα που παρατηρείται το φαινόμενο και το service. Η ΗΡ νομίζω είναι καλή και στα δυο!

Δημοσ.

Exw 2 hp. Ena omnibook xe3 7etias kai ena pavilion dv6397. 7 xronia mono h bataria den douleyei pia kai to xrhsimopoiw ws a3ioprepes katebasthri. Na pros8esw thn poly kalh yposthri3h ths hp mesw live-chat me texnikous. Gia service den 3erw, den xreiasthke pote na kanw :-)

Δημοσ.

Και εγώ τοσίμπα έλεγα να αγοράσω, αλλά τελικά κατέληξα σε hp...

Άκουσα διάφορα από πολλούς (τα καλύτερα και τα χειρότερα) αλλά αποφάσισα να πάρω hp εφόσον προσφέρει πολύ περισσότερα και με λιγότερα χρήματα και δεν είναι και καμιά μάρκα ανύπαρκτη...Επίσης από έρευνα που έκανα είδα το σέρβις είναι καλό οπότε δε το μετανιώνω...

Δημοσ.

Μια χαρά τα πηγαίνει το hp μου...

Ζηλεύουν φίλε γι' αυτό μιλάνε!

:)

Καλό είναι το post αυτό να κλείσει γιατί μοιάζει σα μαύρη διαφήμιση...

Δημοσ.

Υμφωνω ίσως ο τιτλος να μην ήταν ο ενδεδειγμενος!!!! Παω αυριο για παραγγελια λοιπον και ο θεος βοηθος!!!! Θ ενημερωσω για επιδοσεις κτ.λ

Δημοσ.

HP exw ena apo tin seira dv6000 kai einai asteri, kai se apodoseis kai se emfanish. Idiaitera twra pou bgike kai kainouria fournia me fobera xaraktiristika kai timi den tha to skeutomoun kan an eimoun esu.

Δημοσ.

Exw edw kai 1,5 xrono hp kai den mou exei parousiasei kanena problhma. Arnitiko: h mikrh gwnia theashs sths othonhs.

H gwnia theashs einai mikroterh se sigkrish me ena laptop fujitsu-siemens pou agorastike prin 3,5 xronia alla kai me ena vaio pou agorastike prin 1 mhna.

Sta thetika tou laptop to telecontrol, to bluetooth, den thermenete katholou.

Arnitiko epishs h elipsh enswmatomenhs cameras.

(h sigkrish ston eksoplismo einai se sxesh me alla montela me iso peripou kostos).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...