tera2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Όπως είπα και σε ένα αλλο μηνυμα μου είπαν μακρια απο hp ανρθρωποι που πωλουν Hp οποτε ξέρουν!!!! Ποια ειναι η γνώμη σας?
cxmgp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 γιατι στο ειπαν αυτο;;;; για ποιους λογους;;;; Μονο hp πουλανε αυτοι;;;
tera2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Oxi μονο αλλά αυτο μου είπνα και με κωλωσαν λίγο!!!! Δεν ξέρω πρεπει τωρα να ξαναψάχνω
cxmgp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 καλα δεν ρωτησες τους λογους; αμα δεν σου πουν μια εμπεριστατωμενη αποψη, πως μπορεις να τους παιρνεις στα σοβαρα?? Αχ και να ξερες ποσοι ασχετοι εχουν μαγαζι με υπολογιστες. Το πρωτο σου Post δεν ειναι σωστα διατυπωμενο. Ετσι οπως το εγραψες αρκετοι μποροι να ξεγελαστουν και να τους οδηγησεις σε λανθασμενα συμπερασματα. Αλλο να ειναι μια αντιπροσωπεια που να πουλα μονο hp και να σου λενε αυτο το πραγμα και αλλο γενικα ενα μαγαζι που να πουλαει και hp και αλλες μαρκες
tera2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Οταν ήταν να παρω ειχα αποφασισει tyoshiba αλλα στα ίδια περίπου λεφτα εβρισκα hp με ανωτερα χαρακτηριστικα. Το θέμα είναι ότι αρκετοι μου έλεγαν για τα hp να τα αποφύγω (κάτοχοι hp) αλλα άλλοι το ακριβώς αντίθετο!!!! Μετα λέω θα ρωτήσω γνωστους που πουλάνε ή δουλεευουν σε μαγαζι και αυτοι έφτασαν να μου πουν καλύτερα όχι . Για τον τίτλο έχει δικιο σορυ δεν το σκέφτηκα
cxmgp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ας ακουσουμε λογους! καποιοι βγαλαν αποψη χωρις λογους αιτιολογιας!!! και γω σκεφτομαι για hp αλλα και για αλλα.
steve2810 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μη ξεγελιέστε από το τι σας λένε οι άλλοι. Μπορεί να είχαν ένα προϊόν το οποίο έτυχε να είναι ελαττωματικό και να παιδεύτηκαν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα είναι ελαττωματικά. Καλύτερο θα είναι να μη γενικεύουμε και διογκώνουμε τα πράγματα.
afantos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πάντα υπάρχουν ελαττωματικά κομμάτια στα ηλεκτρονικά, αυτό που μετράει είναι η συχνότητα που παρατηρείται το φαινόμενο και το service. Η ΗΡ νομίζω είναι καλή και στα δυο!
valemon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Exw 2 hp. Ena omnibook xe3 7etias kai ena pavilion dv6397. 7 xronia mono h bataria den douleyei pia kai to xrhsimopoiw ws a3ioprepes katebasthri. Na pros8esw thn poly kalh yposthri3h ths hp mesw live-chat me texnikous. Gia service den 3erw, den xreiasthke pote na kanw
depoina Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Και εγώ τοσίμπα έλεγα να αγοράσω, αλλά τελικά κατέληξα σε hp... Άκουσα διάφορα από πολλούς (τα καλύτερα και τα χειρότερα) αλλά αποφάσισα να πάρω hp εφόσον προσφέρει πολύ περισσότερα και με λιγότερα χρήματα και δεν είναι και καμιά μάρκα ανύπαρκτη...Επίσης από έρευνα που έκανα είδα το σέρβις είναι καλό οπότε δε το μετανιώνω...
danaos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μια χαρά τα πηγαίνει το hp μου... Ζηλεύουν φίλε γι' αυτό μιλάνε! Καλό είναι το post αυτό να κλείσει γιατί μοιάζει σα μαύρη διαφήμιση...
tera2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Υμφωνω ίσως ο τιτλος να μην ήταν ο ενδεδειγμενος!!!! Παω αυριο για παραγγελια λοιπον και ο θεος βοηθος!!!! Θ ενημερωσω για επιδοσεις κτ.λ
MixalisX Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 HP exw ena apo tin seira dv6000 kai einai asteri, kai se apodoseis kai se emfanish. Idiaitera twra pou bgike kai kainouria fournia me fobera xaraktiristika kai timi den tha to skeutomoun kan an eimoun esu.
tsialiam Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Exw edw kai 1,5 xrono hp kai den mou exei parousiasei kanena problhma. Arnitiko: h mikrh gwnia theashs sths othonhs. H gwnia theashs einai mikroterh se sigkrish me ena laptop fujitsu-siemens pou agorastike prin 3,5 xronia alla kai me ena vaio pou agorastike prin 1 mhna. Sta thetika tou laptop to telecontrol, to bluetooth, den thermenete katholou. Arnitiko epishs h elipsh enswmatomenhs cameras. (h sigkrish ston eksoplismo einai se sxesh me alla montela me iso peripou kostos).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.