hackermon1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Παιδιά πρέπει να σας αποχαιρετήσω αυτή τη χρονιά,ωστόσο θα επανέλθω "δριμύτερος" μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις. Τελευταία χρονιά και τα δίνουμε όλα .Τα λέμε παιδιά του χρόνου.!
greekbaby Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Καλη επυτιχια ...κ αντε με το καλο να μπεις σε οπια σχολη επιθημης :-D
Sta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Καλή επιτυχία, πάνω από όλα χωρίς άγχος διότι αυτό είναι που καταστρέφει ζωές.
SGP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εγώ ρε παιδιά 3η Λυκείου πέρασα καλά... Διάβαζα καμιά ώρα τι μέρα, 2 ώρες φροντιστήριο το απόγευμα... Και τις βόλτες μου έκανα και το internet είχα δεν καταλαβαίνω γιατί να χάσεις μία χρονιά σε μία από τις καλύτερές σου ηλικίες... Chill που λένε και στο χωριό μου, χρόνος για όλα υπάρχει, τα δύσκολα είναι μετά.
horsepower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ναι ρε φιλε ήρεμα...εμένα μου φαίνεται το λιγότερο παράλογο αυτό και εξωφρενικο...επειδή είσαι τρίτη λυκείου δηλαδή δεν θα βρίσκεις χρονο για να μπεις ίντερνετ η για να πας μια βόλτα??καθόλου όλη την χρονιά???
galil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Έτσι είναι φίλε. Μπορεί για ένα χρόνο να είσαι αρκετά πιεσμένος αλλά μην τα δραματοποιείς. Χρόνος για μια βόλτα ή για να μπεις λίγο Ίντερνετ πάντα υπάρχει. Δε θα διαβάζεις κ 24 ώρες την ημέρα. Καλή επιτυχία κ να δεις που όταν τελειώσει αυτή χρονιά θα τη θυμάσαι με νοσταλγία (όσο περίεργο κ αν σου φαίνεται τώρα αυτό).
johnyboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Και εγώ πάντα έβρισκα χρόνο ανάμεσα στις βόλτες να περάσω και από το σχολείο.:mrgreen:
Vaghelas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Εγώ ρε παιδιά 3η Λυκείου πέρασα καλά... Διάβαζα καμιά ώρα τι μέρα, 2 ώρες φροντιστήριο το απόγευμα... Και τις βόλτες μου έκανα και το internet είχα δεν καταλαβαίνω γιατί να χάσεις μία χρονιά σε μία από τις καλύτερές σου ηλικίες... Chill που λένε και στο χωριό μου, χρόνος για όλα υπάρχει, τα δύσκολα είναι μετά. Έτσι περίπου ήμουν κι εγώ και κάταφερα να περάσω με τη δεύτερη προσπάθεια. Με τον τρόπο αυτό κατάφερες να περάσεις κάπου με την πρώτη και αν επιτρέπεται τι βαθμολογία έπιασες;
SGP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 κάτι λιγότερο από 18.500 μόρια (για τις σχολές οικονομικών που με ενδιέφεραν, κάτι παραπάνω από 18.500 για τις άλλες) την δεύτερη χρονιά εφαρμογής του νέου συστήματος. Μπήκα στη σχολή πρώτης επιλογής μου την ίδια χρονιά... Γνώμη μου είναι ότι άμα ξέρεις κάτι, το ξέρεις. Πρέπει λοιπόν να διαβάσεις τόσο ώστε να το κατέχεις σε καλό επίπεδο σε όσα μαθήματα γίνεται αυτό, να μην αφήσεις κενά βασικά. Μετά ότι και να σου πετάξουν θα είσαι γενικά καλά. Ε, με μία ώρα τη μέρα δικό σου διάβασμα + το φροντιστήριο αυτό γίνεται κατ'εμέ. Και στο πανεπιστήμιο μετά δεν διάβασα ποτέ πάνω από 5 ώρες σε μία μέρα. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να διαβάσεις αποδοτικά για τόσες ώρες. Εμένα το όριό μου είναι 5 ώρες και για να το πετύχω αυτό, διαβάζω μιάμιση ώρα και μετά κάνω απαραιτήτως 1 ώρα διάλειμα (τουλάχιστον). Το θέμα είναι να ελέγξεις τα επίπεδα άγχους σου και να πας να γράψεις...
john1987 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Σου ευχομαι ολοψυχως καλη επιτυχια! Τα "χαλαρα" κ "chill" παντως μην τα ακους-εχεις ενα στοχο,και νομιζω οτι στη φοιτητικη σου ζωη,θα βαρεθεις βολτες.
EndlessNameless Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Έγκλημα έτσι πως τα αγχώνουν τα παιδιά.
george_o/c Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 @HackerMon1: Και εγώ δίνω φέτος Πανελλήνιες, και εγώ προθυμοποιούμαι (βασικά ήδη το κάνω) να διαβάσω αρκετά για να περάσω ή Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγος Μηχ και Μηχ Η/Υ ή ΑΣΟΕ, αλλά και πάλι νομίζω χρόνος για όλα υπάρχει. Απλά πρώτα το σχολείο και μετά όλα τα άλλα (έστω και αν ο χρόνος που μένει είναι ελάχιστος) :wink:
G_Zisis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Φίλε μου george_o/c,σε καταλαβαίνω επειδή κι εγώ δίνω φέτος πανελλήνιες και θέλω να περάσω Μηχανολόγος Μηχανικός ή Μηχανικός Η/Υ.Αλλά δεν νομίζω να βγάζω και 5ωρα διαβάσματος.Άλλωστε το σωστό διάβασμα δεν είναι το διάβασμα πολλών ωρών αλλά το διάβασμα ουσίας. ;-)
kAtsU!!! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 επειδή κι εγώ είμαι στο λούκι,θα συμφωνήσω με τον G_Zisis . οργάνωση+συστηματικό διάβασμα+όχι άγχος=επιτυχία,που μας λένε και στο φρο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.