pagratios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μια μέρα πήγα να βάλω τον σκληρό με το pc ανοιχτό και με το που πάω να βάλω το ρεύμα κλείνει όλο το pc!!!Τότε λέω πάει το έκαψα αλλά ευτυχώς ανοίξε!Η οθόνη ενώ άρχισε να δείχνει το Bios σταματάει να αποκρίνεται!!!Από τότε δεν μου ξανα έκανε πρόβλημα μέχρι σήμερα το πρωί που πήγα να ανοίξω το pc και έκανε τα κόλπα με την οθόνη και για να λειτουργήσει πρέπει να κλείσεις το τροφοδοτικό!!Τι γίνεται?Ψιλοέκαψα τπτ μέσα?
michael92 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω ότι έκαψες τπτ, όταν κάνεις αλλαγή internal (εσωτερικό) hardware με ανοιχτό το ρεύμα κλείνει ή κάνει επανεκίννηση αυτομάτως ο υπολογιστής. Τώρα για την οθόνη τι να σου πω, εμένα δεν μου έδειχνε τπτ μια φορά και συνειδητοποίησα πως ενω το καλώδιο της ήταν συνδεδεμένο στην κάρτα γραφικών δεν έκανε καλή επαφή. Δοκίμασσε να συνδέεις την οθόνη αφού ανοίξει ο υπολογιστής. Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο αλλά τα πάω σκ@τ@ στο Hardware και στις συνδεσμολογίες, ευτυχώς που ξέρω τα βασικά.
pagratios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ότι ξέρει κανείς καλό ειναι!!!Σίγουρα θα απαντήσει και κάποιος που ξέρει καλύτερα!!
Ardov Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δυστυχώς θα πρέπει να μας περιγράψεις πιο λεπτομερώς το πρόβλημα (κόλπα με την οθόνη ?!? ). Απο τη στιγμή που πατάς το κουμπί να ανοίξει μέχρι τη στιγμή που μπλοκάρει. Τι βλέπεις, τι ακούς, τι συμβαίνει, όλα αυτά. Και τι ακριβώς γίνεται όταν κλείνεις το τροφοδοτικό και το ανοίγεις ξανά. Βήματα που ίσως να έλυναν το πρόβλημα με τα στοιχεία που ήδη έχεις γράψει είναι μόνο CLEAR CMOS. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, εφ'όσον δεν γνωρίζω εαν και τι μήνυμα εμφανίζει στην οθόνη.
pagratios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ας το πάρουμε από την αρχή!!! Όταν ανοίγω το pc αρχίζει κανονικά μέχρι που δείχνει το logo των windows να φορτώνουν και μετά δείχνει τον δείκτη του ποντικιού και μία μαύρη οθόνη απο πίσω και μετα σταματάει να παίρνει σήμα η οθόνη!!!Κάνω restart και ξανά τα ίδια μέχρι να κλείσω το τροφοδοτικό από πίσω και μετά όλα οκ!!!Δεν ακουγεται τπτ!!!!Από τότε που έκανα την πατατιά με τον σκληρό μου έχει συμβει 2 φορες!!!
tzotzo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μαλλον το τροφοδοτικο σου τα χει παιξει.Δοκιμασε κανα αλλο και δες αν τα κανει παλι. Αν εχει περασει κανας μηνας απο τοτε που εκανες την "χαζομαρα" πιο πιθανο μου φαινεται να εχουν καποιο προβλημα τα windows παρα το υλικο σου
21century Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Είναι το πιο πιθανον αλλα ζητησε την βοηθεια ενος φιλου σου που ασχολειται περισσοτερο, επισης καλο θα ειναι να εισαι προσεκτικος με το ρευμα και τις τασεις στο συστημα σου...
pagratios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ειναι εδω και 1 εβδομαδα!!!Θα δω πως θα παει και βλέπουμε!!!
poihths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ο δισκος πρεπει να ταχει ψιλοπαιξει γι αυτο σου κολλαει κ στο βιος δοκιμασε να του αλλάξεις τροφοδοσια.. ή να τον βγάλεις κανα 2 μερες(αν εχεις αλλον) να δεις πως παει. το να συνδεεις συσκευες με ανοιχτο πισι ειναι οτι χειροτερο.. τωρα το δικο σου πως αντεξε δε καταλαβαινω
pagratios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω ούτε εγω πως άντεξε!!!Μήπως είναι καλό το τροφοδοτικό?Πάντως σήμερα δεν το έκανε!!!Μήπως φταίνε τα windows?Γιατί προχωράει μέχρι το logo των windows και μετά το κάνει, στην αρχή με το Bios δεν κολλάει!!!
citizen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Από safe mode μπαίνει ? Θα ελεγα πιθανό πρόβλημα στη καρτα γραφικών ή χαλασμένες ρυθμίσεις για την ανάλυση-συχνότητα-driver
poihths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ξαναπερνα οτι drivers έχεις απ την αρχή και βλεπουμε τοτε
iL!aS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Sosta eipe o citizen, prospa8ise na mpis apo safe mode!
pagratios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μα το pc μου έκανε το πρόβλημα 2 φορες!!!Απλά ρώτησα τι μπορεί να φταίει!!!Αν το ξανακάνει θα προσπαθήσω από safe mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.