Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 http://www.myroom.gr το ελληνικο myspace ! δοκιμαστε το δωρεάν Το myRoom.gr είναι ένα νέο site . Ουσιαστικα είναι ο χώρος που μπορεί ο καθένας άμεσσα και δωρεαν να κάνει νεους φιλους να ανεβασει τις φωτογραφιες απο τον εαυτο του απο την παρεα του τις εκδρομες και τις ευχαριστες στιγμες και να τις μοιραστει με αυτους , να κανει νεα παρεα και γνωριμιες να μαθει τα καινουργια ανεκδοτα τα νεα παιχνιδια βιντεο τραγούδια και άλλα πολλά , αυτό που ψάχνεις είναι εδώ μήν χανεις χρόνο. ακομα οι υπηρεσιες που παρεχωνται ειναι το γραμματοκιβωτιο email τα τελευταια videos απο web sites του τυπου youtube κτλ. ,ειδήσεις απο γνωστα σαιτ, τον καιρό ,να παίξει παιχνίδια, να δημιουργίσει τα δικά του modules ,μια επίσκεψη αρκεί για να καταλάβετε Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ή κάτι το οποίο θα ήθελε να έχει το site μπορεί να μου το πει και να το διαμορφώσω καταληλα.Ο σκοπός αυτο του μηνυματος δεν ειναι διαφημιστικός αλλα χρειαζομαι μερικούς χρήστες για τις δίαφορες δοκιμές και τυχον προβλήματα στον σχεδιασμό του. Σας ευχαριστώ πολλυ,και ελπίζω οι προτάσεις και οι διευκρινήσεις σας να είναι πολλές !!!! Ευχαριστώ πολύ... Ο διαχειριστής του myRoom.gr (προς moderator....εαν αυτο το μηνυμα παραβιαζει καποιον απο τους κανονες του insomnia.gr παρακαλω να το διαγραψετε )
TSOPK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πολυ καλο φαινεται! Προσπαθω να κανω sign up αλλα μου βγαζει Incorrect e-mail.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 χμ.... θα το ελενξω αυτο, παντος εαν θελεις στελε μου με pm το email σου να το δω στην λιστα των χρηστων,σε εμενα παντος δεν δειχνει να εχει καποιο προβλημα η καταχωριση νεου χρηστη,διοτι μονο την τελευταια ωρα ηδη εχουν καταχωριθει 32 χρηστες σε ευχαριστω παντος για τα καλα σου λογια,νομιζω οτι θα ειναι χρησιμο ενα τετοιο σαιτ διοτι με μια σελιδα μπορεις να παρακολουθεις τα σαιτ που σε ενδιαφερουν χωρις να χρειαζεται το διαρκες ψαξιμο
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ακριβος είναι σαν το netwibes και σαν το igoogle αλλα το φτιαξαμε αυτο,με λιγο ποιο ελληνικο περιεχομενο ,οπως επεισης θα προστεθούν και διαφορα καινούργια modules οπως ελευθερος χωρος για ανεβασμα αρχειων, νεα και ειδησεις απο Ελλαδα,υποστήριξη ελληνικών email boxes, προορισμοι διακοπων, γενικα θα ειναι με ποίο πολλυ Ελληνικο περιέχωμενο και θα υποστιρίζει την Ελληνικη κουλτουρα,εξαλλου τι χρησιμοτητα θα ειχε να ηταν μια απλη αντιγραφη του netwibes παντος εαν θελεις να προτεινεις κατι που μου διαφευγει αυτην την στιγμή προτεινετο
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 εχτες έγιναν καποιες αλλαγες στα χρωματα και γενικα στο template ,ηδη εχουν γραφτεί 78 ατομα παιδια εαν εχετε να προτείνετε κατι ,θα χαρω πολλυ να το ακουσω και να το προσθέσω
TSOPK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Στο tags, εχει ενα συνδεσμο myroom.gr, ο οποιος δεν ανοιγει. Ουτε αν προσθεσω καποιο δικο μου ανοιγει. Για δες το. Τελικα εκανα sign up με αλλο mail. Το gmail δεν το δεχοταν με τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Στο tags, εχει ενα συνδεσμο myroom.gr, ο οποιος δεν ανοιγει. Ουτε αν προσθεσω καποιο δικο μου ανοιγει. Για δες το. Τελικα εκανα sign up με αλλο mail. Το gmail δεν το δεχοταν με τιποτα. καλημερα σου εχω στειλει ηδη καποια απαντηση για τον λογαριασμο σου στο pm σε ευχαριστω και παλι ,την παρατηριση σου θα την ελενξω και θα το διορθωσω αμεσσως
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 μολις το διορθωσα το προβλημα με τα tags ειχα κανει καποιο λαθος στον κωδικα οταν λοιπον καποιος θελει να προσθεσει τα δικα του bookmarks και tags παρακαλω να συμπληρωνει ολη την διευθηνση,δηλαδη εαν θελει να προσθεσει το insomnia.gr για παραδειγμα και για να το προσθεσει θα πρεπει να γραψει "http://www.insomnia.gr" και ΟΧΙ σκετο "insomnia.gr" εαν μπορει καποιος να βαλει μερικα δικα του bookmarks και tags και να με ενημερωσει ,εαν δουλευουν κανονικα
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 σημερα προστεθικαν μερικα παιχνιδια και μερικα λινκς για software κτλ οπως επισεις ξεκινησε και η υποστιριξη νεου χρηστη
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Εγιναν νεες αλλαγες στην πλατηφορμα αυτες τις μερες και προστεθηκαν νεες επιλογες στην εμφανιση του template παρακαλω οποιος θελει ας μου στειλει τις παρατηρησεις του
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 εγιναν νέες καινουργες αλλαγές οποιος χρηστης θέλει μπορει να μας βοηθείσει με τιχων προβλήματα σας ευχαριστουμε για την υποστιριξη
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 σημερα προστεθικε και το συστημα για τα καινουργια αστεια και περιεργα video που κυκλοφορουν
doomya Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Τα βιντεο που πρεπει να ανεβασω τι μορφης θα ειναι quicktime avi mpeg mp4 δοκιμαζω να ανεβασω ενα mp4 αλλα δεν μου βγαζει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.