Προς το περιεχόμενο

Empire: Total War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τους παπαδες ενοεις?? κανουν convert τον πλυθησμο

Λιγο αμφιβολο να εννοει τους παπαδες γιατι απ΄οτι ειχα διαβασει σε μια συνεντευξη ενος απο την ομαδα αναπτυξης το στοιχειο της θρησκειας θα απεχει απο το παιχνιδι γιατι τοτε δεν ειχε σημαντικη επιρροη.Δεν παιρνω και ορκο μπορει να κανω και λαθος δν το επαιξα το παιχνιδι ακομα περιμενω να μου ερθει απο το amazon :-( .

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αγόρασα το παιχνίδι,βάζω το 1ο dvd ,κάνει install το steam και μετα μου βγάζει ότι δεν μπορει να γίνει εγκατασταση του παιχνιδιου.Το pc μου καλυπρει τις αναγκες του παιχνιδιου. Τί κάνω λάθος? Please help

Δημοσ.
Ξερεις κανεις γιατι στα στρατευματα βαρανε μονο οσοι ειναι στο μπροστινη γραμμη ? :-(

Θα πρεπει να αλλαξεις formation.Φανταζομαι για το πυροβολικο εννοεις ε?Αν ναι λογικο ειναι.Πως θα πυροβολει η πισω γραμμη πανω στα κεφαλια των μπροστινων?!

Δημοσ.

Πως να αλλαξω formation? Εχω βαρεθει να βαρανε οι μπροστινοι και οι πισω σειρες να κοιτανε τον ουρανο.

μην γινεσαι προστυχος :-)

I just got PWNED !!!!!!!

Δημοσ.

Παίδες έχει καταλάβει κανείς το ρόλο των Agents? Άντε και τους βάζεις μέσα σε μια πόλη...από κει και πέρα; Ο μόνος ρόλος agent που έχω καταλάβει είναι του Spy. Οι υπόλοιποι;

Δημοσ.

Ρε παιδιά το έχει παραγγείλει κανείς από play.com ; το έχω παραγγείλει από τις 4ις και ακόμα να μου έρθει.

Δημοσ.
Παίδες έχει καταλάβει κανείς το ρόλο των Agents? Άντε και τους βάζεις μέσα σε μια πόλη...από κει και πέρα; Ο μόνος ρόλος agent που έχω καταλάβει είναι του Spy. Οι υπόλοιποι;

Οι gentlemen είναι για να μαθαίνεις γρηγορότερα τεχνολογίες. Τους βάζεις σε schools universities κτλ. Oι Missionaries λογικά κάνουν ότι ακριβώς έκαναν και οι παπάδες στο Medieval II, convert τον πλυθισμό. Ελπίζω να βοήθησα!:-)

Καλησπέρα σε όλους. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αγόρασα το παιχνίδι,βάζω το 1ο dvd ,κάνει install το steam και μετα μου βγάζει ότι δεν μπορει να γίνει εγκατασταση του παιχνιδιου.Το pc μου καλυπρει τις αναγκες του παιχνιδιου. Τί κάνω λάθος? Please help

Φίλε αν είναι πρόβλημα του DVD και δεν το διαβάζει με την καμία δοκίμασε απλά να κάνεις activate το παιχνίδι με το serial σου απο steam. Eτσι θα μπορέσεις να το κατεβάσεις απο εκεί αν έχεις υπομονη...

Βtw βγήκε το πρώτο patch! Ακόμα δεν το έχω τεστάρει πάντως...!

Δημοσ.
Θα πρεπει να αλλαξεις formation.Φανταζομαι για το πυροβολικο εννοεις ε?Αν ναι λογικο ειναι.Πως θα πυροβολει η πισω γραμμη πανω στα κεφαλια των μπροστινων?!

Στα research κλπ κλπ στα military εχει ενα που λεγεται Fire by rank! με αυτο πυροβολαει η πρωτη σειρα μετα η δευτερη και μετα η τριτη!Τωρα στο πως να αλλαξεις formation ο φιλος fear φανταζομαι οτι εννοει να το αλλαξεις με το ποντικι!αν εχει επιλεξει τη μοναδα με το δεξι κλικ πατημενο κανε drag στο πλαι ή μπροστα ή οπως σε βολευει!!ετσι αλλαζουν θεση!:-)

Δημοσ.

παιδια καλησπερα

το παιχνιδακι ειναι πρωτο

θελω μια βοηθεια απο καποιον εμπειρο

ξερει κανεισ πως μπορουμε να κανουμε unlock και στα υπολοιπα factions??????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...