mandipl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 τους παπαδες ενοεις?? κανουν convert τον πλυθησμο
pban Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 τους παπαδες ενοεις?? κανουν convert τον πλυθησμο Λιγο αμφιβολο να εννοει τους παπαδες γιατι απ΄οτι ειχα διαβασει σε μια συνεντευξη ενος απο την ομαδα αναπτυξης το στοιχειο της θρησκειας θα απεχει απο το παιχνιδι γιατι τοτε δεν ειχε σημαντικη επιρροη.Δεν παιρνω και ορκο μπορει να κανω και λαθος δν το επαιξα το παιχνιδι ακομα περιμενω να μου ερθει απο το amazon .
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Ξερεις κανεις γιατι στα στρατευματα βαρανε μονο οσοι ειναι στο μπροστινη γραμμη ?
nikosksa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αγόρασα το παιχνίδι,βάζω το 1ο dvd ,κάνει install το steam και μετα μου βγάζει ότι δεν μπορει να γίνει εγκατασταση του παιχνιδιου.Το pc μου καλυπρει τις αναγκες του παιχνιδιου. Τί κάνω λάθος? Please help
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ξερεις κανεις γιατι στα στρατευματα βαρανε μονο οσοι ειναι στο μπροστινη γραμμη ? Θα πρεπει να αλλαξεις formation.Φανταζομαι για το πυροβολικο εννοεις ε?Αν ναι λογικο ειναι.Πως θα πυροβολει η πισω γραμμη πανω στα κεφαλια των μπροστινων?!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 θα μπορουσαν να ειναι στα γονατα οι μπροστινοι.
hurin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Έχω βαρεθεί να το περιμένω να φορτώσει! Σε χ2 3800+, 2γβ ραμ και σέρνεται!!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Πως να αλλαξω formation? Εχω βαρεθει να βαρανε οι μπροστινοι και οι πισω σειρες να κοιτανε τον ουρανο. μην γινεσαι προστυχος I just got PWNED !!!!!!!
Paralizer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παίδες έχει καταλάβει κανείς το ρόλο των Agents? Άντε και τους βάζεις μέσα σε μια πόλη...από κει και πέρα; Ο μόνος ρόλος agent που έχω καταλάβει είναι του Spy. Οι υπόλοιποι;
LuxJaja Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά το έχει παραγγείλει κανείς από play.com ; το έχω παραγγείλει από τις 4ις και ακόμα να μου έρθει.
Hom3sick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παίδες έχει καταλάβει κανείς το ρόλο των Agents? Άντε και τους βάζεις μέσα σε μια πόλη...από κει και πέρα; Ο μόνος ρόλος agent που έχω καταλάβει είναι του Spy. Οι υπόλοιποι; Οι gentlemen είναι για να μαθαίνεις γρηγορότερα τεχνολογίες. Τους βάζεις σε schools universities κτλ. Oι Missionaries λογικά κάνουν ότι ακριβώς έκαναν και οι παπάδες στο Medieval II, convert τον πλυθισμό. Ελπίζω να βοήθησα! Καλησπέρα σε όλους. ΕΠΕΙΓΟΝ. Αγόρασα το παιχνίδι,βάζω το 1ο dvd ,κάνει install το steam και μετα μου βγάζει ότι δεν μπορει να γίνει εγκατασταση του παιχνιδιου.Το pc μου καλυπρει τις αναγκες του παιχνιδιου. Τί κάνω λάθος? Please help Φίλε αν είναι πρόβλημα του DVD και δεν το διαβάζει με την καμία δοκίμασε απλά να κάνεις activate το παιχνίδι με το serial σου απο steam. Eτσι θα μπορέσεις να το κατεβάσεις απο εκεί αν έχεις υπομονη... Βtw βγήκε το πρώτο patch! Ακόμα δεν το έχω τεστάρει πάντως...!
kapezanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Θα πρεπει να αλλαξεις formation.Φανταζομαι για το πυροβολικο εννοεις ε?Αν ναι λογικο ειναι.Πως θα πυροβολει η πισω γραμμη πανω στα κεφαλια των μπροστινων?! Στα research κλπ κλπ στα military εχει ενα που λεγεται Fire by rank! με αυτο πυροβολαει η πρωτη σειρα μετα η δευτερη και μετα η τριτη!Τωρα στο πως να αλλαξεις formation ο φιλος fear φανταζομαι οτι εννοει να το αλλαξεις με το ποντικι!αν εχει επιλεξει τη μοναδα με το δεξι κλικ πατημενο κανε drag στο πλαι ή μπροστα ή οπως σε βολευει!!ετσι αλλαζουν θεση!
laznis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 παιδια καλησπερα το παιχνιδακι ειναι πρωτο θελω μια βοηθεια απο καποιον εμπειρο ξερει κανεισ πως μπορουμε να κανουμε unlock και στα υπολοιπα factions??????
Hom3sick Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Οσοι το έχουν original ας δωσουν κανένα steam name να παίξουμε κανένα online. To δικό μου είναι το ίδιο με εδώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα