picos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μπορεις να το εγκαταστησεις οπου θες. Απλα εκει που πρεπει να γινει η εγκατασταση του steam επιλεγεις καποιο αλλο partition αλλα δεν μπορεις να το βαλεις σε root του partition. Πρεπει να δημιουργησεις ενα φακελο μεσα στο σκληρο και εκει σου επιτρεπει να κανεις την εγκατασταση.Εγω παιδες μονο τα tutorials δοκιμασα στα γρηγορα και μονο και μονο απο εκει καταλαβα ποσο σημασια εχουν τα κτηρια και γενικα το περιβαλλον στη μαχη. Παιχνιδι που θα κρατησει πολυυυυυ!! thanks θα κανω απεγκαταστση και επανεγκατασταση
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Γινεται η εγκατασταση. Αργει παντως ρε γαμωτο.
Paralizer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά δεν λέω σούπερ το παιχνίδι, αλλά μιλάμε για πολύ βαρύ! Έχω έναν quad core με 4gb ram και Ati 4870 1gb και το παιχνίδι μπορώ και το παίζω μόνο σε medium ικανοποιητικά. Σε High τα σπασίματα στον βασικό χάρτη δίνουν και πέρνουν και το καθιστούν unplayable μετά από λίγη ώρα γιατί με πιάνει ζαλάδα από τα πολλά σπασίματα. Οι υπόλοιποι τι λέτε για το συγκεκριμένο θέμα;
fearwhatnow Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μηπως εχεις σε χαλια κατασταση τον σκληρο σου?Εδω με Q6600,4gb ram+8800gt ολα στo ultra,εκτος απο shadows high,AA off,Anisotropic 16x 1680x1050,hdr και τα υπολοιπα checked εκτος απο ambient occlusion και παει σφαιρα.
LuxJaja Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εγώ δε μπορώ να πω ακόμα άποψη για το παιχνίδι αλλά με το demo τα είχα όλα στα ultra και δεν είχα κανένα θέμα. Φανταστικό optimisation.
Paralizer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εγώ δε μπορώ να πω ακόμα άποψη για το παιχνίδι αλλά με το demo τα είχα όλα στα ultra και δεν είχα κανένα θέμα. Φανταστικό optimisation. Κι εγώ στο demo όλα στο ULTRA τα είχα και πήγαινε μια χαρά. Στο full game όμως είδα τρελές διαφορές
Hom3sick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά εγώ με Core 2 Duo E 6600, 8800 GTS 640 MB, 2GB ram 800 mhz και όλα στο full πηγαίνει νεράκι το παιχνίδι εκτος απο κάποιες μάχες που γίνεται κυριολεκτικά της μουρλής και το πολύ να πέσει στα 25 frames. Κάτι άλλο, οι missionaries τι αριβώς κάνουν;
Bigi444444 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Paralizer, εγώ έχω διπύρηνο και 512 4870.Στα 1680 από τις default ρυθμίσεις (τα έβαζε όλα ultra από μόνο του νομίζω) έκοψα μόνο τις σκιές στο high.Και πάλι όμως σερνόταν.Μιλάμε για 20-25 fps με το καλημέρα.Ξενέρωσα κι εγώ και το έσβησα, αλλά μου έκανε εντύπωση που άκουγα παντού για φοβερό optimisation...
Hom3sick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά θα μου πει κανείς πως ακριβώς χρησιμοποιώ τους missionaries?
poihths Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ρε παιδια εμενα γιατι δε μαρεσει τοσο πολυ οσο τα παλιοτερα?? ισως με ξενιζει το γεγονος με τα οπλα... ισως η εποχη, δεν ξερω φαινεται αρτιο και τεχνικα και σαν gameplay βελτιωμενο αλλα εμενα με ξενερωσε :/
Eluminator_91 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Eμενα παλι μου αρεσει πολυ..εχει φοβερα γραφικα και ειδικα οι ναυμαχιες ειναι ολα τα λεφτα..απ'οτι φαινεται θα το αποκτησω συντομα....
Hom3sick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Το παιχνίδι μου κρασάρει κάθε φορά που κάνω blockade ενα port εμφανίζωντας μια άσπρη οθόνη! Γίνεται και σε κανεναν άλλο αυτο η μόνο σε μένα;
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά θα μου πει κανείς πως ακριβώς χρησιμοποιώ τους missionaries? Τι εννοείς? Τι κάνουν, πως τους πληρώνεις, γιατί να τους πάρεις ή κάτι άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα