Paralizer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μια πληροφορία θέλω παίδες για όποιον γνωρίζει...αξίζει η special edition ή είναι τσαμπα λεφτά;
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) 4E παραπανω ειναι μονο νομιζω οποτε αξιζει.Δεν ειναι και πολλα τα λεφτα. Τι εγινε παλικαρια?Δεν αρεσει σε κανεναν το game?? Ή προσπαθειτε να ξεκολλησετε για λιγο και δεν μπορειτε?Για εμενα ισχυει το δευτερο!θα κανω ενα mini review μολις βρω χρονο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2009 από fearwhatnow Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Paralizer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Thanx για την απάντηση κι εγώ αυτό σκεφτόμουν ότι η διαφορά είναι πραγματικά μηδαμινή. Το reply σου είναι στις 9:43...και έχουν περάσει 8 ωρίτσες και ακόμη το review... Άντε φίλαράκι περιμένω...χαχαχαχαχα!
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Οχι ρε συ πριν λιγο ξαναεστειλα και εκανε αυτοματη ενωση μηνυματων.Τωρα το δοκιμαζω με τα γαλλακια στον χαρτη.Τεσταρα στις μαχες το AI και καμια σχεση με τα προηγουμενα.Μερα με τη νυχτα.Προσπαθουν με ωραιες και εξυπνες τακτικες να παρουν το πανω χερι.Πλεον με τα οπλα ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα και πιστευω πιο ενδιαφεροντα.Εχει πολλες μαχες σε χωρια και γενικα υπαιθρο οποτε γινεται Ο ΧΑΜΟΣ διοτι αναπτυσσονται περισσοτερες τακτικες και παιζουν ρολο και τα κτιρια και γενικοτερα η καλυψη των μοναδων.Θυμιζει λιγο COH το ολο σκηνικο στις μαχες.Τερμα πλεον οι συνεχεις siege μαχες που γινοταν βαρετες στο Medieval.Ναυμαχια δοκιμασα 2 φορες.Εδω και αν θελει τακτικη.Μια λαθος κινηση μπορει να στοιχισει στην εκβαση της ναυμαχιας. Στον χαρτη πιο απλοποιημενα φαινονται τα πραγματα αν και παλι στην αρχη ειναι τοσο το 'φορτωμα' που τρως με τις επιλογες που εχεις που τωρα που εχω και καποια ηλικα αρχιζει να κουραζεται το μυαλο μου και δυσκολευομαι..
mandipl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 πρωτες εντυπωσεις ..αρκετα διαφορετικο απο το Mediaval στον χαρτη και στις μαχες ...πολυ πιο πολυπλοκο ..εναλλασεται συνεχεια αναμεσα σε ηπειρους που ειναι λιγο μπερδεμα ...στις ναυμαχιες δεν καταλαβα τι επρεπε να κανω ...εχει ενδιαφερον στη μαχη η αλληλεπιδραση με το περιβαλλον ...ελπιζω να το συνηθισω γιατι μεχρι τωρα μπερδευομε πολυ
fearwhatnow Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εμενα εχει πονεσει το κεφαλι μου στο grand campaign.Μου φαινονται τοσα πολλα αυτα που πρεπει να γινουν που δεν την παλευω.Ηθελα και τους Γαλλους..αυτοι μου ελειπαν.Εδω και εκει εχουν προτεκτορατα.Που να πρωτοεστιασω?Θα παρω τιποτα Σουηδους μου φαινεται να κατσω στο 3χ3 δωματιο-χωρα που εχουν μπας και δω χαιρι. Εχει αλλαξει η φαση παντως.Στα προηγουμενα δεν με χαλουσε να παιζω μονο στον χαρτη.Τωρα ομως θελω και το 3D battle που με το ΑΙ που εχει δυσκολα να το βαρεθω. Το παιχνιδι ειναι απλα επος.Σιγουρα πλεον ειναι Top 5 ολων των εποχων.Η αληθεια ειναι οτι εκαναν καλη δουλεια ομως δεν ειναι σε καμια περιπτωση για casual gamers οσο και αν λενε οτι απλοποιησαν το campaign.Το ολο project σου δινει εξαρχης την εντυπωση γιγαντιαιας δυσκολιας.
LuxJaja Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Σταματήστε σας παρακαλώ παιδιά! Ακόμα το περιμένω να μου έρθει, και με έχετε κάνει να πεθάνω από την αγωνία!!!! ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ
mandipl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 και μενα μου πονεσε το κεφαλι ρε φιλε ...πραγματικα πρεπει να εισαι πολυ συγκεντρωμενος για να παιξεις ...ξερει κανεις τι τακτικη πρεπει να εχουμε στις ναυμαχιες?
pscrazy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εγω παιδια το εβαλα το πρωι και απογοητευτικα....μου φανηκε πολυ πολυπλοκο. Πηρα τους Αγγλους και εχασα την μπαλα! Τελικα εβαλα και επαιζα γενικα μαχες!
picos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Συντροφοι εγω μολις το εγκαθιστω ειναι πιστευω απο τα παιχνιδια που αξιζει να εχει καποιος original.Το demo ηταν πολυ καλο με πολυ καλη κινηση καλη λεπτομερεια πληθωρα επιλογων στις μετακινησεις και ενεργειες των μοναδων. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι με το ζορι σε βαζει να το εγκαταστησεις στο C και οχι σε αλλο particion παραξενο.... τεσπα εν αναμονη
viper2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ερωτηση θα παιζει το παιχνιδι σε εναν core2duo 6400 me 1 gb ram kai μια Asus 1900 XT? αν ναι πως θα πηγαινει? Υ.γ. εχω 22 μονιτορ...
LuxJaja Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Άμα βάλεις την ανάλυση των μονάδων στο medium και τα textures επίσης καλά θα είσαι πιστεύω.
pscrazy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εχει πολλες ρυθμισεις στα γραφικα, ωστε να βολευονται ολοι
Necrosan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Συντροφοι εγω μολις το εγκαθιστω ειναι πιστευω απο τα παιχνιδια που αξιζει να εχει καποιος original.Το demo ηταν πολυ καλο με πολυ καλη κινηση καλη λεπτομερεια πληθωρα επιλογων στις μετακινησεις και ενεργειες των μοναδων. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι με το ζορι σε βαζει να το εγκαταστησεις στο C και οχι σε αλλο particion παραξενο.... τεσπα εν αναμονη Μπορεις να το εγκαταστησεις οπου θες. Απλα εκει που πρεπει να γινει η εγκατασταση του steam επιλεγεις καποιο αλλο partition αλλα δεν μπορεις να το βαλεις σε root του partition. Πρεπει να δημιουργησεις ενα φακελο μεσα στο σκληρο και εκει σου επιτρεπει να κανεις την εγκατασταση. Εγω παιδες μονο τα tutorials δοκιμασα στα γρηγορα και μονο και μονο απο εκει καταλαβα ποσο σημασια εχουν τα κτηρια και γενικα το περιβαλλον στη μαχη. Παιχνιδι που θα κρατησει πολυυυυυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα