Προς το περιεχόμενο

Empire: Total War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ που έχω ολοκαίνουριο και πολύ καλό μηχάνημα τα έβαλα όλα στο ULTRA και παίζει τέλεια...αλλά μέχρι να κάνει loading και να μπει...προλαβαίνω να ψήσω και 3 καφεδάκια. Ελπίζω να είναι θέμα demo μόνο αυτό, γιατί είναι λίγο εκνευριστικό. Όσον αφορά το game και μόνο...ουδέν σχόλιον. Η στρατιγική στο μεγαλείο της! Απλά κορυφή!

P.S.: Τι σπαστικό αυτό το steam...γιατί πρέπει να το τρώμε στη μάπα;

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Με αλλα λογια χρειαζομαι καινουργιο pc απο οτι καταλαβα σε ευχαριστω παντως για την απαντηση!Και το εξωφρενικο ειναι οτι στην αρχη τα ειχε μονο του στα high περιεργα πραγματα:-(

Δυστυχώς ναι. Κοίτα. Μπορείς να φτιάξεις ένα 2πύρηνο με αρκετά μικρό budget. Οπότε δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις τόσα λεφτά.

Δημοσ.

Για πείτε ρε παίδες αν έχει κάποιος main stream κάρτα όπως η 4850 το σηκώνει το παιχνίδι με όλα στο ultra? (μαζί με C2D και μπόλικη ram προφανώς)

...πείτε και τις αναλύσεις σας!

Δημοσ.

Μιας και βρεθήκαμε... Γιατί δε μπορώ να το τρέξω σε Win7?

Πατάω launch, μου πετάει μνμ ότι: The system admin has set policies to prevent this installation, πατάω οκ, βλέπω την 1η οθόνη και μετά τπτ... Όση ώρα και να το αφήσω, εκεί, κολλημένο...

Το πρόβλημα είναι ότι ΕΓΩ είμαι ο μοναδικός χρήστης/admin και δεν έχω εισάγει κανένα τέτοιο περιορισμό!

Ιδέες? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Βαλε XP.Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να χρησιμοποιεις ενα λειτουργικο που ειναι σε Ομεγα σταδιο ουτε καν beta και θελεις να σου τρεξει και παιχνιδι!Αλλωστε η εταιρια του παιχνιδιου το δηλωσε ξεκαθαρα οτι δεν θα υπαρξει υποστηριξη προς το παρον για windows7.

Δημοσ.

@fearwhatnow: Καλά, μη κάνεις έτσι, ηρέμησε...

Δεν καίγομαι καθόλου να το τρέξω, δοκιμές κάνω στα 7, οπότε ήταν μια ιδέα.

ΧΡ έχω για "αξιοπιστία", αλλά αυτό δε με εμποδίζει καθόλου μέχρι τώρα να έχω περάσει/τερματίσει/απεγκαταστήσει Mass Effect, System Shock2, Overlord (αυτό ακόμα το παίζω) κλπ. στα 7.

Ε, αν δε βγάλει υποστήριξη για 7 (δεν το ήξερα), καλώς. Άν βγάλει, πάλι καλώς.

Και επειδή κουβέντα γίνεται, τα 7 είναι σε beta πλέον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...