Προς το περιεχόμενο

Empire: Total War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς σχηματισμούς κατά μέτωπον? Πάντως το AI είναι αρκετά βελτιωμένο. Τα γραφικά όμως είναι super wow ε?ε?ε?ε?ε?ε? :)

εμένα πάντως το demo μου κάνει κάποια περίεργα artifacts. Ίσως λόγω AFx16...

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τι εννοείς σχηματισμούς κατά μέτωπον? Πάντως το AI είναι αρκετά βελτιωμένο. Τα γραφικά όμως είναι super wow ε?ε?ε?ε?ε?ε? :)

εμένα πάντως το demo μου κάνει κάποια περίεργα artifacts. Ίσως λόγω AFx16...

εννοώ το κλασσικό πρόβλημα των total war, που είναι το να θέσεις μια μονάδα σου με το μέτωπο προς τον εχθρό.

Τα artifacts μου τα κάνει k εμενα,οι άνθρωποι όντως κολυμπάνε,λέτε να τους μαζεύεις κιόλας όπως στο pirates? :P :P :P

Δημοσ.
εννοώ το κλασσικό πρόβλημα των total war, που είναι το να θέσεις μια μονάδα σου με το μέτωπο προς τον εχθρό.

Τα artifacts μου τα κάνει k εμενα,οι άνθρωποι όντως κολυμπάνε,λέτε να τους μαζεύεις κιόλας όπως στο pirates? :P :P :P

τι ενοεις κατα μετοπο? απο το rome μπορουσες να τους κανεις να κοιταζουν οπου θελεις :S

Δημοσ.

Όπως σε όλα τα total war όταν πατήσεις alt+δεξί κλικ η επιλεγμένη μονάδα γυρνάει αντί να μετακινείται ή να αλλάζει διάταξη. Οπότε τη στρέφεις όπου θες εσύ.

Δημοσ.

τι να πω.. Έπαιζα την μοναδική μάχη που δίνει και προσπαθούσα κάνα μισάωρο να θέσω τους στρατιώτες όμορφα μέσα στο δασος αλλα αυτοί tpt...Σε κάποια φάση σκάει μύτη το αντίπαλο πεζικό και αυτοί κοιτούσαν t'astra.. Ούτε ένα δε φιλοτιμήθηκε να ανοίξει πυρ :P

Δημοσ.

Ναι το είδα και εγώ σήμερα, δίκιο είχατε τελικά.

Έχω πωρωθεί με το παιχνίδι. Πρέπει να έχω παίξει τις 2 μάχες ούτε και εγώ ξέρω πόσες φορές. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν έρθει ο τίτλος.

9+σήμερα!!!!

G-I-E-F!!!!

/prays να μην αργήσει η παράδοση από το play :P

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ παρατήρησα τώρα που έπαιξα ξανά, ότι δεν είχα κάνει σωστό boarding, γιατί πάντα είχε τόση ζημιά (γκουχ normal rounds γκουχ) το hull των αντιπάλων που βούλιαζαν πριν τους μαζέψω και το έπαιρνε για νίκη. :P

Με κανονικό boarding έπεσε ξύλο και έχασα μερικούς. Οπότε next time τίγκα στα "σταφύλια". ;)

Δημοσ.

Σημερα κατεβασα το demo.Ετσι πηγα να αρχισω να παιζω τη μοναδικη μαχη που εχει(land)το loading ηταν πολυ αργο αλλα παρολα αυτα περιμενα οποτε καποια στιγμη φτανει στο τελος και μου βγαζει εικονα απο το game αλλα παγωμενη χωρις να εχει κινηση μολις παταω κατι γυρναει στο loading με την μπαρα γεματη ε απο εκει και περα δεν μπορω να κανω τιποτα.Το pc μου:intel pentium 4 3.2ghz,2gb ram,nvidia 8600gt 512mb(latest drivers)με medium settings:-)

Δημοσ.

Εμένα δεν μου ανήγει καν! Κολλάει στο εισαγωγικό βίντεο της SEGA!

Anyway, για πείτε για 1920Χ1200 ανάλυση για να το παίξει κανείς στο full τί κάρτα θέλει?

Μια 4850 θα αρκεί άραγε?

Ποστάρετε τα spec του συστήματός σας και πως σας το τρέχει (σε όσους τρέχει)

PS Είμαι με on board κάρτα γραφικών αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτός είναι ο λόγος που μου κολλάει στο αρχικό video...

Δημοσ.
Σημερα κατεβασα το demo.Ετσι πηγα να αρχισω να παιζω τη μοναδικη μαχη που εχει(land)το loading ηταν πολυ αργο αλλα παρολα αυτα περιμενα οποτε καποια στιγμη φτανει στο τελος και μου βγαζει εικονα απο το game αλλα παγωμενη χωρις να εχει κινηση μολις παταω κατι γυρναει στο loading με την μπαρα γεματη ε απο εκει και περα δεν μπορω να κανω τιποτα.Το pc μου:intel pentium 4 3.2ghz,2gb ram,nvidia 8600gt 512mb(latest drivers)με medium settings:-)

Το παιχνίδι έχει σαν προτεινόμενο επεξεργαστή τον i7 της Intel και εσύ πήγες με την αντίκα στο medium ; πάλι καλά που δε κράσαρε κατευθείαν. Βάλε τα settings στο low και ίσως παίξουνε.

Δημοσ.

Το παιχνιδι εχει γραφικαρες και τα σπαει.

Ειναι βαρυ παιχνιδι. Εγω με 8500 στα 4 ghz , 4gb ram ,295 gtx δεν καταλαβε τιποτα, ολα τα εβαλα ultra!

Το παιχνιδι ειναι οχι απλα οτι καλυτερο υπαρχει σε τεχνικο τομεα, οι μαχες , τα units....ολα ειναι κορυφαιας λεπτομεριας

Δημοσ.
Το παιχνίδι έχει σαν προτεινόμενο επεξεργαστή τον i7 της Intel και εσύ πήγες με την αντίκα στο medium ; πάλι καλά που δε κράσαρε κατευθείαν. Βάλε τα settings στο low και ίσως παίξουνε.

Με αλλα λογια χρειαζομαι καινουργιο pc απο οτι καταλαβα σε ευχαριστω παντως για την απαντηση!Και το εξωφρενικο ειναι οτι στην αρχη τα ειχε μονο του στα high περιεργα πραγματα:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...