Προς το περιεχόμενο

Empire: Total War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το είδα λοιπόν.

Έπαιξα μόνο τα 2 tutorials (δεν είμαι μεγάλος στρατηγός για κανονική μάχη, ίσως την δω μετά).

Φάση έχει. Μου άρεσε η ναυτική μάχη, αλλά περίμενα κάπως καλύτερα τα animations εκεί. Ειδικά το boarding μου φάνηκε λίγο ξενέρωτο, αλλά ίσως φταίει ότι παραδώθηκαν οι Γάλλοι κατευθείαν (ξέρετε τώρα :P).

Με κανονιές μόνο πάντως, έχει πλάκα να το παίζεις Captain Hornblower/Sparrow/Whatever. ;)

Δημοσ.

Το έτρεξα και εγώ και θα συμφωνήσω με τον ghost για το animation. Ξενέρωσα λίγο που το πλήρωμα στα πλοία ήταν αλλού και όχι στην μάχη :P. Ειδικά όταν βυθιζόταν το πλοίο θα ήθελα να βλέπω το crew να βουτάει στην θάλασσα να είναι πανικόβλητο κλπ. Λεπτομέρειες ωστόσο μιας και οι μάχες είναι επικές, σε ξηρά και θάλασσα. Οι ναυμαχίες αν υπάρχουν περισσότεροι τύποι καραβιών στο game θα είναι πραγματικά γαμάτες. Για την ώρα εξακολουθώ να προτιμώ τις μάχες της ξηράς, λόγω των περισσότερων μονάδων και της στρατηγικής που κρύβουν. Το παιχνιδάκι επίσης δεν φαίνεται να είναι ένα αδηφάγο τέρας ως προς την υπολογιστική ισχύ, τρέχει μια χαρά στο σύστημα της υπογραφής μου, αέρα θα έλεγα :) Το θέμα είναι να το δούμε και στην τελική μορφή όπου θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα από τις μονάδες που θα απεικονίζονται στον χάρτη αλλά κάτι μου λέει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ μιας και φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλό optimization. Ήμουν ενθουσιασμένος για τον τίτλο, μετά το demo αρχίζω και μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι την κυκλοφορία του.

Δημοσ.

Εγώ πάντως προς το παρών με τη Land Battle είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όλη τη μάχη την πήγα χωρίς fire at will με τακτικές εκ του συστάδην πυρός και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του AI. Περιμένω με αγωνία να μου έρθει από play.com

Δημοσ.
...θα ήθελα να βλέπω το crew να βουτάει στην θάλασσα να είναι πανικόβλητο κλπ

Αν θυμάμαι καλά, αυτό είχε γίνει απο καιρό κιόλας. Ίσως να μην έχει ενσωματωθεί στο demo, δε ξέρω.

...είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του AI.

Το ΑΙ έχει σχεδιασθεί εξ'ολοκλ'ηρου απ'την αρχή...

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάντως τους είδα να ρίχνουν βούτες στο tutorial.

Σε αυτό και εγώ τους είδα να βουτάνε όταν το πλοίο βυθιζόταν (ωραίο αυτό). Όταν έκανα boarding μόνο περίμενα πιο μπούγιο. Θα ξανακοιτάξω πάντως.

Δημοσ.

Τι στο διάλο γκαβός είμαι :P? Κομμάτια από τα πλοία σκορπίζονταν ναι, το πλήρωμα να πέφτει δεν το είδα. Και όταν μάλιστα παρατήρησα ότι το εχθρικό πλοίο πήρε κλίση zoomαρα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να δω αλλά τίποτα :(.

Δημοσ.

10 χρονια πέρασαν από το πρώτο total war και τα 2 κακά που είχε απλά παραμένουν...

AI χείριστο... χειρισμός σχηματισμών για πέταμα...

Να το χαίρονται το νέο τους διαμάντι που ακόμα δεν μπορεί να θέσει σχηματισμούς κατά μέτωπον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...