BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αααα το Θεο του. Πρεπει κατα την διαρκεια της προηγουμενης διαγραφης καποιο αρχειο να μην εσβησα η ολο και καποια αλλη μαμακια να εκανα και τωρα δεν παιζει. Γινεται ινσταλ μια χαρα (και το update κανει) αλλα οταν παει να παιξει, μετα την αρχικη screen με πεταει στο desktop και καλα για καποιο unknown problem. Μου ζηταει και συγνωμη για την αναστωση το μαμηδι. Reinstall εκανα, unistall εκανα, τιποτα. Να παει να μαμηθει. Πισω στο Medieval II. Εντιτ: Στο αλλο pc παιζει το κερατο ομως. Τι να το κανω ομως εκει? Ουτε το FM δεν αντεχει.
Dr.House Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Παιζει κανεις το παιχνιδι αυτο? Θελω να ρωτησω καποια πραγματα... Οποιος παιζει ,παρακαλω πολυ, ποσταρει εδω ή να μου στειλει ενα Pm . Ευχαριστω.
Dr.House Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 εχει σχεση με ενα campaign του παιχνιδιου.. Road of Independence.. Οταν το τερματισω , θα ξεκλειδωσω τις USA? Γνωριζεις? Γτ ετσι ειδα στο Wikipedia και ομως δν μπορω να την επιλεξω..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Το τερματισες το ROI? Ολα τα επεισοδια? Επισης, All factions playable for Grand Campaign.
Dr.House Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 το τερματισα. ΟΛΑ. Chapter I,II,III,IV. Στο τελευταιο που ειναι ενα campaign με τις USA ,πρεπει να καταλαβεις 22 regions. Ε το εκανα,μου εβγαλε campaign won,αλλα οταν παω στο Grand Campaign δν μπορω να τις επιλεξω,διοτι δν υπαρχει.. Μμμμ ωραιο site.. Και απο οτι βλεπω εχει πολυ καλα changes... Ευχαριστω πολυ Βασικα εχει παρα πολλα ,αντε να βρω ακρη,αλλα ευχαριστω
Dr.House Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 χμ ξεκλειδωσα τα Minor factions και ορισμενα προτεκτορατα.. Αλλα εχει 13 Colonies Και οχι USA ;/ επισης δν εχω καταλαβει ακομα τι κανει το mod manager Που λενε εκει..εχει τρομερα mods αλλα δν ξερω πως να τα βαλω..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αμερικανακι εισαι? Ανιγουεη, υπαρχουν 2 τροποι για να παιξεις με την Αυτοκρατορια. 1) Διαλεξε τις 13 αποικιες (προτεκτορατο) και απλα αυξησε πολυ τους φορους σε μια απο τις περιοχες τους ετσι ωστε σε 3 γυρους να γινει Επανασταση. Διαλεξε να πας με το μερος της Επαναστασης και θα σου δωθει ενας μικρος επαναστατικος στρατος με σημαια αυτη με τα αστερακια. Αφου κατακτησεις (αν) την περιοχη στην οποια εγινε η επανασταση, θα δημιουργηθει το νεο κρατος (emergent), οι US and A. 2) Ο πιο απλος τροπος βεβαια, ειναι να ψαξεις το mod "Late Campagn" με το οποιο ξεκινας το grand campaing το 1780 αν δεν κανω λαθος και μπορεις να επιλεξεις να παιξεις και με την Αυτοκρατορια, μιας και θα ειναι πια ελευθερη απο τους Αγγλους και επιλεξιμη. Οσον αφορα το mod manager, στο C:\Documents and Settings\My Mom is a Whore\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts ειναι αποθηκευμενες οι ρυθμισεις των οποιων ο λογος υπαρξης ειναι να λειτουργουν τα αρχεια που υπαρχουν στον φακελο data. Επειδη τα διαφορα mods χρησιμοποιουν νεα (η αλλαζουν τα παλια) αρχεια, στον φακελο scripts πρεπει να αποθηκευτουν οι νεες ρυθμισεις. Αν δεν γινει αυτο, το παιχνιδι δεν θα διαβασει τα νεα αρχεια και στην περιπτωση των παλιων, θα κρασαρει. Το mod manager σου βαζει αυτοματα τις ρυθμισεις στον φακελο scripts για να μην το κανεις απο μονος σου. Βεβαια δεν ειναι κατι δυσκολο να το κανεις μονος σου (τα αρχεια στον φακελο scripts ειναι txt και αλλαζουν ευκολα με το σημειωματαριο) απλα το mod manager σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις πoιο mod θα χρησιμοποιησεις και πoιο οχι. Τελοσπαντων, ειναι πολυ ευκολο να μαθεις να ενεργοποιεις τα mods αλλα ετσι και αλλιως καθε modder σου εχει οδηγιες τι να κανεις. Mod Manager
Dr.House Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 να σε παντρευτω? Οχι δν ειμαι Αμερικανακι,απλα η ολη φαση revolution εναντια στην μαμα Βρετανια με πορωνει Τον ξερω τον πρωτο τροπο. Ετσι αλλωστε μπορεις να εχεις την Επαναστατημενη Γαλλια με την τρικολορε σημαια,την Ρωσια με την τωρινη της σημαια και την Οθωμανικη Αυτοκρατορια το ιδιο. Τα εχω δοκιμασει. Απλα ειχα δει στο φορουμ πως δν γινοταν τπτ τετοιο.. Αλλα θα το δοκιμασω.. Το εβαλα το Late Campaign,απλα ειναι Late.. Ξεκιναει απο το 1783 και τελειωνει το 1810,δλδ 54 γυρους... Δν μπορω να επιλεξω World Domination.. Δν υπαρχει κανενας "φυσικος" τροπος να ξεκλειδωσω τις USA? Τι σκατα λεει οτι εαν τελειωσεις το ROI ξεκλειδωνεται η USA τοτε? Οσο για το Mod Manager,το καταλαβα τωρα. Ευχαριστω πολυ.. ΥΓ: Δν προλαβα να καω πολυ στο ETW , σε λιγες μερες βγαινει και το Napoleon
BaLsAmoMenos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Gay? Αν αρχισεις GC με την Αυτοκρατορια, ξεχασε την επανασταση και τα παιχνιδια. Ο μονος (λογικος) στοχος ειναι η εξολοθρευση των ιθαγενων (κυριως) και λοιπων "εισβολεων" για την δημιουργια του αμερικανικου ονειρου. Δεν βρισκω κατι αλλο περα απο αυτο. Το να τρεχεις π,χ σε αλλες Ηπειρους και να κατατακτας τριτους δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Με λιγα λογια, boooring as fuck. Μα με τα Αμερικανια? Κανε επανασταση στο Νησι και παρε τους Σκωτσεζους η τους Ιρλανδους ξερω΄γω. Τελοσπα, αλλη λυση περα του Late Campaign δεν γνωριζω. Εκτος απο το ROI επαιξες καθολου GC η μπαααα, απλα ειδες αν λειτουργουν τα emergent?
Dr.House Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Gay? Αν αρχισεις GC με την Αυτοκρατορια, ξεχασε την επανασταση και τα παιχνιδια. Ο μονος (λογικος) στοχος ειναι η εξολοθρευση των ιθαγενων (κυριως) και λοιπων "εισβολεων" για την δημιουργια του αμερικανικου ονειρου. Δεν βρισκω κατι αλλο περα απο αυτο. Το να τρεχεις π,χ σε αλλες Ηπειρους και να κατατακτας τριτους δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Με λιγα λογια, boooring as fuck. Μα με τα Αμερικανια? Κανε επανασταση στο Νησι και παρε τους Σκωτσεζους η τους Ιρλανδους ξερω΄γω. Τελοσπα, αλλη λυση περα του Late Campaign δεν γνωριζω. Εκτος απο το ROI επαιξες καθολου GC η μπαααα, απλα ειδες αν λειτουργουν τα emergent? Ε καλα ναι,δν ειχα στοχο να τρεχω στην Ευρωπη ή στην Ινδια.. GC επαιξα,13 Colonies ειναι προτεκτορατο της Μεγαλης Βρετανιας,δν μπορω να το ελεγξω. Δν μπορω να εχω emergent nations στο κανονικο GC.. Η επαναστατημενη Γαλλια δν ειναι διαφορετικο εθνος,το ιδιο ειναι απλα με διαφορετικες αντιληψεις και ιδεες. Δοκιμασα να κανω επανασταση στην Αγγλια,Μονο κατι Rebels ειχα.. Τους Σκωτσεζους ή τους Ιρλανδους δν μπορω να τους παρω,δημιουργουνται μονοι τους.. Τεσπα θα παιζω με τα Mods... Αν και μου εχει κολλησει οτι ξεκλειδωνω τις USA και αλλιως..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 codes για να βαζεις λεφτα οπως το add_money του rome t.w υπαρχει??????ειναι πολυ δυσκολο το παιχνιδι
mastor10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 αμα φτιαχνεις κτηρια που κραταν τον κοσμο χαρουμενο ανεβαζεις και λιγο τους φορους ριχνεις και το upkeep στις μοναδες και κανεις πολες εξαγωγες θα εισαι αρχοντας αλλιως κοιτα pm
mchls Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Empire: Total War “still selling now as much as it was a year ago”
Kingfuse Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, Έχω θέμα με το παιχνίδι σε καινούργιο laptop i7 nvidia geforce1050 και ακουω μόνο ήχο-δεν έχω εικόνα. Βοήθεια κάποιος? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα