tassard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Παιδια, εχει κανενας προβλημα με το antialiasing?Οσο και να το βαλω, τα textures ειναι ψιλοτραγικα. Εχει κανενας το ιδιο προβλημα?
kazak-hool Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 λυστε μου τις αποριες σας παρακαλω. πηρα το empire total war (special forces edition) απο εναν φιλο μου (αυθεντικο) και μου εμφανιζει το εξης μηνημα : steam.exe (main exception) :unable to load library steam.dll. επισης δεν εχω internet στον υπολογιστη που το φορτωνω, αρα δεν θα μπορω να παιξω ποτε? δωστε καποια λυση . ευχαριστω εκ τον προτερον
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Θέλει ενεργοποίηση μέσω net και χρήση steam. Στο λέει και πάνω στην συσκευασία. Ο φίλος σου λογικά έχει ενεργοποιήσει τον κωδικό στο δικό του steam account οπότε και net να είχες πάλι δεν θα μπορούσες να παίξεις (εκτός και αν σου έδινε το account του στο steam )
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το (συνήθως καλά ενημερωμένο) Rock, Paper, Shotgun αναφέρει ότι η Sega ανακοίνωσε ότι στις 7 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμο μέσω Steam το 1vs1 ή 2-players coop multiplayer για το Empire Total War. Συγκεκριμένο link δεν υπάρχει στο site, απλά θεώρησα την είδηση ενδιαφέρουσα και τη μεταφέρω εδώ. Λογικά σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση, αλλά από ό,τι φαίνεται σε πρώτη φάση απαιτείται συμμετοχή στο beta testing.
kostacurtas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Empire: Total War Campaign Multiplayer Beta & DLC Released The thing you've been waiting for is finally here. No, not a patch, but rather the multiplayer co-op campaign - sign up here to receive instant access to the beta. In other news, another piece of premium Empire: Total War DLC has been released: The Elite Units of America DLC adds 15 new elite units to the American, British and French factions of Empire: Total War. Pick up this DLC to unlock all 15 new Elite Units of America while playing the single player campaign. The Elite Units of America are also available in multiplayer and single player battle modes, when playing with the appropriate faction. Purchase here for $2.99.
PraetorianGR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Αν θέλει κανείς να παίξει μυλτι campaigna καντε με add sto steam: praeto91 να παίξουμε μαζί
Merdock Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα που -επιτέλους- ενσωματώνουν το online campaign στο μόνο Total War που δε μου αρέσει.(λόγω της εποχής) Και το επόμενο θα ναι πάλι περίπου ίδια εποχή @Chek2fire : Beta είναι. Ελπίζω μέσα στις επόμενες μέρες να τη δοκιμάσω με ένα φίλο μου και θα σας πω εντυπώσεις.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αποφασιζω και εγω να ξαναρχισω το παιχνδι μετα απο 10 μηνες γιατι, τι στο διαλο, ολο και καποιο mod θα εχει βγει. Που να φανταστω οτι ολη κομιουνιτι ειναι οπως ακριβως την αφησα? Ακομα περιμενουν να τους δωσει η CA τα εργαλεια για να μπορεσουν να πειραξουν τον Χαρτη. Θελουμε Αφρικη, θελουμε Νοτια Αμερικη, θελουμε Ασια, θελουμε να υπαρχουν εκατονταδες περιοχες ετσι ωστε το παιχνιδι να γινει τεραστιο. Στο θελουμε μειναμε ομως.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ θέλω ένα AI που να μην κάνει ηλίθια λάθη, αλλά πλέον με την επικείμενη κυκλοφορία του N:TW έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο (σχετικά) scripted campaign γιατί ήδη στα 3 θέατρα του E:TW το AI σε στρατηγικό επίπεδο είναι μετριότατο (άρα αν μπει Αφρική, Νότια Αμερική κτλ, με αυτό το AI, προβλέπεται τσίρκο, φοβάμαι).
kostacurtas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Empire: Total War Elite Units Of The East DLC Announced The Creative Assembly has announced the final piece of DLC for Empire: Total War, their soon-to-be-retired RTS: The Elite Units of the East DLC for Empire: Total War adds 12 new elite units to the Maratha and Ottoman factions of Empire: Total War. Empire: Total War expands further East than any previous Total War game and this Downloadable Content includes the very best units from the Eastern lands. Most of these soldiers' expertise developed on the battlefield - some are fearsome brigands, others of them are drawn from a strong academic background, learned warriors. They will provide a vast array of tactical options: intimidating and cowing your enemies.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Παιζεις χωρις mods Snoob? Το λεω, γιατι υπαρχουν παρα πολλα τα οποια εχουν αλλαξει ακριβως αυτον τον τομεα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Χωρίς mods, ναι. Έχεις να προτείνεις κάποιο που βελτιώνει tactical και strategic AI ή ένα από τα δύο;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Κοιτα τοτε (πριν 10 μηνες) επαιζα την εκδοση αυτου . Δεν ξερω τι αλλαγες εχουν γινει απο τον Απριλη(πολλες φανταζομαι) αλλα ηταν αρκετα καλη εκδοση. Τωρα (απο χτες το βραδυ δηλαδη που αρχισα να ξαναψαχνομαι στο twcenter) θα επιλεξω την εκδοση του DARTH VADER. Μπορεις να ψαχτεις και εσυ λιγο εκει. Καθε mod λεει τι ακριβως αλλαγες κανει (obviously). Τα 2 που σου προτεινα, βεβαια, ειναι πιο ολοκληρωμενα και εχουν δικο τους sub-forum. Ειδικα το δευτερο απ'οτι διαβαζω εχει γινει αρκετα καλο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 O Darth θυμάμαι ότι είχε κάνει πολύ καλή δουλειά με το tactical AI του Rome, φαντάζομαι ότι θα είναι ενδιαφέρον mod.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα