ADRE Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 το κατεβαζει αυτοματα μπορει και να μην το παρεις χαμπαρι αφου μπορει να ασχολησε με κατι αλλο εκεινη την ωρα και αυτο το κατεβαζει αυτοματα.... παντως η μεγαλη διαφορα απο οτι ειδα ειναι κυριως στις μαχες για τον χαρτη δεν ξερω αλλα στις μαχες ειδα προσωπικα τα fps να ανεβενουν αρκετα πολυ και το τεσταρα σε sieges και με μαχες σωμα με σωμα.εξ αποστασεως μαχες επουδενι δεν επεφτε κατω απο 31 fps (μιλαμε παντα για siege batle οπου τα γραφικα ειναι αρκετα βαρια) ενω σωμα με σωμα αντε σε γενικευμενη φαση το πολυ να πεσει στα 26 fps και max χτυπαει αρκετα πανω απο οτι πριν.... πριν το patch σε τετοιες φασεις η κατασταση αγγιζε τα ορια του δραματος και ας ειχα εναν 9550 oc sta 3,8 και με 2 4870χ2 και 8 ram.......... (τουλαχιστον δραμα το χαρακτηριζω οταν σε τετοια κατασταση εβγαζε μεχρι και κατω απο 20 fps) τωρα ειναι παρα πολυ playble πλεον.....(για max fps δεν αναφερομαι γιατι το κρισιμο για μενα ειναι τα low fps τωρα αν γενικα παιζει πανω απο 35 ποτε ειτε βγαζει 40 ειτε 60 δεν προλαβενεις να δεις την διαφορα ουτος η αλλος)
chill Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 απο που το κατεβαζετε το 1,3 ρε παιδια_:__??? Μέσω steam. Απλά κοίτα να έχεις επιλέξει να κατεβάζει αυτόματα τα updates. Αν το έχεις κοπιαρισμένο λογικά θα κυκλοφορήσει - αν δεν έχει κυκλοφορήσει ήδη - και σπασμένο.
mandipl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 δεν βλεπω πουθενα σπασιμο ..βασικα αυτο που με εχει ξενερωσει και δεν το εχω παιξει ακομα σοβαρα ειναι οτι στον χαρτη κανει πολυ αργη μετακινηση στο χαρτη οταν πας το ποντικι στην ακρη ...παιρνει 1-2 δευτ να μετακινηθει ...διορθωνεται ? γενικα τα γραφικα του χαρτη μου την σπανε ...εχω βεβαια πολυ καλη καρτα οποτε δεν φταιει αυτο
fearwhatnow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) δεν βλεπω πουθενα σπασιμο ..βασικα αυτο που με εχει ξενερωσει και δεν το εχω παιξει ακομα σοβαρα ειναι οτι στον χαρτη κανει πολυ αργη μετακινηση στο χαρτη οταν πας το ποντικι στην ακρη ...παιρνει 1-2 δευτ να μετακινηθει ...διορθωνεται ? γενικα τα γραφικα του χαρτη μου την σπανε ...εχω βεβαια πολυ καλη καρτα οποτε δεν φταιει αυτο Revloader και εισαι μια χαρα.Δεν χρειαζεσαι crack. Με το 1.3 παντως και την υποστηριξη quad με ολα ultra και μονο particles high,χωρις ΑΑ,1680χ1050 στην 8800gt πεταει με πολυ καλα fps τοσο σε campaign map οσο και σε battles. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2009 από fearwhatnow
jvgrjohn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Η καθυστέρηση της μετακίνησης του χάρτη δεν είναι τίποτα. Για να μετακινήσετε τον χάρτη πατήστε και κρατήστε το μεσαίο κουμπί του ποντικού και σύρετε όπου θέλετε. Έτσι ο χάρτης φορτώνει άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.
ADRE Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ρε παιδια λυστε μου μια απορεια...... πως ειναι δυνατον οι 4cores cpu να εχουν τοσο χρονο στην αγορα και οι εταιριες να βγαζουν παιχνιδια τα οποια δεν υποστηριζουν τους παραπανω?????και πρεπει να περασουν 4 ολοκληροι μηνες γκρινιας και κραξιματος ετσι ωστε να βγαλουν ενα patch και να στρωσουν τα πραγματα..... δηλαδη ητανε δυσκολο το παιχνιδι να βγει ετσι απο την αρχη??????τοσο καιρο ειναι που εχουνε βγει τα ρημαδια (4cores cpu)
jvgrjohn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά δεν λέω σούπερ το παιχνίδι, αλλά μιλάμε για πολύ βαρύ! Έχω έναν quad core με 4gb ram και Ati 4870 1gb και το παιχνίδι μπορώ και το παίζω μόνο σε medium ικανοποιητικά. Σε High τα σπασίματα στον βασικό χάρτη δίνουν και πέρνουν και το καθιστούν unplayable μετά από λίγη ώρα γιατί με πιάνει ζαλάδα από τα πολλά σπασίματα. Οι υπόλοιποι τι λέτε για το συγκεκριμένο θέμα; Τον χάρτη να τον κουνάς δεξιά αριστερά πατώντας το μεσαίο κουμπί του ποντικού και σύροντας.Με αυτόν τον τρόπο γίνεται rendered αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση.
Hom3sick Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Παίδια τα γνωστά crashes υπαρχουν ακόμα μετά το 1.3;
fearwhatnow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Παίδια τα γνωστά crashes υπαρχουν ακόμα μετά το 1.3; Δεν υπαρχουν CTD στο 1.3.Ουτε στο 1.2 υπηρχαν.Καποια σπανια CTD υπαρχουν παντα και οφειλονται στο συστημα του καθε χρηστη.Για παραδειγμα στο συστημα μου δεν ειχα κανενα crash ουτε καν στην αρχικη εκδοση.Bugs ειχε.Crashes οχι.
jvgrjohn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση. Έχω αγοράσει original την έκδοση με τα special units και μου εμφανίζει στην επιφάνεια εργασίας 3 αρχεία exe της steam. Το ένα είναι το απλό, το δεύτερο είναι με τα special units και το τρίτο με τα units death's head hussar.Εγώ παίζω με το exe special units αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά υπάρχουν αυτά τα units.Πως θα το καταλάβω ότι έχω τα καλά τα κομμάντα??? Επίσης έχω φτάσει στο έτος 1883.Μπορείτε να μου πείτε σε ποιό έτος σταματάει το παιχνίδι??? ...και μερικά σχόλια για το παιχνίδι. Σχετικά με την ΑΙ παρατήρησα ότι στο normal που παίζω είναι αρκετά υψηλό. Οι αντίπαλοι κάνουν ντου στις πόλεις μου με λιγότερο στρατό, κάνουν πολλές δολιοφθορές κάτι που είναι το περισσότερο σπαστικό της υπόθεσης και επίσης στην μάχη κάνουν εκπληκτικούς ελιγμούς. Φαντάζομαι ότι στην maximum δυσκολία θα πρέπει να διαβάσω κανένα βιβλίο στρατηγικής μαχών για να τα βγάλω πέρα. Με πάνω από 2 μέτωπα ανοικτά στην normal δυσκολία το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο αφού οι επεκτατικές πολιτικές πάνε στράφη. Ο τομέας της οικονομίας επίσης είναι πολύ ζόρικος διότι τα έξοδα του urmy upkeep είναι εξαιρετικά αυξημένα. Παίζοντας με την Ρωσία γαρ Ορθόδοξοι το μόνο που έχω καταφέρει ως τώρα είναι να εξαφανίσω τους Πολωνούς - Λιθουανούς. Επίσης κατέβηκα Ελλάδα και κρατάω με νύχια και με δόντια την Αθήνα.Την έχω κάνει αστακό. Το δεύτερο άσχημο του παιχνιδιού είναι ότι τα reinforcements έρχονται μετά από μια εβδομάδα με το πάσο τους λες και πανε σε κηδεία και στην ουσία τα καταστούν άχρηστα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2009 από jvgrjohn
Hugo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ξερει κανενας πως ξεκλειδώνουμε τους λαους στο Empire? Γιατι τερματισα το Compain των ισπανων αλλα δεν ανοιξε τιποτα. παλι τους 12 αρχικους μου εχει. Αμα ξερει καποιος ητε μεσω του παιχνιδιου ητε με cheat, που απο οτι ειδα εχει ενα αλλα κατι για crash σε μερικους λαους διαβασα κτλ θα ειμουν ευγνώμων για μια απαντηση
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=245166 Και γενικα ψαξου και λιγο εκει μεσα, εχει πολλα να δεις.
Giorgos3924 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Παιδιά, μια μικρή βοήθεια λίγο... Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του παιχνιδιού. Την ώρα που πάω να μπώ στο παιχνίδι βγάζει το ακόλουθο μύνημα: Ξέρει κανείς τίποτα...?
Dennisbest Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εγκατεστησε το directx απο το φακελο program files/empire total war/redist/directx .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα