chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Είμαι τυχερός τελικά και το game δεν μου έχει κάνει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Το μόνο τώρα που παίζω με τους ολλανδούς σε κάποια στιγμή όταν έκανα endturn κράσαρε το game. Η λύση μετά από τα πολλά ήταν να κάνω ανταλαγή μια περιοχή μου.
Hom3sick Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κάτι πήραν τ'αυτιά μου ότι με το επόμενο patch το παιχνίδι θα τρέχει καλύτερα στα pc μας... Για να δούμε... Πάντως το σίγουρο είναι πως multiplayer campaign θα υπάρξει. Τωρα το πότε είναι άλλο θέμα...
totalius Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κ επειδή το γέλιο μακραίνει τη ζωή δείτε κ αυτόhttp://www.youtube.com/watch?v=HCunixAzHOA&feature=channel_page
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Όσα βίντεο και να κάνουν με αυτή τη σκηνή, δεν μπορώ να μην γελάσω.
Vagolas Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Καλησπερα σας!Χθες αγορασα το παιχνιδι δεν μπορω να πω ειναι τελειο αλλα αυτο που με χαλασε ειναι οτι μερικες φορες ο ηχος μεσα στη μαχη ακουγεται καθυστερημενα η και καθολου μερικες φορες υπαρχει κατι που να μπορω να κανω?Ευχαριστω
chek2fire Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Βγαίνει ένα patch αυτές τις μέρες που διορθώνει αρκετά από τα προβλήματα που υπαρχουν.
Tsino Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Παιδιά το παινίδι είναι μεγάλη αποτυχία.. εγώ θα μείνω στο 2 δυστυχώς.
LuxJaja Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Tsino είπε: Παιδιά το παινίδι είναι μεγάλη αποτυχία.. εγώ θα μείνω στο 2 δυστυχώς. Είμαι γεννημένος θεός και όλοι είσαστε μικρά και ασήμαντα μυρμήγκια... Χμμμ οι πιο πολλοί ξέρω ότι θα συμφωνήσουν αλλά κάποιοι θα θέλουνε κάποιες αποδείξεις ώς προς γιατί. Τώρα καταλαβαίνεις ότι όταν λες κάτι βαρύγδουπο προσπάθησε να στηρίξεις την άποψη σου. Ίσως τότε να την εκτιμήσουμε λίγο παραπάνω αλλιώς παραμένει ένα γκρινιάρικο σχόλιο και τίποτα παραπάνω.
Hom3sick Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 LuxJaja είπε: Είμαι γεννημένος θεός και όλοι είσαστε μικρά και ασήμαντα μυρμήγκια... Χμμμ οι πιο πολλοί ξέρω ότι θα συμφωνήσουν αλλά κάποιοι θα θέλουνε κάποιες αποδείξεις ώς προς γιατί. Τώρα καταλαβαίνεις ότι όταν λες κάτι βαρύγδουπο προσπάθησε να στηρίξεις την άποψη σου. Ίσως τότε να την εκτιμήσουμε λίγο παραπάνω αλλιώς παραμένει ένα γκρινιάρικο σχόλιο και τίποτα παραπάνω. Xαλάρωσε λίγο μεγάλε. Το patch για όσους δεν το πήραν χαμπάρι βγήκε. Αλλά δεν βλέπω να στρώνει και πολλά...
bvb7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Hom3sick είπε: Xαλάρωσε λίγο μεγάλε. Το patch για όσους δεν το πήραν χαμπάρι βγήκε. Αλλά δεν βλέπω να στρώνει και πολλά... ξεστρωνει θα ελεγα με το που το εβαλα μου κρασαρει στην αλλαγη σειρας γινεται καπως να το απεγκαταστησω??
kostacurtas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Empire: Total War Patch v1.3.0 To Include Multi-Core Support Αναφορά σε κείμενο Huzzah, proper multi-core and multi-threaded support is to be implemented into Empire: Total War with the release of patch v1.3.0: Αναφορά σε κείμενο We've worked on improving the multi-threading in the game for multi-core processors and made many optimisations that will also help out single core machines. You will see the benefits through increased frame rates particularly in land and naval battles. SFX loading has been made asynchronous, so heavy disc access is reduced to a minimum. This was causing program execution blocking when multiple sounds were being requested at once across pack files. Various optimisations have been made to reduce the campaign map turn times. Windows error reporting included. This will help us greatly in eradicating any existing crashes after the release of this patch. It will require users to make sure crash report logs are sent to us via the windows dialog box. Patch release date: TBA.
Voodooman Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 LuxJaja είπε: Είμαι γεννημένος θεός και όλοι είσαστε μικρά και ασήμαντα μυρμήγκια... Χμμμ οι πιο πολλοί ξέρω ότι θα συμφωνήσουν αλλά κάποιοι θα θέλουνε κάποιες αποδείξεις ώς προς γιατί. Τώρα καταλαβαίνεις ότι όταν λες κάτι βαρύγδουπο προσπάθησε να στηρίξεις την άποψη σου. Ίσως τότε να την εκτιμήσουμε λίγο παραπάνω αλλιώς παραμένει ένα γκρινιάρικο σχόλιο και τίποτα παραπάνω. Δεν μ'αρέσει ο πατσάς. Τί χρειάζεται να αποδείξω, πώς να στηρίξω την άποψή μου; Απλά δεν μου αρέσει, γούστα είναι αυτά. Παρόλα αυτά, τα αρνητικά που βρίσκω στο empire και μου με έκαναν να το απεγκαταστήσω και να γυρίσω στο medieval 2 είναι τα εξής: - Τραγική επιλογή εποχής. Απλά δεν την γουστάρω καθόλου. Η τόσο εκτεταμένη χρήση πυρίτιδας κάνει το παιχνίδι λιγότερο διασκεδαστικό. -Υπερβολικός χάρτης. Από το Rome ακόμη δεν καλοείδα την τόση "ζωντάνια" του χάρτη, προτιμούσα την παλιά μορφή, που τον έκανε να μοιάζει με επιτραπέζιο. Εδώ πια το παράκαναν, ο χάρτης έχει γίνει πια εξαιρετικά σύνθετος. Η σειρά έπιασε ταβάνι με το medieval 2. Ελπίζω στο επόμενο fantasy total war να στρώσουν τα πράγματα. Άραγε τώρα που η ΕΑ παρέδωσε τα δικαιώματα του Lord of the Rings ήρθε η ώρα να φτιάξει η creative assembly το LotR:Total War;
LuxJaja Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Από ότι είχανε πει μάλλον συζητάνε για Shogun 2 κάτι που από τους Total War fans έχει ζητηθεί επανηλλειμένως.
Merdock Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 LuxJaja είπε: Από ότι είχανε πει μάλλον συζητάνε για Shogun 2 κάτι που από τους Total War fans έχει ζητηθεί επανηλλειμένως. Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί.Έχω και πόρωσει με την ΙαπωνίαΔυστυχώς δε το χα προλάβει το πρώτο Shogun. Πάντως όπως είπε και ο Voodooman όντως τραγική η εποχή που έχουν διαλέξει.Δε μπορούσαν να κάνουν χειρότερη επιλογή.Είναι το μόνο Total War που δε μου κάνει κέφι να παίξω.Το πήρα και αυθεντικό ο βλάκας
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Το πλεονέκτημα του Shogun, σε σχέση με τα Medieval είναι ότι στην Ιαπωνία ξέσπασε πράγματι "απόλυτος πόλεμος" εκείνη την περίοδο. Που σημαίνει ότι ξεκίνησαν τότε οι προγραμματιστές να αποδώσουν μέσα από ένα παιχνίδι μια κατάσταση που πράγματι είχε συμβεί. Στα μεσαιωνικά χρόνια "απόλυτος πόλεμος" δεν υπήρξε. Η πολιτική λειτουργούσε αλλιώς τότε (φεουδαρχία) και οι μεγάλοι πόλεμοι είχαν διπλωματικά επίπεδα τα οποία η μηχανή της CA αδυνατούσε (και εξακολουθεί να αδυνατεί) να αποδώσει πειστικά. Οι σταυροφορίες, λ.χ., ήταν αστεία δοσμένες. Όποιος θέλει να δει πώς λειτουργούσε το σύστημα μπορεί να δοκιμάσει το Crusader Kings, αλλά αυτό είναι περισσότερο προσομοίωση των πολιτικών ισορροπιών και των στρατηγικών στόχων σε βάθος χρόνου, παρά ένας συνδυασμός ενός στρατηγικού επιπέδου που οδηγεί σε τακτικές μάχες. Ακόμη και η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ουδέποτε έφτασε σε έκταση τον αριθμό των επαρχιών που "πρέπει" να κατακτήσεις για να "κερδίσεις" στο Rome: Total War. Εκεί, βέβαια, η CA απέτυχε να κάνει τα προτεκτοράτα να δουλέψουν (μην πω για τις φαιδρές διπλωματικές επιλογές). Γενικά, έχω την αίσθηση πως η σειρά έχει αποπροσανατολιστεί και νομίζω ότι η επιστροφή σε μια εποχή όπου πραγματικά συνέβη αυτό που καλεί το παιχνίδι τον παίκτη να πετύχει θα βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα καλό παιχνίδι. Αν, μάλιστα, καταφέρουν να δώσουν και το πλεονέκτημα που είχαν οι "Χριστιανοί" Ιάπωνες μαχητές απέναντι στους Βουδιστές μοναχούς, ακόμη καλύτερα... (αυτό δε λειτούργησε ποτέ στο πρώτο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα