BaLsAmoMenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Οχι. Εδω υπαρχουν αλλα mods ,π.χ αυτο που ξεκλειδωνει και τα υπολοιπα fractions, και δεν υπαρχει προβλημα με το multi. Ολα καλα, ολα καλα θα σου πανε.
chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Πολύ όμορφα mods αλλά παντού διαβάζω fps killer και δεν τολμώ Το παιχνίδι μαμάει κυριολεκτικά. Ακόμα παίζω την US campaign - δεν έχω μπει στον world map - και έχω πάθει πλάκα. Για το AI έχω και εγώ παράπονα. Π.χ. όταν υπερτερώ κατά πολύ μαθηματικά, επιμένουν να μου κάνουν ντου :S Με αρκετές μονάδες ιππικού και ντου από πίσω εν ώρα μάχης ----)party. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αφήνουν μια δύναμη να προφυλάσσει τα κανόνια τους. Στην δε θάλασσα έχω στο manual τα κανόνια και εξαιτίας των συνεχόμενων αλλαγών πορείας καμιά φορά βαράω με τα αντίθετα κανόνια από αυτά που βλέπω. Και αν πλέει κανένα δικό μου πλοίο από εκεί, καταριέμαι τα friendly (ή n00by στην περίπτωση μου ) fire. Το U.S.S. Constitution πότε θα μου γίνει διαθέσιμο στην us campaign? Τέλος, από τη στιγμή που ο αφηγητής της US campaign είναι ο G. Washington θεωρώ χαζό από τη στιγμή που πεθαίνει στην μάχη να μην έρχεται το Game Over Λεπτομέρειες αλλά.... Και αυτός ο καταραμένος μια ζωή πίσω τον έχω, να ξαναγυρίζει τα rally units πίσω στην μάχη, να καταδιώκει τα αντίπαλα στρατεύματα που το έβαλαν στα πόδια κλπ μου ψόφησε από αδέσποτη βολίδα πριν από λίγο. Πάλι καλά που το είχα σώσει πριν γιατί με χαλάει GIEF DECAPITATION MOD NAU,
LuxJaja Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Παιδιά όταν λέγατε βαρύ δε περίμενα κάτι τέτοιο... στο high ο χάρτης πάει σα χελώνα... (και ναι επιτέλους μου ήρθε σήμερα :-D )
LuxJaja Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Έβγαλα τα distortion effects και τα lightning και το παιχνίδι πάει νεράκι.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μην φοβασαι για τον χαρτη. Bug ειναι. Στις μαχες μια χαρα θα σου ειναι. GIEF DECAPITATION MOD NAU, Σε τι κοινωνια μας εχουν μετατρεψει !!!!??????? Αυτο που θελουμε ειναι αιμα, ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ. Διαμελισμενα σωματα εχθρων, κοκκινες λυμνες στα χιονισμενα τοπια μαχων, φοβισμενους αντιπαλους να τρεχουν να σωθουν αφηνοντας πισω τους οτι επεμεινε απο τις δυναμεις τους και κανονια να σπερνουν τον τρομο και τα κεφαλια τους. Μονο αυτο θελουμε και πανω απο ολα το γουσταρουμε. Δωστε βια στον λαο.
chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Στα games είμαι μια μίξη Βησιγότθου και Οστρογότθου . Θέλω αίμα πολύ αίμα. Και εννοείται ότι δεν τελειώνω ποτέ την μάχη όταν όλα τα αντίπαλα στρατεύματα υποχωρούν. Βάζω το ιππικό για καταδίωξη. Παίρνουν εύκολο rank τα στρατεύματα έτσι. Λυπάμαι που δεν έχω ηθικές αναστολές για την ζωή....ορισμένων pixel. Οver and Out ΟΥΓΚ!!
totalius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η τέλεια κα ταδίωξη στο τέλος της μάχης ήταν τα σκυλιά στο Rome.
Paralizer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Έλεος τα νεύρα μου...ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩ!!!! Μπαίνω στο παιχνίδι πάω να κάνω load ένα save μου...crash...πάω να το κάνω πάλι...πάλι crash, ξανά ξανά ξανά...πάλι τα ίδια. Αποτέλεσμα...δεν μπορώ να κάνω load κανένα μα κανένα save!!!! Το σπας τώρα ή δεν το σπας;
Hom3sick Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Έλεος τα νεύρα μου...ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩΩΩΩΩ!!!! Μπαίνω στο παιχνίδι πάω να κάνω load ένα save μου...crash...πάω να το κάνω πάλι...πάλι crash, ξανά ξανά ξανά...πάλι τα ίδια. Αποτέλεσμα...δεν μπορώ να κάνω load κανένα μα κανένα save!!!! Το σπας τώρα ή δεν το σπας; Περιμένεις το δεύτερο patch φίλε. Αν και μετά το patch γινονταί τα ίδια το σπάμε παρέα...
LuxJaja Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Είναι η ιδέα μου ή οι ινδιάνοι πονάνε λίγο ; μου έχουν τσακίσει τα κόκκαλα. Το όραμα μίας μεγάλης δημοκρατικής πρωσσίας στην αμερική αρχίζει να ξεφτίζει.
mindcrime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 μπορεί να μας πει κάποιος που το έχει παίξει τι παίζει με κάθε "λαό". δηλαδή τι έχει ο καθένας καλό και τι κακό. ας πούμε στο Medieval με το που πατούσες σου έλεγε πχ γαλλία καλό ιππικό και σχετικά καλό πεζικό ή αγγλία γαμώ πεζικό αλλά δεν έχει ιππικό.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ε ρε φουστη μου. Μετα το τελευταιο patch μου κρασαρει στο loading screen, ενω παλιοτερα επαιζε μια χαρα. Υποτιθεται οτι τα patches ελλατωνουν τα bugs δεν δημιουργουν και αλλα. Fuck...
chek2fire Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τόσο τυχερός είμαι που το game τρέχει απροβλημάτιστα? Δείτε και αυτο εδώ το πολύ χρήσιμο guide για το game http://www.gamespot.com/pc/strategy/empiretotalwar/video/6207015
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Και εμενα απροβληματιστα ετρεχε μεχρι να βγει το τελευταιο patch. Τωρα απλα περιμενω να βγαλουν αλλο patch για να μου ριξουν κανα ιο μηπως κρασαρει και ο υπολογιστης, οχι μονο το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα