Προς το περιεχόμενο

Empire: Total War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως φαίνεται πραγματικά ωραίο και πλησιάζει τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή.

Δημοσ.

core2duo e6600-nvidia 8800gts 512mb-2g ram-windowsxp.

Πιστεύετε οτι πρέπει να αλλάξω κάτι απ'το παραπάνω σύστημα για να παίζει το game τέλεια σε ανάλυση 1680χ1050;

Δημοσ.

Mπα μια χαρά είναι το σύστημα σου. Ρίξε λίγο τα details και θα παίζει σχετικά καλά. Το game πάντως είναι βαρύ και τρώει τα κολήματα του. Εχούν υποσχεθεί να διορθώσεις τα περισσότερα προβλήματα πάντως με μελοντικά update.

Δημοσ.
core2duo e6600-nvidia 8800gts 512mb-2g ram-windowsxp.

Πιστεύετε οτι πρέπει να αλλάξω κάτι απ'το παραπάνω σύστημα για να παίζει το game τέλεια σε ανάλυση 1680χ1050;

Εγώ έχω το 2πλάσιο σύστημα από το δικό σου και είμαι στο High...για ULTRA ούτε λόγος, οπότε αν δεν έχεις χρήματα για ολοκληρωτική αλλαγή, μείνε όπως είσαι!

Η πλάκα είναι πως τελικά η έκδοση είναι ίδια με αυτή του Πλαισίου και η διαφορά στην τιμή ελάχιστη...

Όντως δεν αξίζει το συγκεκριμένο να το παραγγείλεις από κει. στο Πλαίσιο η special έκδοση έχει 2 ευρώ φθηνότερα αν τη παραγγείλεις μέσω internet! Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο! :)

Δημοσ.

Εμένα πάλι ενώ δεν μου κολλάει στην μάχες, ούτε στην ξηρά ούτε στην θάλασσα μου κολλάει στο strategic map /0\.

Μια χαρά τρέχει πάντως στις 8800gtx (κοντά 3χρόνια κάρτα) οπότε έχουν κάνει καλό optimization. Σε καμία 295gtx το παιχνίδι πρέπει να είναι από άλλο πλανήτη :)

Δημοσ.

Εμενα κολαει ελαχιστα στις μαχες αλλα στο strategic map ειναι λιγο ανυποφωρο. Αντε να βγαλουν ακομα κανα patch γιατι τα bugs δεν ειναι καθολου λιγα.

Δημοσ.

Παίδες μια ερώτηση. Έχει κανείς σας προβλήμα με crash του παιχνιδιού; Μερικές φορές ευτυχώς όχι συχνά σταματάει το παιχνίδι και με πετάει εκτός, ακόμα δεν εχω καταλάβει το γιατί.

Έχετε αντιμετωπίσει ανάλογα κολλήματα;

Δημοσ.
Παίδες μια ερώτηση. Έχει κανείς σας προβλήμα με crash του παιχνιδιού; Μερικές φορές ευτυχώς όχι συχνά σταματάει το παιχνίδι και με πετάει εκτός, ακόμα δεν εχω καταλάβει το γιατί.

Έχετε αντιμετωπίσει ανάλογα κολλήματα;

Δυστυχώς ναι. Ελπίζω να διορθωθούν σύντομα με κανένα patchάκι.

Δημοσ.

Ρε παιδια, το AI δεν ειναι λιγο ηλιθιο? Και στις μαχες αλλα και στον χαρτη μου φαινεται καπως επαναλαμβανομενο. Επισης στις μαχες, δεν ξερει πως να αντιδρασει σε παρα πολλες περιπτωσεις.

Δημοσ.
Κατεβαστε και κανα mod. Δινουν αλλη αξια στο παιχνιδι.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με το online, όταν μπει το mod;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...