Voodooman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Πολύ καλά έκαναν που δεν έβαλαν την υπερδύναμη που ακούει στο όνομα Ελλάδα στο παιχνίδι. Αυτό μάλλον έγινε για τον απλούστατο λόγο ότι είχαμε εμφύλιο λίγο μετά την κύρηξη της επανάστασης...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Εεε, ο εθνικοαπελευθερωτικος αγωνας (η επανασταση ειναι λαθος λεξη ) εγινε το 1821. Το παιχνιδι σταματαει στο 1800 αν δεν κανω λαθος. Εγω εχω λιωσει στο Road To Independence. Εμαθα και τα οικονομικα και ειμαι κυριος. Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο, οι μαχες η το παιχνιδι στον χαρτη (το οποιο και σε μενα λαγκαρει ελαχιστα). Από ποια άποψη είναι μούφα ; γιατί δε μπορώ να θυμηθώ γιατί τα civ είναι τόσο φανταστικά ; από ρεαλιστικότητα μηδέν. τακτικές μηδέν. μόνο city management είχε καλό. Προσωπικά για σήμερα ξεπερασμένο σα παιχνίδι. Ιεροσυλε !!! Τα Civ ειναι μια αλλη σειρα επος. Η αληθεια ειναι παντως οτι το Empire civiζει λιγο.
totalius Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Πάντως στη φωτό απ'το review του gamespot δείχνει την σημαία της επανάστασης.Δείτε εδώ http://www.gamespot.com/pc/strategy/empiretotalwar/review.html?tag=topslot;title;1
Hom3sick Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδιά η Ελλάδα υπάρχει στο παιχνίδι κανονικά και με την σημαία που είχαμε τότε! Δοκιμάστε να βάλετε το αρχειάκι που ξεκλειδώνει όλες χώρες και θα δείτε! Μόνο που μόλις δοκίμασα να ξεκινήσω Grand Campaign με τους Έλληνες το παιχνίδι crashare και με πέταξε στο desktop. Λογικά σε περίπτωση επανάστασης θα φανερώνεται η χώρα μας στο game... Πρώτη φορά κάνω Quote στον εαυτό μου
ksaplostra Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Προφανώς πρόκειται για την οθωμανική εκστρατεία,στην οποια θα γίνοτναι κάθε λίγο και λιγάκι επαναστατικά κινήματα,μέσα σε αυτά και το Ελληνικό.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Το βρηκα το κολπο. Λοιπον, παιρνετε τους Οθωμανους και βαζετε τον φορο στην περιοχης της Ελλαδας (αυτο που εχει regional capital την Αθηνα με αλλα λογια), στο φουλ. Στον επομενο γυρο, θα σας πει η συμβουλος οτι σε εκεινη την περιοχη απαιτουν να ριξετε τα αντιλαικα μετρα και τους τρονομονομους καταστολης. Εννοειται πως δεν θα το κανετε και τον επομενο γυρο θα αρχισουν τα μπαχαλα {αναρχικοι (λεμε τωρα) θα πετανε πετρες στα κεφαλια των Τουρκομπατσων, θα καψουν και διαφορα κτιρια της πολης} και θα σου πει για τελευταια φορα η συμβουλος να κατεβασεις του φορους η να στειλεις τα τανκς στο πολυτεχνειο (να μετακινησεις καποια στρατευματα δηλαδη μες στην πολη). Σαν γνησιος βλακας Οθωμανος εξουσιαστης και επειδη σε διακρινουν κρυφοελληνικα αισθηματα θα πατησεις το κουμπι που λεει Next Turn. Και στον επομενο (3ο γυρο) η επανασταση ξεκιναει. Εσυ σαν παιχτης θα σου ζητηθει να παρεις το μερος της επαναστασης η της εκαστοτε εξουσιας. Αν πατησεις οχι, καλεισαι πολυ απλα να παρεις τον στρατο σου και να πνιξεις στο αιμα τους βρομιαρηδες τους Ελληνες που σηκωσαν και κεφαλι. Αλλα αν πατησεις ναι, τοτε εχεις την Ελλαδα σαν fraction και μπορεις να εφαρμοσεις την μεγαλη ιδεα. Να κατακτησεις ολο τον κοσμο του Empire Total War. Ευχαριστω. Θελω να σημειωσω οτι πρεπει να βαλετε υψηλους φορους μονο στην περιοχη της Ελλαδας. Αν βαλετε και στις υπολοιπες (οπως εκανα εγω) θα γινουν παντου επαναστασεις σε σημειο ,οταν εγω δεχτηκα να παρω το μερος της επαναστασης, να με βγαζει με το emerging fraction της Ρουμανιας το οποιο εκανε περιοδεια προς την Κωνσταντινουπολη (γιατι αποφασισαν η επανασταση στην περιοχη της Πολης να γινεται απο Ρουμανους δεν το ξερω). Αντιστοιχα στην περιοχη της Βουλγαριας βγηκε το emerging fraction των Βουλγαρων, στην Σερβια οι Σερβοι και παει λεγοντας. Αυτο λογικα θα συμβαινει και σε αλλα αρχικα fractions του παιχνιδιου. Αν παρετε π.χ την Αγλλια και βαλετε παρα πολυ υψηλο φορο στην περιοχη της Ιραλνδιας, μετα απο 3 γυρους τσουπ να και emerging fraction των Ιρλανδων. Θα πρεπει βεβαια να πω οτι αλλο επανασταση και αλλο εθνικοαπελευθερωτικος αγωνας. Με την επανασταση αλλαζει καθεστως ΜΟΝΟ. Οταν πηρα τους Γαλλους π.χ στην περιοχη της Γαλλιας το emerging fraction που βγαινει ειναι οι επαναστατες Γαλλοι με την τρικολορε σημαια (Γαλλικη Επανασταση και ετσι). Με αλλα λογια το γαμησαν λιγο οι τυπαδες στην Creative Assembly. Δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα οσο να'ναι εχει διαφορα. Εντιτ: Μπορει επισης να βαλετε τους φορους στο φουλ αλλα να εχετε και καμποσο στρατο στις πολεις ετσι ωστε να μην κουνιεται φυλλο. Ετσι πετυχαινετε εκτος απο την αποφυγη μιας επαναστασης και μια πολυ καλη αμυνα της καθε πολης αφου ο στρατος εκτος απο την καταστολη και τον περιορισμο των αντιδραστικων και αναρχικων στοιχειων θα βοηθαει και στην αμυνα εναντιον εξωτερικων εχθρων. Επισης εχετε και παραπανω λεφτα απο του φορους. Με ενα σμπαρο 3 τριγωνια. Και μετα σου λενε οτι ο εθνικοσοσιαλισμος εινα κακος. Δεν εχουν παιξει Total War μου φαινεται. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2009 από BaLsAmoMenos
bvb7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 πως αλλαζεις τους φορους μονο σε μια περιοχη??? οεο
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Πολυ απλα βαζεις τους φορους στο φουλ και επειτα μπαινεις στην καθε πολη και βαζεις ενα τικ στην απαλλαγη απο τους φορους. Τους Βουλγαρους θελεις να παρεις ? Εντιτ: Τελικα γραψτε λαθος. Εκτος αν βγει κανα patch η κανα expansion η κανα mod(εχει ηδη βγει), στο παιχνιδι οπως εχει τωρα δεν μπορεις να παρεις τους Ελληνες. Βγαινουν μεν σαν emerging fraction αλλα ειναι non-playble. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δεχτεις να παρεις το μερος τη επαναστασης, αν γινει αυτη, στην πρωτευουσα της αυτοκρατοριας σου ΜΟΝΟ. Με αλλα λογια, με τους Οθωμανους μονο με τους Ρωμανους (γραψτε και εδω λαθος, δεν εννοει τους Ρουμανους) μπορεις να παιξεις αλλα αντιθετα με τα non-playable fraction οι Ρωμανοι εχουν την Οθωμανικη Σημαια (ενω οι Ελληνες ξερω εγω τον γαλαζιο σταυρο σε ασπρο φοντο ). Δηλαδη δεν αλλαζει τιποτα για τον παιχτη. Μονο στην Αμερικη λογικα θα βγαινει playable emerging fraction των Ηνωμενων Πολιτιων με την γνωστη τους σημαια και στην Γαλλια, στο Παρισι δηλαδη, οι playable επαναστατες με την νεα Γαλλικη Σημαια (τρικολορε). Συγνωμη. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2009 από BaLsAmoMenos
Soulseeker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Εγώ επιτέλους το έκανα install το ΣΚ. Όσοι έλεγαν ότι γίνεται ψιλό χαμός είχαν δίκιο… Μου την έσπασε λίγο και ο χειρισμός. Θέλω το παλιό καλό ΤW:P Μάλλον έμεινα πολύ καιρό με το Medieval και θέλω χρόνο πάλι να προσαρμοστώ. Το κακό είναι ότι μόλις ανακάλυψα ότι το pc μου δεν είναι τόσο powerfull όσο νόμιζα aka με αφήνει στα settings μέχρι το medium…
Gandalf85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Βρε παιδιά, κανείς που να παρήγγειλε από το Play.com και να το έλαβε ως τώρα;; Είχε ειπωθεί πως αργεί γενικά, αλλά αναρωτιέμαι αν πρέπει να ανησυχώ πλέον...
chill Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μου ήρθε σήμερα από το play..... Η συσκευασία όμως του special forces δεν έμπαινε στο γραμματοκιβώτιο και έτσι θα πρέπει να πάω να παραλάβω από τα ΕΛΤΑ :s Μην ανησυχείς θα σου έρθει, απλά είναι τραγικά αργό. Το Resident Evil επίσης περιμένω να μου έρθει και τέλος. ΠΟΤΕ ξανά αγορά από εκεί.
LuxJaja Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 και εγώ ακόμα στο περίμενε είμαι. άντε να δούμε τι θα γίνει. το dawn of war 2 είχε έρθει αμέσως γαμώτο.
Gandalf85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δεν περίμενα τόσο αργό το επίσημο Play... Μέσω του "PlayTrade" έχω κάνει αρκετές παραγγελίες και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Η πλάκα είναι πως τελικά η έκδοση είναι ίδια με αυτή του Πλαισίου και η διαφορά στην τιμή ελάχιστη... Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Arioch79 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ου, καλά είσαι. Εγώ περίμενα τρεις εβδομάδες ακριβώς για να μου έρθει το GTAIV από το Play. Όταν ήρθε είχε πάνω σφραγίδα Bουκουρεστίου. Από τότε, ebay και μόνο ebay. Έκανα το ETW preorder από έναν retailer στο ebay (Αγγλία) και το είχα στα χέρια μου τέσσερις εργάσιμες μετά το release date. Εκεί βλέπεις έχει feedback οπότε σκίζονται να σε εξυπηρετήσουν.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Κατεβαστε και κανα mod. Δινουν αλλη αξια στο παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα