fearwhatnow Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Για τον φιλο laznis εδω ειναι o factions unlocker: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=234251
Paralizer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Οσοι το έχουν original ας δωσουν κανένα steam name να παίξουμε κανένα online. To δικό μου είναι το ίδιο με εδώ.. dparalizer Κάνε add, αλλά κάτσε λίγο να το μάθουμε πρώτα...ακόμα προσπαθώ να βρω τις βέλτιστες ρυθμίσεις για να μην μου σπάει...έλεος πια μου έχει σπάσει τα νεύρα...πως γίνεται να παίζω τις μάχες με ultra γραφικά χωρίς προβλήματα και έξω στο χάρτη να σέρνεται το σύμπαν
Hom3sick Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Κι εγώ ψιλοκουβάς είμαι φίλε. Μη μασάς. Πάντως μαμακία που δεν έχει ξεχωριστές ρυθμίσεις γραφικών στο χάρτη και στις μάχες. Αν θυμάμαι καλά στο Medieval 2 υπήρχε αυτό. Ρε γαμώτο μόνο εμένα μου φένονται ξενέρωτοι όλοι οι λαοί; Τι πράμα είναι αυτο; Μάλλον ειναι ξενέρωτη η εποχή... Ελπίζω στο επόμενο total war να γυρίσουν σε τίποτα προ Χριστού εποχές να γουστάρουμε ανελέητα! :-) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2009 από Hom3sick
Soulseeker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά το έχει παραγγείλει κανείς από play.com ; το έχω παραγγείλει από τις 4ις και ακόμα να μου έρθει. Απο το Play κανει γυρω στις 7-11 μερες για ερθουν τον τελευταιο καιρο. Εισαι μεσα ακομα
chek2fire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Αυτό με το χάρτη πρέπει να είναι πρόβλημα του παιχνιδιού και της μηχανής γραφικών του. Σε αρκετά strategy υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα όταν βρίσκεσε στον χάρτη τους. Και σε μένα στις μάχες με τα πάντα σε ultra τρέχει σχετικά καλά αλλά στον χάρτη υπάρχει αυτό το κοληματάκι. Πάντως το game είναι φοβερό αλλά πανδήσκολο και με άπειρες λεπτομέρειες. Στα οικονομικά ολό απένταρος είμαι και δεν μπορώ να κάνω και τπτ. Αν τους αυξήσω τους φόρους σταματάνε να δουλεύουν
dark_banishing Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχω λιώσει τα civilization και θυμάμαι μια φορά είπα να παίξω total war επειδή έχουν κάποια ομοιότητα και το σταμάτησα γιατί μου φάνηκε πολύ εύκολο. Τώρα σκέφτομαι να το δοκιμάσω πάλι μιας και από ότι κατάλαβα πρόσθεσαν περισσότερες λεπτομέρειες, αν και είμαι σίγουρος ότι και πάλι μούφα θα μου φανεί.
LuxJaja Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Από ποια άποψη είναι μούφα ; γιατί δε μπορώ να θυμηθώ γιατί τα civ είναι τόσο φανταστικά ; από ρεαλιστικότητα μηδέν. τακτικές μηδέν. μόνο city management είχε καλό. Προσωπικά για σήμερα ξεπερασμένο σα παιχνίδι.
Paralizer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως πέρα των γραφικών ξενερώνω που δεν έχει Έλληνες μέσα. Θα έπρεπε λόγω ιστορίας και μόνο να υπάρχουν! Μπορούμε να κάνουμε άραγε καμιά αίτηση να ΜΑΣ βάλουν; Ποιος ξέρει... Μα να ανήκει η Ελλαδάρα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία;;;;; Έλεος και ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου
LuxJaja Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Αφού εκεί ανήκαμε. Λογικά αργότερα στο παιχνίδι θα γίνεται η απελευθέρωση. Αλλά πώς θα διάλεγες ένα κράτος υπόδουλων ; Δεν έχει και πολλές προοπτικές management.
Hom3sick Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Παιδιά η Ελλάδα υπάρχει στο παιχνίδι κανονικά και με την σημαία που είχαμε τότε! Δοκιμάστε να βάλετε το αρχειάκι που ξεκλειδώνει όλες χώρες και θα δείτε! Μόνο που μόλις δοκίμασα να ξεκινήσω Grand Campaign με τους Έλληνες το παιχνίδι crashare και με πέταξε στο desktop. Λογικά σε περίπτωση επανάστασης θα φανερώνεται η χώρα μας στο game... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2009 από Hom3sick
fearwhatnow Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Το παιχνιδι δεν ειναι προγραμματισμενο να τρεχει με μερικα factions οποτε λογικα crashαρει.Ειδικα με Ελληνες.Ρε συ paralizer γιναμε και Ελλαδαρα τωρα!? Που να μας εχει δηλαδη?Θυμασαι πολλα χρονια εσυ την Ελλαδα ως ανεξαρτητο κρατος?Γιατι και μετα την Επανασταση μια χαρα αλληλοσφαζονταν παλι οι Ελληνες για την εξουσια..Θα ετοιμασουν ξεχωριστο παιχνιδι για εμας.Hellas Total Mizon.
dark_banishing Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Από ποια άποψη είναι μούφα ; γιατί δε μπορώ να θυμηθώ γιατί τα civ είναι τόσο φανταστικά ; από ρεαλιστικότητα μηδέν. τακτικές μηδέν. μόνο city management είχε καλό. Προσωπικά για σήμερα ξεπερασμένο σα παιχνίδι. Καλά κοίτα απόψεις είναι αυτές.. Είπα εμένα θα μου φανεί μούφα.. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αρέσει σε πολλούς.. Πάντως το τελευταίο civ το παίζω από όταν βγήκε και ακόμα δεν το έχω βαρεθεί. Παίζω και online βέβαια.. Μιλάμε για 3+ χρόνια.. Το total war έχω την αίσθηση ότι το βαριέσαι σε ένα μήνα. Ειδικά τις μάχες από ένα σημείο κ μετά.. Όλο τα ίδια κάνεις. Δεν θα κάτσω να συγκρίνω τώρα τα παιχνίδια καταλαβαίνω ότι στον καθένα αρέσουν άλλα πράγματα..
Paralizer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Το παιχνιδι δεν ειναι προγραμματισμενο να τρεχει με μερικα factions οποτε λογικα crashαρει.Ειδικα με Ελληνες.Ρε συ paralizer γιναμε και Ελλαδαρα τωρα!? Που να μας εχει δηλαδη?Θυμασαι πολλα χρονια εσυ την Ελλαδα ως ανεξαρτητο κρατος?Γιατι και μετα την Επανασταση μια χαρα αλληλοσφαζονταν παλι οι Ελληνες για την εξουσια..Θα ετοιμασουν ξεχωριστο παιχνιδι για εμας.Hellas Total Mizon. Δεν είναι κακό
mandipl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Παιδιά έχω λιώσει τα civilization και θυμάμαι μια φορά είπα να παίξω total war επειδή έχουν κάποια ομοιότητα και το σταμάτησα γιατί μου φάνηκε πολύ εύκολο. Τώρα σκέφτομαι να το δοκιμάσω πάλι μιας και από ότι κατάλαβα πρόσθεσαν περισσότερες λεπτομέρειες, αν και είμαι σίγουρος ότι και πάλι μούφα θα μου φανεί. τι λες ρε φιλε ...για παιξε long campaing στο Mediaval 2 με εξτρα δυσκολο map και εξτρα δυσκολο battle και πες μας παλι τη γνωμη σου ...εγω θεωρω οτι το civilization ειναι αλλο ειδος παιχνιδιου ...καμια σχεση ..παντως σιγουρα αυτο ειναι ακομα πιο δυσκολο (στην αρχη τουλαχιστον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα