seven Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Καλημέρα, έχω ένα δίσκο από Xbox (Seagate 10GB) και θέλω να τον διαμορφώσω σε FAT32. Με το Partition Magic μου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους και κλείνει. Τι μπορώ να κάνω; καμιά ιδέα; Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Stormwatch Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Αν τον εβγαλες απο απειραχτο ΧΒΟΧ ,ειναι κλειδωμενος και δεν προκειται να τον δουν τα windows (ειδικα στην περιπτωση σου που ειναι Seagate) Αν το ΧΒΟΧ σου ειναι τσιπαρισμενο, βαλτον παλι επανω, φορτωσε EvolutionX (ή καποιο αλλο παρεμφερες dashboard) και καντον Unlock....
athanato Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 o filos einai ligo lathos an kaneis afta poy soy leei to mono poy tha deis an ton valeis sto pc soy einai na soy vgazei to idio lathos pane edo http://ps3-scene.gr/forum/index.php/topic,118.0.html
joker99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 opos to leei o @Stormwatch einai. thelei kseklidoma alios den ton vlepoun ta windows.
Metroid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Παιδιά , σήμερα είδα στο YouTube πως να ανοίξεις το σκληρό του 360 , και τελικά βγαίνει από αυτό το γκρίζο πράγμα ένας σκληρός σαν των PC (Seagate 20 Gb) μόνο που είναι αρκετά πιο λεπτός από τους απλούς SATA. Ερώτηση , γίνεται να βρω έναν μεγαλύτερο σκληρό (ίδιου τύπου) και με κάποια επεξεργασία να τον κάνω να λειτουργεί στο 360 όπως λειτουργεί ο default (δηλαδή να έχει όλες τις δυνατότητες , να μην είναι σαν Flash Drive) ?
seven Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Παιδιά ευχαριστώ αλλά μήπως μπορείς κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το Evox?Thanks, [email protected]
seven Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Παιδιά μάλλον δεν είμουν αρκετά σαφής...Μπορώ με κάποιον τρόπο μέσα από ένα pc να κάνω έναν δίσκο που έβγαλα από κάποιο Xbox να τον κάνω format και να τον χρησιμοποιώ στο pc μου; Το EvolutionX είναι κάποιο utility του Xbox από ότι κατάλαβα.Ευχαριστώ!
athanato Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 pane edo ayto poy thes to exo kanei ego http://www.all-forums.co.uk/tutorials/xbox_drive_upgrade.htm gia to allo poy les einai kati san ta windows alla gia xbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.