Προς το περιεχόμενο

SB EXTIGY

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia thelo na rotiso kati, epeidi exo laptop kai thelo mia kali karta ixou leo na paro autin. diavasa oti sta paixnidia katanalonei 20% apo tin cpu alla auto den me endiaferei afou ego den paizo paixnidia. kata ta alla otan paizei mp3, cd mousikis i mousiki apo dvd katanalonei toso poli apo tin cpu? exo pIII500Mhz kai ama troei to 20% paei poli!!epeidi triti apogeuma isos pao na tin paro opoios kserei parakalo as apantisei. euxaristo...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και όμως το είχα διαβάσει σε κάποιο review του TomsHardware

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμφωνω με τον φιλο timi στο tomshardware ειχε γινει μια συγκριτικη δοκιμη και εδειχνε ποσο χαλια cpu utilization εχει η extigy σε σχεση με την audigy.Το 20% δεν ειναι υπερβολικο!Μπορειτε να διαβασετε σχετικα με αυτο στο tomshardware

Δημοσ.

paidia tin pira. einai para poli kali kai apo sindeseis kai apo epidoseis. tora paizo mp3, exo anoiksei acrobat reader, 3 parathira internet explorer, msn kai ena txt keimeno kai mou troei 60% tis cpu xoris na apratiro provlima kathisterisis. ipopsin oti i cpu mou den einai top, einai pIII500Mhz. mou fainete oti paei poli kala, fortono mp3 me to tilekontrol, xaxaxa einai ena plires ixosistima o ipologistis. exei kaneis karta creative? den ksero an mporo me to tilekontrol na xeirizomai to dvd otan paizei...euxaristo gia tis apantiseis sas...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...