argiris77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά... ενδιαφέρομαι για αγορά φορητού αποκλειστικά για χρήση corel,photoshop,indesign δηλαδή για σχεδιαστικά προγράμματα λόγω της δουλειάς μου,άντε και κανένα Mp3 και ταινίες. Μπορείτε να μου αναφέρεται μοντέλα κατάλληλα για την περιπτωσή μου,παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. η τιμή δεν θέλω να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ. Αναφέρω ότι έχω και pc κατάλληλο για αυτά τα προγράμματα, απλά δεν θα με χάλαγε και η φορητότητα σαν επιπλέον βοήθημα
tmjuju Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Priv va avafer80uv movtela kalo 8a htav va doume tis apaitiseis... kata thv apopsh mou 8es DualCore CPU (fastest possible) kai minimum 2GB RAM 'h kalhtera 4GB RAM. Stov tomea ths O8ovhs malov se blepw gia 17" kai oxi gia 15", kai malista gia kalh o8ovh. Gia skliro disko 8a sou proteiva grigoro (7200strofes) kai avagastika oxi megalo - pare kai evav deutero e3oteriko gia megalitero xoro. ME auta kai me auta, pas gia top of the range. Gia paradeigma: applestore.gr: MacBook Pro 17'' 2.4GHz Αγγλική Έκδοση 2,387.00 Euro + Grigoro sliro = ++121euro + 4GB = ++615euro (kalhtera pare apo http://www.overclockers.co.uk/productlist.php?groupid=701&catid=930&subid=933 se mish timh) + Glossy-Widescreen = ++98euro Av eise sxediasths sigoura 8a ektimiseis to parapavw laptop.... Kai mhv 3exvas oti paizei mia xara Windows!!!!
argiris77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Βασικά έχω ένα φωτοαντιγραφικό κέντρο στην επαρχία και έχω τους απαραίτητους υπολογιστους για την δουλεία μου. Αναφέρομαι σε έναν φορητό που δεν θα αντικαταστήσει τα desktop μηχανήματα αλλά θα είναι σαν συμπλήρωμα π.χ να τον μεταφέρω σπίτι για ψιλοδουλείες, μεταφορά αρχείων και μερική απασχόληση με τα σχεδιαστικά προγράμματα, να μπαινω στο Internet. Έχω βάλει όριο τα 1000 ευρώ , απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με laptop και δεν ξέρω τι χρειάζεται σ΄αυτούς για να τρέξουν έστω και μερικώς λίγο corel και λίγο photoshop, για τα υπόλοιπα που αναφέρω πιστέυω ότι κάνουν και οι πιο απλοί φορητοί
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ριξε μια ματια στις καινουργιες σειρες της acer με core duo
kotetsi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Χμμμ... σχεδιαστικά προγράμματα θέλεις να τρέξεις ή μόνο τη σουίτα της Adobe; Γενικά: γραφίστας = mac αλλά επειδή είναι ακριβά (και το όριο τιμής σου είναι πάρα πολύ χαμηλό) εγώ θα κοιτούσα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.