progx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Την καλημέρα μου σε όλους εδώ στο forum. Οπως προαναφέρω και στον τίτλο, παρατήρησα σήμερα μια γρατσουνιά στην οθόνη του κινητού μου η οποία είναι σχετικά μικρή σε μήκος. Δυστυχώς για μένα, εμφανίστηκε ακριβώς στο κέντρο της οθόνης, το οποίο και βρίσκω αρκετά ενοχλητικό. Θυμάμαι πριν αρκετό καιρό ότι είχα δει ένα είδους υγρό το οποίο το άπλωνες στο σημείο που είναι η γρατσουνιά και αν αυτή ήταν αρκετά επιφανειακή, όπως συμβαίνει και στην δική μου περίπτωση, σχεδόν εξαφανιζόταν. Δυστυχώς μου διαφεύγει αυτή την στιγμή το όνομα του προϊόντος όπως επίσης και το κατάστημα στο οποίο το είχα βρει. Γνωρίζει κάποιος το προϊόν στο οποίο αναφέρομαι. Καλοδεχούμενες επίσης κάθε είδους συμβουλές που σχετίζονται με το πρόβλημα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chiderboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε να τρίψεις την περιοχή με ενα μαλακό πανί και brasso για ώρα. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα
gerontas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Υποθέτω, ότι μιλάς γι αυτή. Οντως, έχει πολύ καλά αποτελέσματα.
chiderboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μιλάω για το κοινό brasso, γυαλιστικό για σιδερικά που υπάρχει στα περισσότερα σπίτια Και αυτή παρόμοια δουλειά κάνει
ana_mas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μιλάω για το κοινό brasso, γυαλιστικό για σιδερικά που υπάρχει στα περισσότερα σπίτια Και αυτή παρόμοια δουλειά κάνει Παιδιά το έχω δοκιμάσει και εγώ αλλά όχι σε κινητό αλλά σε μια μεταχειρισμένη tft οθόνη και πραγματικά μείωσε κατα πολύ την γρατζουνιά ... αλλά θέλει πολύ ώρα τρίψιμο.
foufoutios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Σε tft? και δεν επαθε τιποτα ? χρησιμο μου ακουγεται...
progx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Υποθέτω, ότι μιλάς γι αυτή. Πράγματι, ακριβώς αυτή την συγκεκριμένη. Σε ευχαριστώ. Δοκίμασε να τρίψεις την περιοχή με ενα μαλακό πανί και brasso για ώρα. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα Επειδή δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω ποτέ το συγκεκριμένο προϊόν, θα σου ήταν εύκολο να μου πεις από που ακριβώς θα μπορούσα να το προμηθευτώ? p.s (Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω σε κινητό με έγχρωμη οθόνη? Επειτα από μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο για την συγκεκριμένη πάστα, παρατήρησα οτι έχουν αναφερθεί περιπτώσεις έντονου θαμπώματος της οθόνης στο σημείο που είχε απλωθεί η συγκεκριμένη. Το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί μόνο σε κινητά με έγχρωμη οθόνη. Επίσης στο επίσημο site της εταιρείας, στα TESTS AND RECOMMENDATIONS το ποιο πρόσφατο φαίνεται να είναι από το 03. Εξίσου και οι επιφυλάξεις μου για την χρήση η μη του συγκεκριμένου προϊόντος!
chiderboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Brasso μπορείς να βρείς σχεδόν σε όλα τα supermarket. Κάνει ακριβώς την ίδια δουλεια με την πάστα που λέτε και στο δικό μου κινητό δεν άφησε ούτε θολουρα ούτε τίποτα. Μόνο μου άφησε ενα μικρό βαθούλωμα απο το πολύ τρίψιμο επειδή ήταν πολύ βαθιά η γρατζουνιά και επίσης γυαλίζει λίγο παραπάνω η περιοχή Δουλέυει ακριβώς με τον ίδιο τροπο με την πάστα και οι οδηγίες χρήσης είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές για την πάστα που έδωσαν τα παιδιά στο link. Ίσως κάνει και καλύτερη δουλεια απο την παστα THE APPLICATION Apply some DISPLEX to the display. Polish the scratched areas with heavy pressure for 2-3 minutes with a soft, clean cotton cloth. Repeat application as necessary for deep scratches. The display will shine again. Contents of tube of 5g is sufficient for approx. 8-10 applications. THE METHOD OF OPERATION The plastic lens is lightly dissolved and polished with fine abrasive particles. The corners of the scratch traces are rounded off and the fissure bottom filled out with the material of the lens itself. Μιλάω για το τζάμακι του κινητού. Για το λεπτό πλάστικό που έχουν οι tft δεν ξέρω αλλα υποθέτω οτι δεν κάνει αφου 1ον είναι πολύ λεπτο και 2ον δεν μπορείς να ασκήσεις πίεση
FarCry Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 οι tft δεν ξέρω αλλα υποθέτω οτι δεν κάνει αφου 1ον είναι πολύ λεπτο και 2ον δεν μπορείς να ασκήσεις πίεση analogos ti TFT einai. me mat TFT pou otan tin piezeis bathoulonei oxi. alla iparxoun kai TFT me gialistero prostateutiko pou piezeis oso theleis xoris problima. paradeigma http://www.argoncomputing.com/products_1_4_13_1914.php The additional protective panel protects against such damage as scratches and wear resulting from repetitive touching and handling.
{nikos} Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ψάξε στο Γερμανό ή στη Vodafone. Είναι ένα πολύ μικρό σωληνάριο κόκκινου χρώματος που κάνει εκπληκτική δουλειά. Είχα, αλλά έψαξα τώρα να το βρω να σου πω ακριβώς και δεν το βρήκα. Που το έβαλα οεο???
ana_mas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Σε tft? και δεν επαθε τιποτα ? χρησιμο μου ακουγεται... οχι και δεν χρειάστηκε να ασκήσω μεγάλη πίεση απλώς ήθελε αρκετή ώρα ώστε να καλυψει την γρατζουνια. Ψάξε στο Γερμανό ή στη Vodafone.Είναι ένα πολύ μικρό σωληνάριο κόκκινου χρώματος που κάνει εκπληκτική δουλειά. Είσαι σίγουρος γιατί το είχα ψάξει πριν δύο μηνες ή λίγο παραπάνω και δεν είχαν κάποιο προιον για γρατζουνιές και έψαξα σε δύο καταστήματα γερμανός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.