Προς το περιεχόμενο

iPod nano 8gb...περι παραγγελίας...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίταζα το site της Apple και αναρωτιόμουν.

Εκεί το πουλάνε 249$ και εδώ 270 ευρώ.

Γιατί λοιπόν να πιάνομαι κορόιδο και να μην το παραγγείλω απευθείας απ'την Apple?

Έτσι λοιπόν,μου μπήκε η απορία,μπορώ να παραγγείλω σαν ιδιότης απο την Apple στην Αμερική?

Είναι δύσκολη διαδικασία?

Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω?

Το'χει κάνει κανείς απο δω?

Και όσο για την εγγύηση,τι παίζει?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων. :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Κοίταζα το site της Apple και αναρωτιόμουν.

Εκεί το πουλάνε 249$ και εδώ 270 ευρώ.

Γιατί λοιπόν να πιάνομαι κορόιδο και να μην το παραγγείλω απευθείας απ'την Apple?

Έτσι λοιπόν,μου μπήκε η απορία,μπορώ να παραγγείλω σαν ιδιότης απο την Apple στην Αμερική?

Είναι δύσκολη διαδικασία?

Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω?

Το'χει κάνει κανείς απο δω?

Και όσο για την εγγύηση,τι παίζει?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων. :-D

Μία απλή απάντηση: Όχι. Η Apple Αμερικής δεν δέχεται παραγγελίες από την Ελλάδα. Η Apple Αγγλίας δεν δέχεται παραγγελίες για την Ελλάδα. Κλπ (μην γράφω όλες τις χώρες).

Δημοσ.

φίλε pappou, υπάρχει τρόπος να παραγγείλεις κάτι από την Apple Αμερικής και να το παραλάβεις Ελλάδα. Νομίζω έχει να κάνει κάτι με ενοικίαση ταχυδρομικής θυρίδας στις ΗΠΑ και σε συνδυασμό με υπηρεσίες μεταφορών, το παραλαμβάνεις σπίτι σου. Τονίζω ότι όλα είναι νόμιμα, και γνωρίζω περίπτωση που παρήγγειλε Vista Ultimate από τις ΗΠΑ και με τα μεταφορικά κτλ του ήρθε ?100 φθηνότερα από ότι θα τα αγόραζε από εδώ. Αν θες λεπτομέρειες, με ενημερώνεις.

Σημείωση: Πρόβλημα θα έχουμε αν οι παραγγελίες που δέχονται τα Apple καταστήματα ανά τον κόσμο γίνονται με αναγνώριση IP address, αλλά δεν το νομίζω.

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε την περίπτωση τελωνείου (περίπου 25% σύν στην αξία και στα μεταφορικά) .... Αν περάσει από τελωνείο έρχεται το ίδιο και αρκετές φορές και παραπάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο thread,ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά με το iPod.

Μπορεί να παίξει τραγούδια mp3 που έχω κατεβάσει απ'το ίντερνετ ή που έχω απο cd ή πρέπει να είναι απο το iTunes αγορασμένα? :confused:

Δημοσ.

Παίζει κανονικά όλα τα τραγούδια MP3 που μπορεί να έχεις στο pc σου. Αυτό που δεν γίνεται είναι να αγοράσεις ένα τραγούδι από το iTunes και να το παίξεις σε άλλο MP3 Player

Δημοσ.

Παντως σε μενα ενω παιζει ολα τα τραγουδια που κατεβαζω απο Ιντερνετ(δεν εχω αγορασει ποτε απο I-tunes),απο αυτα που εχω αποθηκευμενα στον υπολογιστη απο CD παιζει μονο το 1/3(δεν τα αναγνωριζει ως WMA και δεν τα μετατρεπει..)

Δημοσ.
απο αυτα που εχω αποθηκευμενα στον υπολογιστη απο CD παιζει μονο το 1/3(δεν τα αναγνωριζει ως WMA και δεν τα μετατρεπει..)

Μετέτρεψε τα με κάποιο 3rd party πρόγραμμα σε MP3 κ θα παίζουν μια χαρά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...