Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ακούστε πως έχει η ιστορία.

Εδώ και ένα χρόνο έχω προπληρωμένο ADSL από τη vivodi σε συνέχεια του κύβου.Οταν φτάνω ένα μήνα πριν τη λήξη του πακέτου επικοινωνώ με την εταιρία για ανανέωση της συνδρομής αλλά ακούω με έκπληξη ότι η εταιρία δεν κάνει πλέον προπληρωμένα πακέτα οπότε πρέπει να μεταβώ σε αορίστου χρόνου που η τιμή ήταν αρκετά υψηλοτερη.Στέλνω λοιπόν ένα φαξ και ενημερώνω την vivodi ότι θέλω να διακοπεί η υπηρεσία μετά το τέλος της συνδρομής μου.Η συνδρομή μου έληγε στις 18 Αυγούστου.Δέκα μέρες πριν το τέλος του παίρνω τηλέφωνο για να μου πούνε πόσο καιρό θα πάρει για να μου ελευθερώσουν τη γραμμή ώστε να μεταβώ σε άλλο πάροχο και η απάντηση τους ήταν ότι θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μετά το τέλος της συνδρομής οπότε ίσως να πήγαινε μέχρι το τέλος του μήνα.Για δέκα μέρες λέω δεν χάλασε και ο κόσμος αλλά το πρόβλημα ήταν τι θα γινόταν με την πόρτα που είχα αν θα την έχανα.Σήμερα 21 συνεχίζω και έχω ακόμα ιντερνετ οπότε πάω κατά τις 12 στον οτέ για να κάνω αίτηση για conn-x.από εκεί βλέπουν ότι υπάρχει άλλος παροχος στη γραμμή και του εξηγώ πως έχει η κατάσταση και αν αυτοί μπορούν να το επισπεύσουν και επίσης αν υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνω στην ίδια πόρτα.Η απάντηση ήταν ΝΑΙ.Συμπλήρωσα μια αίτηση που μου έδωσαν και μου είπαν ότι μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα με ενημερώσουν για να πάω να πάρω τον εξοπλισμό και ότι άλλο χρειαζόταν.Εντάξει λέω στην καλύτερη σε δυο μέρες να έχει ολοκληρωθεί σκεφτόμενος όσα έχω διαβάσει και ακούσει από άλλους χρήστες σε ανάλογες περιπτώσεις.Ξαναπάω στη δουλειά και το μεσημέρι στο σπίτι κατά τις 16:30 χτυπάει το τηλέφωνο, είναι από τον οτε και μένω κάγκελο όταν με ενημερώνουν ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία και μπορώ να πάω να πάρω τον εξοπλισμό και τα χαρτιά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Eιναι γνωστο πλεον οτι κατι δεν παει στον ΟΤΕ οχι μονο στην περιπτωση σου αυτη αλλα και σε αλλα πολλα,δεν δειχνουν ενδιαφερουν στις συνδεσεις που αφορουν τους εναλλακτικους εχει πολυ μεγαλο προβλημα.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eιναι γνωστο πλεον οτι κατι δεν παει στον ΟΤΕ οχι μονο στην περιπτωση σου αυτη αλλα και σε αλλα πολλα,δεν δειχνουν ενδιαφερουν στις συνδεσεις που αφορουν τους εναλλακτικους εχει πολυ μεγαλο προβλημα.

Με μπέρδεψε λίγο η σύνταξή σου. Από αυτό που κατάλαβα λες πως ο ΟΤΕ προσέχει περισσότερο τους πελάτες λιανικής του, από τους πελάτες χονδρικής. Είναι λανθασμένη η άποψη αυτή. Μάλιστα τις περισσότερες φορές οι πάροχοι προηγούνται και σε κατασκευές και σε βλάβες.

Δημοσ.

Βασικα μου ειχαν δωσει οταν εκανα αναβαθμιση γραμμης το Speedtouch 530 V6..Mετα δινουν sagem???Οποτε κατευθειαν να παρω μονη μου wireless router?

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!

Δημοσ.
Βασικα μου ειχαν δωσει οταν εκανα αναβαθμιση γραμμης το Speedtouch 530 V6..Mετα δινουν sagem???Οποτε κατευθειαν να παρω μονη μου wireless router?

Πάρε το 134 να σου πουν ακριβώς τιμή για την αναβάθμιση σε 2mpbs και αν υπάρχει κάποια προσφορά σε ασύρματο router. Βέβαια το μόνο που αξίζει από τον ΟΤΕ είναι το Speetouch 585.

Αν αποφασίσεις να πάρεις κάτι άλλο zyxel ή linksys είναι καλές επιλογές.

Δημοσ.

Ναι,ουτως ή αλλως θα παρω τηλ για ανανεωση της γραμμης και θα ρωτησω για τις τιμες στα 2mbit!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!:)

Δημοσ.

Με ολα αυτα που ακουει ο καθενας για τους εναλλακτικους παροχους, λογικο ειναι να φοβαται να αλλαξει τη συνδεση με ΟΤΕ που και γρηγορη ειναι και κανει ο,τι αλλαγη θελησεις ταχιστα... Σκεφτομουνα να αλλαξω απο conn-x σε forthnet 2play αλλα με την αργοπορια που ακουω και ολα τα αλλα παρατραγουδα, με βλεπω να συνεχιζω με ΟΤΕ σαν καλος συνταξιουχος και εγω :P

Δημοσ.
Με μπέρδεψε λίγο η σύνταξή σου. Από αυτό που κατάλαβα λες πως ο ΟΤΕ προσέχει περισσότερο τους πελάτες λιανικής του, από τους πελάτες χονδρικής. Είναι λανθασμένη η άποψη αυτή. Μάλιστα τις περισσότερες φορές οι πάροχοι προηγούνται και σε κατασκευές και σε βλάβες.

o Pote koitaei pio grigora tous dikous tou pelates.

pare ena diko sou router ite linksys ite zyxel.

Δημοσ.

μηπως τα παραπανω σημαινουν οτι ολα ειναι θεμα φορτου εργασια κ οτι ειχαν λιγους υπαλληλους οπως τωρα εχουν οι ενναλακτικοι?

το θεμα ειναι τι προσφερει πλεον ο οτε για να μεινεις εκει...τιποτα.ενω οι αλλοι εως 24mb=m.o. 15mb κ flat rate για αστικα/υπεραστικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...