Vaghelas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 εγω επιμενω να πιστευω οτι οποιοs εχει παει σε εναλλακτικο στον ΟΤΕ δεν ξαναγυρναει.μονο εαν αποφασισει ο ΟΤΕ να γινει ανταγωνιστικοs και να πουλησει τιs υπηρεσιεs του στην τιμη και πιο κατω απο το 2play τηs φορθνετ,τοτε θα σταματησει η φυγη. Δε γίνεται, γιατί δεν το επιτρέπει η ΕΕΤΤ.
xolloth Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 για αυτο λεω οτι δεν θα γινει ποτε ανταγωνιστικοs. οποτε ποιοs o λογοs να γυρισει καποιοs πισω;
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 tha girisei autos pou dne exei til ena mina kai o ote tha kanei ta panta gia na xanapexei.meta bebea apo kapoio kairo tha paei kapou alou autos.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 apla o ote ekmetaleuetai pou ine o monos pou bazei xeri se kalodia kai kafao.
Dimitris22 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 apla o ote ekmetaleuetai pou ine o monos pou bazei xeri se kalodia kai kafao. Ναι αλλά μην ξεχνάς ο ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος βάσει νόμου νά έχει πάντα υψηλότερες τιμές απο τους εναλλακτικούς-ανταγωνιστές έστω και 1 ευρώ αλλά παντα υψηλότερη τιμή.... Και στω κάτω ναι το δέχομαι πως πληρώνω περισσότερα απο κάποιον που έχει 24αρα γραμμή αλλά όταν η φόρθνετ αποκτήσει εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική υποστηριξη σαν του ΟΤΕ τότε ναι θα την πάρω στα σοβαρά αλλά μέχρι τότε καλύτερα στον ΟΤΕ ο οποίος με τα χίλια στραβα και ανάποδα τουλάχιστον όταν ζήτησω τεχνική υποστηρίξη την έχω και όχι να περιμένω στο τηλέφωνο μέχρι να ασπρίσουν τα μαλλιά μου! Είναι αυτό που λέμε πως με τα λεφτά που σκάμε δεν αγοράζουμε μόνο υψηλή ταχύτητα και πολλά μεγαμπίτια για να κατεβάσουμε την τελευταια πορνοβιντεοσυλλογή που κυκλοφορεί για να σοβατίσουμε τον τοίχο το επόμενο βράδυ. Υπάρχουν κάποια πράγματα για κάποιους περισσότερο σημαντικά απο κάποια άλλα.
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 den diafono dimitris 22 alla o ote exei to pano xeri dioti ta kalodia einai dika tou.an o ote eline ta provlimata ton isp grigora den tha ipirxan 10000 tilefona stin anamoni.ama o kathenas den eperne til kathe mera gia na pei ti egine i aitisi tou den tha ginotan.ama o kathe enas pou den xerei apo pou anigei to pc pernei til kai thelei odigies misi ora den tha ginotan auto.bebea ennoite oti o monos tropos gia na antimetopistei auto apo olous tous isp einai na paroun perisotera atoma.alla bebea kai o elinaras ta thelei ola sto piato.an otan den ixes internet perimenes 10 lepta mpas kai exei ginei kati kai ekanes ena reset ton router oi misoi apo autous den tha epernan tilefono.alla opos ipes oi misoi einai me tin tsonta sto xeri kai me to pou kopei to internet den kanoun tipota den perimenoun oute 1 lepto kai pernoun til kai meta 1000 grammes anamoni.e kai xilia atoma na exeis den ginetai.tou diakopsan tin malakia kai pige strafi toso kourasi.
astrea966 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 εγω ρε παιδια εχω μια απορια.οταν ο καθε εναλλακτικός παροχος αποκτησει αρκετους πελατες το δικτυο του θα εχει το απαιτουμενο bandwidth για να προσφερει αυτο που θα πληρωνει ο καθε πελατης?η μηπως θα πληρωνουν 24 και θα εχουν 8-10mbit
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 min agxonesai tha to exoun oxi oloi alla oi megaloi nai
xolloth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 εγω ρε παιδια εχω μια απορια.οταν ο καθε εναλλακτικός παροχος αποκτησει αρκετους πελατες το δικτυο του θα εχει το απαιτουμενο bandwidth για να προσφερει αυτο που θα πληρωνει ο καθε πελατης?η μηπως θα πληρωνουν 24 και θα εχουν 8-10mbit δεν νομιζω,θα κανουν αναβαθμιση και δεν θα υπαρχει προβλημα μειωσηs ταχυτηταs.
kifinas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι πρακτικά (οικονομικά) αδύνατο να έχουν όλοι εγγυημένα το ονομαστικό μέγιστο της γραμμής τους. Δεν δουλεύει έτσι το adsl. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε στην Ελλάδα τι πληρώνουμε και τι μας προσφέρουν. Έχεις σκεφτεί γιατί τα internet-kafe έχουν μισθωμένες γραμμές (2Mpbs) με τους παρόχους; Γιατί είναι συμμετρικές και γιατί 24/7/365 είναι 2Mbps. Στο αν η ταχύτητα που θα έχω με αφήνει ικανοποιημένο, εδώ μπαίνει η στατιστική στην μέση και ορίζει ποιο είναι το εύρος ζώνης που πρέπει να έχει μια εταιρία, ανάλογα με τον αριθμό των πελατών και τις συνήθειές τους.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 auto pou les einai to gnosto sto exoteriko kai agnosto stin ellada ratio
Nomikaria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπερα....Ηθελα να κανω μια ερωτηση!!!Περσι τελη Οκτωβριου εβαλα adsl 1mbit απο otenet αλλα οχι με αγορα πακετου,με αναβαθμιση γραμμης απο PSTN σε adsl!!(βεβαια στο λογαριασμο γραφει πως παροχος ειναι το conn-x).Σε λιγο συμπληρωνεται ενας χρονος και θα ληξει η συνδεση!!Ελεγα να βαλω 2 mbit,λετε να ερθει πολυ παραπανω ο λογαριασμος? Επισης,επειδη λεω να βαλω wireless router αν τους πιεσω,μπορει να μου κανουν καμια προσφορα(λογω της ανανεωσης της συνδεσης) ή να παρω μονη μου κατευθειαν? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη αν σας κουρασα!!!
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 i otenet dinei sagem opote den leei.pare to linksys to wag200 moni sou.tora ti prosfores dinoun sta 2 mbit den xero.apla oso exoun ta 2 mbit stin otenet exoun ta mexri 24 sto shared llu tis forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.