Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε πως έχει η ιστορία.

Εδώ και ένα χρόνο έχω προπληρωμένο ADSL από τη vivodi σε συνέχεια του κύβου.Οταν φτάνω ένα μήνα πριν τη λήξη του πακέτου επικοινωνώ με την εταιρία για ανανέωση της συνδρομής αλλά ακούω με έκπληξη ότι η εταιρία δεν κάνει πλέον προπληρωμένα πακέτα οπότε πρέπει να μεταβώ σε αορίστου χρόνου που η τιμή ήταν αρκετά υψηλοτερη.Στέλνω λοιπόν ένα φαξ και ενημερώνω την vivodi ότι θέλω να διακοπεί η υπηρεσία μετά το τέλος της συνδρομής μου.Η συνδρομή μου έληγε στις 18 Αυγούστου.Δέκα μέρες πριν το τέλος του παίρνω τηλέφωνο για να μου πούνε πόσο καιρό θα πάρει για να μου ελευθερώσουν τη γραμμή ώστε να μεταβώ σε άλλο πάροχο και η απάντηση τους ήταν ότι θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μετά το τέλος της συνδρομής οπότε ίσως να πήγαινε μέχρι το τέλος του μήνα.Για δέκα μέρες λέω δεν χάλασε και ο κόσμος αλλά το πρόβλημα ήταν τι θα γινόταν με την πόρτα που είχα αν θα την έχανα.Σήμερα 21 συνεχίζω και έχω ακόμα ιντερνετ οπότε πάω κατά τις 12 στον οτέ για να κάνω αίτηση για conn-x.από εκεί βλέπουν ότι υπάρχει άλλος παροχος στη γραμμή και του εξηγώ πως έχει η κατάσταση και αν αυτοί μπορούν να το επισπεύσουν και επίσης αν υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνω στην ίδια πόρτα.Η απάντηση ήταν ΝΑΙ.Συμπλήρωσα μια αίτηση που μου έδωσαν και μου είπαν ότι μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα με ενημερώσουν για να πάω να πάρω τον εξοπλισμό και ότι άλλο χρειαζόταν.Εντάξει λέω στην καλύτερη σε δυο μέρες να έχει ολοκληρωθεί σκεφτόμενος όσα έχω διαβάσει και ακούσει από άλλους χρήστες σε ανάλογες περιπτώσεις.Ξαναπάω στη δουλειά και το μεσημέρι στο σπίτι κατά τις 16:30 χτυπάει το τηλέφωνο, είναι από τον οτε και μένω κάγκελο όταν με ενημερώνουν ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία και μπορώ να πάω να πάρω τον εξοπλισμό και τα χαρτιά.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το συμπέρασμα είναι ότι όταν θέλεις να πας στον ΟΤΕ από άλλο πάροχο σε συνδέουν σε χρόνο ρεκόρ ενώ για το αντίθετο μπορεί να περιμένεις και κανένα εξάμηνο.

Δημοσ.

ενταξει οτι ο οτε λυνει και δενει ειναι δεδομενο. Με τους αλλους υπαρχει προβλημα ειτε γιατι ο οτε καθυστερει τις διαδικασιες ειτε γιατι οι ιδιοι εχουν αθλια οργανωση. Παντως αν και οι τιμες ειναι τσουχτερες για οτε σε σχεση με αλλους, δυστυχως στο ελλαδισταν ειναι ο μονος αξιοπιστος αφου ειναι και το μεγαλο αφεντικο

Δημοσ.

Στις 14 Απριλιου παρελαβε η vivodi την αιτηση μου για το DSL CUBE.Mεχρι και πριν απο δυο μερες (21-8-07)η απαντηση που επερνα απο την vividi ηταν οτι η αιτηση σας ειναι σε αναμονη ακομα.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!Στην αρχη μου ειχαν πει οτι ο χρονος ενεργοποιησης της γραμμης θα ηταν περιπου 30 εργασιμες,δηλαδη περιπου εναμιση μηνα.Μεχρι τωρα εχουν περασει 100 εργασιμες.Εγω ομως ,οπως και πολλοι αλλοι εχουμε προπληρωσει στη vividi το ποσο των 99€ το οποιο η εν λογω εταιρεια εχει και εκμεταλευται.Οταν για πολοστη φορα πηρα αγανακτησμενος τηλεφωνο, η απαντηση που πηρα ηταν η εξης:<EΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ>Ετσι και εγινε.Πηγα αγανακτησμενος στα κεντρικα της vivodi οπου συναντησα αλλους 30 περιπου αγανακτησμενους για τον ιδιο λογο.Το γινοταν εκει δεν περιγραφεται.Το ιδιο απογευμα καλω τον ΟΤΕ για να δω τι θα μου πει σχετικα με δυνδεση σε αυτον.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!Εκανα την αιτηση τηλεφωνικα,χωρις να στελνω φαξ και αιτησεις.Μεσα σε 48 ωρες μου ειχαν στειλει τον εξοπλισμο με κουριερ στο χωρο μου και ταυτοχρονα ειχε ενεργοποιηθει η ADSL!!!

Απο κει και περα τα σχολια περιτευουν!!!!

Δημοσ.
o ote psofaei gia kati tetoia na energopoiiei pali ton pelati.se xrono rekor to kanei.

Όλα σχεδόν τα κάνει σε χρόνο ρεκόρ.

Δημοσ.

Παλαιοτερα, ειχα σαν μοναδικο δεδομενο οτι για τις καθυστερησεις στις συνδεσεις των ADSL, φταιει ο ΟΤΕ.

Μεχρι που πηρα το πακετο-προσφορα της 1ης Ιουνιου απο Φορθνετ.

Για να μην τα πολυλογω, ο ΟΤΕ μου εκοψε την γραμμη σε 4 εργασιμες αφ'οτου εστειλε η Φορθνετ το αιτημα μου, ενω ο εναλλακτικος εκανε 23 μερες να στειλει το αιτημα μου στον ΟΤΕ. Επισης, εννοειται οτι ακομα δεν εχω ενεργοποιηθει και, αυτο ειναι αποκλειστικα ευθυνη της Φορθνετ.

Πιστευω μεχρι την γιορτη του Πολυτεχνειου να εχουν οργανωθει καλυτερα και να εχω συνδεση... :D

Δημοσ.

perimene an i aitisi exei paei ston ote meta o ote analambanei ta ipoloipa.ports dinointai prin paei ston ote nomiuzo i aitisi.thimame palia pou o ote gia na sou balei tilefono ekane 10 xronia.

Δημοσ.

OTE koryfh...eixa Altec k me gyrisan apo altec se connx se xrono dt,dhladh se 2 meres eixa e3oplismo spiti energopoihmenh grammh k eixa fygei apo altec!Apo thn allh mono h thlefwnia altec mou eixe meinei k h8ele 15 meres apo thn etaireia gia na plhrwsw oloklhro to mhna,h plaka einai oti pagio de plhrwnw htane mia prosfora gia yfistamenous pelates altec me 2 wres astika dwrean!Ta symperasmata k pali dika sas...

Δημοσ.

δηλαδη ρε παιδια απο οτι βλεπω τον εχετε βγαλει "αγγελο"τον ΟΤΕ.

σαs περασε μηπωs απο το μυαλο οτι μολιs εχασε ηδη το 1/3 των πελατων του,αρχισε να γλυφει τουs νεουs πελατεs γιατι μαθηματικα με τον ρυθμο που φευγουν,σε κανα χρονο θα ειχε μεινει μονο με τουs συνταξιουχουs και οσουs δεν υπαρχει εναλλακτικοs στον τοπο τουs;

δεν νομιζω να περιμεναν το χουνερι που επαθαν.

και αυτα δεν τα λεω απο το μυαλο μου αλλα απο δημοσιευματα που κυκλοφορουν στον τυπο.

το θεμα δεν ειναι μονο ποσο χρονο περνει η μεταβαση απο τον ενα παροχο στον αλλο,αλλα και οι υπηρεσιεs που προσφερονται μετα.

και μην ξεχναμε και τιs τιμεs που πουλαει τα πακετα του που ειναι πανακριβεs.

δεν νομιζω οτι μπορει να ανταγωνισθει τουs εναλλακτικουs σε τιποτα αλλο εκτοs απο τον χρονο ενεργοποιησηs.

kατα τα αλλα τα εχουμε δει χρονια και χρονια.

Δημοσ.
OTE koryfh...eixa Altec k me gyrisan apo altec se connx se xrono dt,dhladh se 2 meres eixa e3oplismo spiti energopoihmenh grammh k eixa fygei apo altec!Apo thn allh mono h thlefwnia altec mou eixe meinei k h8ele 15 meres apo thn etaireia gia na plhrwsw oloklhro to mhna,h plaka einai oti pagio de plhrwnw htane mia prosfora gia yfistamenous pelates altec me 2 wres astika dwrean!Ta symperasmata k pali dika sas...

to korifi pou to blepeis?afou ine monopolio kai an thelei na se ftiaxei se 5 lepta tha se ftiaxei .an akouei altec forthnet ktl paei pio arga.malakas einai?auto den simenei oti einai korifi epidi ekmetauletai.ine arketa piso.kai an thimame sosta xanei 5000-6000 pelates per week logo double play ton isp

Δημοσ.

Οταν βγηκε στην αγορα της κινητης ο ΟΤΕ ηταν ουραγος στις εξελιξεις.Γρηγορα ομως σε συνθηκες εντονου ανταγωνισμου τσακισε τους ανταγωνιστες και πηρε κεφαλι στην αγορα.Τωρα στην σταθερη και ευρυζωνικη πιατσα ο ΟΤΕ αν δεν αντιληφθει τους ορους του παιχνιδιου θα το πληρωσει και μαζι ολοι οσοι εργαζονται σ αυτον.Προσωπικα εφυγα απο Vivodi πηγα ΟΤΕ εν γνωσει οτι πληρωνω για 6μηνο +20?/μηνα σε σχεση με τους εναλλακτικους αλλα...ηθελα να ηρεμισω λιγο και να μη περιμενω χανοντας την υπομονη μου στο τηλεφωνο για λυση προβληματων.Στο τελος των 6 θα κανω ταμειο και θα ακουσω τους πελατες απο τους εναλλακτικους αν διορθωθηκε η παροχη υπηρεσιων.Ιδωμεν

Δημοσ.

οταν κατασταλλαξει η φυγη απο τον ΟΤΕ προs εναλλακτικουs[σε κανα χρονο]και ησυχα;σουν τα πραγματα ,πιστευω οτι θα βελτιωθουν και οι υπηρεσιεs των εναλλακτικων.

μην ξεχναμε οτι εχουν φυγει απο τον ΟΤΕ η θα φυγουν γυρω στο 1000000 πελατεs και οι περισσοτεροι εχουν παει η θα πανε φορθνετ.

με τετοιο ογκο πελατων ειναι φυσικο να εχουν μπλεξει τα μπουτια τουs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...