Προς το περιεχόμενο

lg sti grammi ipologistes prosfora.

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι , η lg στις οθονες ανω των 20" δεν δινει 0 pixel εγγυηση.

Mε αυτην την εγγυηση(και τα εξτρα χρηματα) το καταστημα εγγυαται οτι αν βρεις καμμενο πιξελ στην 22αρα οθονη της lg θα στην αλλαξει με αλλη.

Δημοσ.

Σωστά. Πάνω από 19" δεν έχει εγγύηση αλλά και αυτή μου φαίνεται πως είναι για 6 μήνες, και μόνο για αυτό το μοντέλο αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.
kai mono i grammi dinei eggiisi 0 kamena pixel?aurio ine na paro 2 tetoies apo eshop.etsi kai bro kameno pixel na do poion tha deiro :P

Μονο η γραμμη δινει αυτην την εγγυηση.

Η εγγυηση ειναι ασχετη απο την αντιπροσωπεια της lg και την εγγυαται το καταστημα Γραμμη.

Σωστά. Πάνω από 19" δεν έχει εγγύηση αλλά και αυτή μου φαίνεται πως είναι για 6 μήνες, και μόνο για αυτό το μοντέλο αν δεν κάνω λάθος.

Ακριβως!

Μονο για 6 μηνες και μονο για αυτο το μοντελο.

Δημοσ.
kai mono i grammi dinei eggiisi 0 kamena pixel?aurio ine na paro 2 tetoies apo eshop.etsi kai bro kameno pixel na do poion tha deiro :P

Αντι να τις παρεις απο το e-shop , παρτες απο τη Γραμμη(ιδια τιμη την εχουν) και παρε για μονο μια απο τις 2 την επεκταση εγγυησης.

Θα δωσεις 27 ευρω παραπανω αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και για τις 2 οθονες.:)

Δημοσ.
Μονο η γραμμη δινει αυτην την εγγυηση.

Η εγγυηση ειναι ασχετη απο την αντιπροσωπεια της lg και την εγγυαται το καταστημα Γραμμη.

Ακριβως!

Μονο για 6 μηνες και μονο για αυτο το μοντελο.

Εγώ πήρα την M228WA με εγγύηση 0 πιξελ και χτύπησαν τον σειριακό. Επίσης έδινε και άλλες οθόνες Lg & Samsung!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...