Προς το περιεχόμενο

Χάνονται τα εικονίδια από την γραμμή εργασίας!

iliasf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια συνάνθρωποι!Πρώτα χάθηκε το μεγάφωνο από την γραμμή εργασιών.

Μετά χάθηκε το εικονίδιο της σύνδεσης.Και στις δυο περιπτώσεις τα αντοίστιχα κουτάκια είναι τσεκαρισμένα.Νομίζετε ότι το κακό θα συνεχιστεί;Μου αρέσουν οι λεπτομέρειες.Αν και οπαδός του format βαρέθηκα.Καμμιά βοήθεια;

XPpro-SP2 χωρίς κανένα update λόγω...

Δημοσ.

Το μεγάφωνο μπορείς να το επαναφέρεις από τον Πίνακα ελέγχου. Αν δεν γίνεται τίποτα σιγουρέψου για την απειλή κάποιου κακόβουλου αρχείου.

Δημοσ.
Το μεγάφωνο μπορείς να το επαναφέρεις από τον Πίνακα ελέγχου. Αν δεν γίνεται τίποτα σιγουρέψου για την απειλή κάποιου κακόβουλου αρχείου.

Spybot - Search & Destroy,Ad-Aware 2007,SpywareBlaster,Symantec AntiVirus Corporation Edition.Aπό όλα αυτά δεν έχω τίποτα.

Δημοσ.

Sorry, αλλά δουλεύω σε Αγγλικά Vista.

Δεξί κλικ στην Taskbar (Γραμμή εργασιών) --> Properties (Ιδιότητες) --> Notification area (Περιορχή ειδοποίησεις ή κτ παρόμοιο) --> τσέκαρε την Ένταση (Volume).

Δημοσ.

Αν δεν είναι τσεκαρισμένο στις Ιδιότητες Ήχου όπως η παρακάτω εικόνα regsvr32.jpg.xs.jpg τότε κάνε το εξής:

Κάποια στιγμή που είχα χάσει και εγώ το εικονίδιο της έντασης από το tray είχα βρει το παρακάτω και το έχω αντιγράψει στο PC μου μήπως και μου ξανατύχει.

Place your XP CD in then go to Start/Run and type in:

EXPAND -R X:\I386\powrprof.dl_ C:\Windows\System32

Once done: Go to Start/Run and type in: regsvr32 stobject.dll

If the above hasn't helped and you have received this error:

Windows cannot display the volume control on the taskbar because the Volume

Control program has not been installed. To install it use Add/Remove

Programs in Control Panel.

To resolve this issue, extract a new copy of Sndvol32.exe from the Windows

XP CD to the system_root \System32 folder on your computer's hard disk. To

do this, follow these steps:

Start/Run/CMD. In the command prompt window type:

X: (where X is your CD Drive letter)

CD \I386

Then use the expand command:

expand -r sndvol32.ex_ c:\windows\system32

Note: This assumes XP is installed on C: and that its installed in the

Windows folder. If not, you'll need to adjust the command accordingly.

Additionally, this must be an installable version of XP, not a "recovery

CD".

Ελπίζω να βοηθήσει αυτό.

Δημοσ.

Πολλά ευχαριστώ αλλά δεν έγινε τίποτα με τις οδηγίες σας.Το box για την εμφάνιση είναι τσεκαρισμένο συνεχώς.Όσο για το dll μετά την Εκτέλεση βγάζει μήνυμα ότι είναι εγκατεστημένο.Τις τελευταίες εντολές δεν τις εκτελεί.

Εγκατέστησα το TUNE UP 2007 με κάταγμα και στην επόμενη εκκίνηση το έτρεξα και μου εμφάνησε εικονιδια που είχα ξεχάσει.Υπ'όψιν δεν έχω ενεργοποιήσει το boxγια τα ανενεργά εικονίδια.

Δημοσ.

Μαλλον καποιο προβλημα υπαρχει με τα αρχεια συστηματος, δοκιμασες επαναφορα συστηματος?

Δημοσ.
Μαλλον καποιο προβλημα υπαρχει με τα αρχεια συστηματος, δοκιμασες επαναφορα συστηματος?

Δεν είχα δημιουργήγει αλλά δεν πήγε πουθενά πίσω από άλλη εγκατάσταση.

Μετά το μήνυμα ότι δεν επανέρχεται σε άλλο σημείο όλα τα εικονίδια επανήλθαν.Η πλάκα είναι ότι αν τρέξω τον driver της κάρτας ήχου πάλι επανέρχονται.Θυμάμαι ότι όλα ξεκίνησαν δυό μέρες αφού επανεγκατέστησα τον Bluetooth adaptor επειδή έπαψε ξαφνικά να βλέπει το ποντίκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...