maverick Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 θελω να ελπιζω οτι επροκειτω για λαθος και θα σας ενημερωσω οταν πραγματοποιηθει η πιστωση
kx5 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Γνωστός μου επέστρεψε ελαττωματική μητρική 478 socket - αγορασμένη σρχές 2006 και επειδή δεν την είχαν στοκ, του έδωσαν πιστωτικό 170 ευρώ! Ανάλογα τα κέφια τους...
blackrose Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μαλλον και εμενα δεν προσεξατε τι εγραψα.1ον το Πλαισιο ειπα μαζευει ολα τα ελλαττωματικα κομματια και γυριζει στην αντιπροσωπεια τους και παιρνει το ιδιο πιστωση απο αυτες γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση.Αρα δεν χανει. 2ον το συστημα που χρησιμοποιουνε ειναι το SAP αυτο το ειπα και νωριτερα και τους βγαζει αυτοματα την τιμη που πρεπει να πιστωθει.παλιοτερα σου γυριζανε ακριβως οπως ειπε ο φιλος ολο το αρχικο ποσο.τωρα τελευταια αλλαξανε πολιτικη με εντολη απο ανωθεν και γυριζουνε την καρτα στην τιμη που εχει στην αγορα κατι που εμενα μου προξενει εντυπωση που το κανανε τωρα. Οποτε για να παει το ποσο πιο κατω ή πιο πανω πρεπει να επεμβει καποιος χειροκινητα γι αυτο ειπα οτι ο τεχνικος εκανε μαλακια και ειπε για λιγοτερο και απο την τιμη αγορας. Και ολα αυτα τα λεω γιατι ημουνα καποτε υπαλληλος εκει και τα ξερω και λιγο καλυτερα!!!
iced Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πολυ διαφωτιστικος! 1ον το Πλαισιο ειπα μαζευει ολα τα ελλαττωματικα κομματια και γυριζει στην αντιπροσωπεια τους και παιρνει το ιδιο πιστωση απο αυτες γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση.Αρα δεν χανει Δηλαδη οχι μονο δεν χανει αλλα κερδιζει και την διαφορα ε?
bluesattack Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Diladi symperifores typou, "tsimpa-ena-50euro!", den tha tis xaraktirizes "koutoponires" etsi ? ? OXI BEBAIA..AYTO ELEΙΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ 180 Ε ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙς ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ 8800
bluesattack Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Εμενα παντως δυο φορες που μου πιστωσανε κατι ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ) πηρα τα λεφτα της ΑΡΧΙΚΗΣ τιμης....την δευτερη φορα μου δωσαν αλλο μοντελο νεωτερο ΑΛΛΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ και επειδη δεν το γουσταρα τους το ξαναεπεστρεψα πισω γραφοντας οτι απαιτω η το δικο μου μοντελο η τα λεφτα....πηρα τα λεφτα ..ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΛΕΦΤΑ Αν το προιον ΥΠΑΡΧΕΙ τοτε το παιρνεις και δεν μπορεις να πεις και τιποτα...παζαρια οχι 50 ε αλλα 70 γιατι εγω το εχω δει τοσο κλπ κλπ ειναι παπαριες...ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ-ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...
ilos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δεν είναι η συνηθισμένη πολιτική του Πλαισίου αυτή. Πριν από λίγο καιρό είχα επιστρέψει ένα LG dvd-rw για επισκευή.Μου το πίστωσαν στην τιμή αγοράς προ 1,5 χρόνο (44 ευρώ) τιμή με την οποία θα μπορούσα να αγοράσω 2 καινούργια dvd-rw! Παρόλο που θα τους συνέφερε οικονομικά να μου δώσουν το νέο μοντέλο της LG. Σε μένα πάντως σε ίδια περίπτωση δεν συνέβη αυτό το πίστωσαν στην τρέχουσα τιμή και μου έδωσαν το περιθώριο αντικατάστασης ή αγοράς άλλου μοντέλου με διαφορά ?. Αρχίζω να πιστεύω ότι παίζει ρόλο που θα πέσεις και πόσο γύφτος είσαι διατεθειμένος να γίνεις για 20-30?.
iced Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 πόσο γύφτος είσαι διατεθειμένος να γίνεις για 20-30?. Δεν το καταλαβα αυτο, ειναι γυφτια δλδ? Τι λες ρε φιλε?
jimarass Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Αρχίζω να πιστεύω ότι παίζει ρόλο που θα πέσεις και πόσο γύφτος είσαι διατεθειμένος να γίνεις για 20-30?. Όσο είναι και αυτοί να μην τα δώσουν!! Αυτή η Ελληνούρα μας έχει οδηγήσει εδώ που είμαστε. Μάθε να απαιτείς. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα αξιοπρέπειας.
Tzimmys Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Όσο είναι και αυτοί να μην τα δώσουν!! Αυτή η Ελληνούρα μας έχει οδηγήσει εδώ που είμαστε. Μάθε να απαιτείς. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα αξιοπρέπειας. Συμφωνώ απόλυτα.
tzotzo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 3 χρονια εγγυση δεν εχει? Παρε μια μουφα να κανεις την δουλεια σου και πηγαινε ενα μηνα πριν ληξει η εγγυηση και ζητα μια αλλη.Ετσι κερδισμενος θα σαι. Εφ'οσον ομως εχουν την ιδια να σου δωσουν τοτε ολα τα αλλα που συζηταμε δεν εχουν βαση.
bluesattack Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Σε μένα πάντως σε ίδια περίπτωση δεν συνέβη αυτό το πίστωσαν στην τρέχουσα τιμή και μου έδωσαν το περιθώριο αντικατάστασης ή αγοράς άλλου μοντέλου με διαφορά ?. Αρχίζω να πιστεύω ότι παίζει ρόλο που θα πέσεις και πόσο γύφτος είσαι διατεθειμένος να γίνεις για 20-30?. Σωπα καλε....δηλαδη στα 40 ε θα τους χαρισω τα 20 ? τι λες ρε μεγαλε ? Να κοβανε το κολο τους να ειχανε στοκ απο το προιον που αγορασα...αυτο ελειπε να κοβουνε πιστωτικο και να δινουν οτι μοντελο τους καπνισει...
bluesattack Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Και μαλιστα οχι ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ....ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ....ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑ @ΙΕΣ ?Εγω μπορει να εκανα ερευνα αγορας και να ηθελα το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ...το οποιο σκοπευω να ξανααγορασω....αν δεν το εχεις εσυ λυπαμαι....δωσε μου τα λεφτα να παω να το παρω απο αλλου !!!
depoina Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Πριν πολύ καιρό πήγα και πήρα από το πλαίσιο ένα mp3 player το οποίο είχε εγγύηση 1 χρόνο. Στους 2 μήνες τα έπαιξε και έτσι το πήγα πίσω... Ένα έχω να πω...Άμα δεν είσαι αγενής, δε φωνάξεις και δεν τους βρίσεις, δεν καταλαβαίνουν χριστό... Αρχικά έδωσα την απόδειξη σε έναν πωλητή, του εξήγησα και τι συμβαίνει και μου είπε πως το μοντέλο αυτό έχει σταματήσει να βγαίνει και πως θα πάει στον υπεύθυνο να ρωτήσει τι μπορεί να γίνει... Το mp3 το είχα αγοράσει 89 ευρώ και μου είπανε για πίστωση της τάξεως των 50 ευρώ και με το ζόρι!!! Χωρίς να βρίσω άρχισα να οδείρομαι..Με έπιασε μια τρέλα απίστευτη μιλάμε... Όλοι με κοίταζαν καλά καλά και απορούσαν, λες και έκανα έγκλημα που ζήταγα τα λεφτά μου πίσω ή ένα παρόμοιο μοντέλο... Με το που είπα και τη μούφα ότι ο πατέρας μου είναι δικαστής και θα τον φέρω εδώ, μου έδωσαν τα 89 ευρώ και εξαφανίστηκα....
bluesattack Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ναι βρισκουν και κανουν και εχουν καλομαθει....εγω τους εκοψα την φορα απο το τηλεφωνο και χωρις απειλες κλπ αλλα καταλαβε οτι δεν θα του περασει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.