Προς το περιεχόμενο

Απαράδεκτη πίστωση από ΠΛΑΙΣΙΟ

maverick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....

πηγα σημερα μια gecube 1600xt 256 mb για service που ειχα αγορασει 1/12/05 180 ευρω . ερωτω λοιπον αν κριθει προβληματικη αν γινεται να πιστωθει και να προσθεσω χρηματα να παρω μια καινουρια σχετικα και ποια θα ειναι η τιμη της πιστωσης.

το τεχνικος μου αποφανθηκε θετικα και μετα απο μια απουσια 5 λεπτων μου ειπε οτι η τιμη πιστωσης 8α ειναι....50 ΕΥΡΩ!!!!

δεν περιμενα καποια τιμη κοντινη με τα τοτε δεδομενα αλλα αμα αναλογιστειτε οτι η 1600pro πωλειται στο site τους 79 ευρω ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=874639&tab=specs ) δεν μιλαμε για κλεψια????

θελω τη γνωμη σας πριν παρω και τους κραξω

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε μοντέλα που παύουν να είναι σε stock. Τώρα γιατί υπάρχει stock σε 1600pro και όχι σε xt είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Και εγώ κάποτε πήρα πιστωτικό απο DVDRW 60? μέσα σε 3 μήνες στα 20?. Στην θέση σου θα απαιτούσα αντικατάσταση με ΙΔΙΑ ή παρόμοια (2600pro-8600gt).

Δημοσ.

Lathos file, na apaitiseis o,ti dikaousai = pistonesai osa tin agorases, diladi 180 euro.

[Ean yparxei alli vga, sou tin antikatastoun, alla mono me akrivos to idio montelo]

Aman pia, me tis eleeines fousties, tou (kathe) Plaisiou...

[oi opoies ginontai, apolytos, se gnosi pos paranomoun!]

:evil:

Δημοσ.

εχουν ιδια να μου δωσουν αλλα εγω θελω να μια καλυτερη...το ξερω οτι χανει την αξια του ενα προιον μετα απο καιρο και δεν μπορω να απαιτησω τιμη στα 180 ευρω αλλα οχι και φτηνοτερα απο μια αντικειμενικα χειροτερη καρτα!!!!δεν θελω να φτασω στο σημειο να κανω φασαρια

Δημοσ.

Ναι πιεσε το λιγο γιατι εγω καποτε ειχα παρει μια καρτα γραφικων απο το στοκ του πλαισιου και οταν χαλασε την πηγα πισω και μου εδωσαν πιστωτικο τα λεφτα που εκανε και οχι οσο την ειχα παρει. Δηλαδη πηρα περισσοτερα απο οτι εδωσα!!!

Δημοσ.

Αν θες τη γνώμη μου, απλά πάρε μία όμοια. Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν πίσω τα χρήματα που τότε ξόδεψες, μην το βλέπουμε μόνο από την πλευρά του καταναλωτή, σκέψου ότι όταν η κάρτα κόστιζε 180?, δεν κόστιζε στο Πλαίσιο 50? για να την αγοράσει από τον προμηθευτή του.

Με τη δική σου λογική, το (κάθε) Πλαίσιο, πουλώντας πχ με 10% κέρδος, έβγαλε 18? από την πώληση της κάρτας σε σένα και τώρα θεωρείς ότι είναι υποχρεωμένοι να σε πιστώσουν με 180?, δηλαδή να χάσουν 162? επειδή χάλασε η κάρτα...Σου φαίνεται λογικό;

Δημοσ.

δεν θελω να το παιξω δικηγορος του διαβολου, αλλα μετα απο καιρο χαλασε και λες προκειμενου να την φτιαξω να δω μηπως μπορω να παρω αρκετα φθηνοτερα μια καλυτερη;

νομιζω το πλαισιο δεν φταιει σε κατι. οφειλει να σου την φτιαξει η να σου δωσει καινουργια,εφοσον υπαρχει.

αν δεν υπαρχει αλλη ιστορια. αλλα οταν ζητας πιστωση για καινουργια, ουσιαστικα στην κοστολογει το πλαισιο (και το καθε πλαισιο) οσο πιστευει αυτο ,οντας επιχειρηση που κηνυγα μεγιστοποιηση κερδους.

βεβαια οπως λεει ο φιλος απο πανω,σε αυτον εκαναν αυτο που ζητας, οποτε τοτε εχεις δικιο, ομως αντε βρες το.

με τα παραπανω απλα θελω να πω πως δεν ειναι παραλογο αυτο που σου λενε,ουτε μπορεις καπως να κανεις καταγγελια. γιατι αυτο που οφειλουν να κανουν το κανουν

για μενα, απαιτησε να σου δωσουν καινουργια, και αν δεν την θες μετα πουλα την εσυ, καθως καινουργια και με εγγυηση θα πιασεις καλυτερα απο τα 50 που σου δινουν

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος για τις υποχρεωσεις του πωλητή, η εγγυήση της υπαγορεύει αντικατάσταση ή επισκευή της ιδίας, πιστεύω λοιπόν οτι η υποχρεώση του πλαισίου ειναι να στην αντικαταστήσει με μία ίδια. Απο εκει και περα μπλέκεις με την πολιτική του καταστήματος πόσο κοστολογεί μια κάρτα που έχει βγει σε πρότερο χρόνο και βεβαίως προσπαθεί να βγάλει κέρδος.

Δημοσ.
Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν πίσω τα χρήματα που τότε ξόδεψες.

...Σου φαίνεται λογικό;

Magkes, min grafoume edo o,ti theloume/ypothetoume/fantazomaste....

Nomika einai ypoxreomenoi -akrivos opos egrapsa parapano- Case Closed.

[To IN.KA. tha sto/tous exigisei sxetika, an amfivalloun/den gnorizoun kati :mrgreen:]

Δημοσ.
Magkes, min grafoume edo o,ti theloume/ypothetoume/fantazomaste....

Nomika einai ypoxreomenoi -akrivos opos egrapsa parapano- Case Closed.

[To IN.KA. tha sto/tous exigisei sxetika, an amfivalloun/den gnorizoun kati :mrgreen:]

Έγραψες πιό πάνω "ίδιο μοντέλο". Αναφέρεσαι στην ίδια ακριβώς κάρτα ή στο ίδιο μοντέλο της ATI (πιθανώς και από άλλο κατασκευαστή - πχ sapphire);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...