poisom Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ego eftia3a paypal xoris visa oute bank acount. Einai mono gia sinalages meso internet.Etsi eisai pio safe, apla den vazeis oute perneis xrimata... sou vazoun alloi kai agorazeis sindromes klp ginete kai auto...poio swsto mou akougete! auto eprepe na kanw kai egw...viastika omws :|
pcos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 ok φαίνεται ότι είμαστε για τα καλά μέσα στο παιχνίδι. Να δούμε αν θα πληρώσουν, οποιος πληρωθεί πρώτος ας το αναφέρει εδώ. Περιμένω σίγουρα πριν τα χριστούγεννα τα πρώτα αποτελέσματα, ίσος και πιο νωρίς
mitsakos13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 το upgrade για Premium Membership τι είναι αυτό? για ποιο λόγο έχει το buy να πληρώσουμε για πιο λόγο? και κάτι άλλο γράφτηκα αλλά έχει μόνο 4 διαφημίσεις τόσες λίγες έχει?
michael92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Και σε μένα PM να δω τι παίζει, κατάθεση σε τραπεζκό λογαριασμό κάνει η υπηρεσία;
thanoskanun Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια πληρωνει,αλλα ειναι πολυ πρηξιμο.ξερω και απο αλλους .. και γω ειμαι γραμμενος,δεν κανω καν τον κοπο να σας γραψω ρεφερραλ λινκ, ξερετε γιατι? γιατι απο το πρηξιμο που θα φατε με τα κλικ, θα ξενερωσετε ασχημα, παντως εγω αυτο επαθα... τουλαχιστον ομως βρηκα μια ακρη στα moneyonline... !
giankar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Το bux.to με πλήρωσε πριν μια εβδομάδα 10$
mitsakos13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια πληρωνει,αλλα ειναι πολυ πρηξιμο.ξερω και απο αλλους .. και γω ειμαι γραμμενος,δεν κανω καν τον κοπο να σας γραψω ρεφερραλ λινκ, ξερετε γιατι? γιατι απο το πρηξιμο που θα φατε με τα κλικ, θα ξενερωσετε ασχημα, παντως εγω αυτο επαθα... τουλαχιστον ομως βρηκα μια ακρη στα moneyonline... ! εγώ από χθές έχω γραφτεί (είμαι στο μεγάλο ποσό των 0,23?) . πόσο καιρό σου έκανε να πληρωθείς? Αν γραφτεί κάποιος απο μένα τι κερδίζω εγώ?
Aesmade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ από χθές έχω γραφτεί (είμαι στο μεγάλο ποσό των 0,23?) . πόσο καιρό σου έκανε να πληρωθείς? Αν γραφτεί κάποιος απο μένα τι κερδίζω εγώ? Αν σε κάνει refer κάποιος, κερδίζεις $0.01 για κάθε ad που κάνει κλικ (στο bux.to τουλάχιστον, δεν έχω γραφτεί στο adbux, αλλά παρόμοιο πρέπει να είναι και εκεί). το upgrade για Premium Membership τι είναι αυτό? για ποιο λόγο έχει το buy να πληρώσουμε για πιο λόγο? και κάτι άλλο γράφτηκα αλλά έχει μόνο 4 διαφημίσεις τόσες λίγες έχει? Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει το premium, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις όλα τα ads ενώ αν είσαι απλό μέλος βλέπεις μόνο 4-5.
mitsakos13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αν σε κάνει refer κάποιος, κερδίζεις $0.01 για κάθε ad που κάνει κλικ (στο bux.to τουλάχιστον, δεν έχω γραφτεί στο adbux, αλλά παρόμοιο πρέπει να είναι και εκεί). Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει το premium, σου δίνει τη δυνατότητα να δεις όλα τα ads ενώ αν είσαι απλό μέλος βλέπεις μόνο 4-5. thx φίλε. μου έλυσες της απορίες.
ThomasD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Deite edo ( http://www.freewebs.com/getpaidworld/ ). Exo valei selides pou se plironoun gia na vlepeis ads, gia na diavazeis email kai gia alla. Opoios thelei plirofories mporei na epikoinonisei mazi mou meso PM i meso tou contact tis istoselidas mou. Deite sto rewards to my refs apo to menu gia merika bonus pou dino an apofasisete na grafteite kato apo emena.
pcos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 an kanete xrisi twn auto clickers (mono gia ADBUX kai BUX exo vrei) tote 8a deite na diavazontai poli perissoteres diafimiseis ka8e mera. O logos einai oti iparxoun diafimiseis tou enos leptou, diladi energopoiountai mono gia 1 lepto.An kaneis sixno refresh sti selida tou bux kai adbux mporei na petixete kamia, alla pio kala ta auto clickers. Kai gia tous "neous" pou protografontai, valte oposdipote kapoio referrer, min to afinete keno.
pcos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Deite edo ( http://www.freewebs.com/getpaidworld/ ). Exo valei selides pou se plironoun gia na vlepeis ads, gia na diavazeis email kai gia alla. Opoios thelei plirofories mporei na epikoinonisei mazi mou meso PM i meso tou contact tis istoselidas mou. Deite sto rewards to my refs apo to menu gia merika bonus pou dino an apofasisete na grafteite kato apo emena. Re megale ThomasD exeis graftei se OLA auta? Den prepei na kaneis tipota allo sti zoi sou... poso kairo eisai "on" kai posa xtipas ka8e mina? Fainetai ola auta na plironoun? edit: den vlepo sti lista to adcash,vazei (spania vevaia) ads tou 0.5 kai 1 dollar. Exo petixei ena tou 0.5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.