ten-ten Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Θα ήθελα απο κατόχους(και όχι μόνο) αυτών των cases να μου πούν εμπειρίες Ποίο απο τα δύο αξίζει περισσότερο ? -θερμοκρασίες -θόρυβο -Τοποθέτηση εξαρτημάτων -μελλοντικά WATERCOOLING -Ποιότητα υλικών ή Αλλο case με τα ίδια λεφτά Με ένα γρήγορο research που έκανα το ARMOR τα πήγε καλύτερα απο το STACKER σε θερμοκρασίες (CPU-MOTHERBOARD-GPU) THERMALTAKE ARMOR...VS...COOLERMASTER STACKER 831
george_o/c Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Χωρίς να έχω προσωπική επαφή με κάποιο από τα δύο κουτιά, και για αυτό sorry αν νομίζεις ότι spamάρω :grin:, απλά θα πήγαινα για το CoolerMaster :wink: Έχει τεράστιους χώρους, ενώ η ποιότητα κατασκευής του νομίζω δεν συγκρίνεται με αυτήν της Thermalfake (cough, cough :razz: I'm sorry ... Thermaltake εννούσα :grin:). Αυτό που λες για τις θερμοκρασίες, νομίζω πηγαίνει στους πόσους ανεμιστήρες έχει το κουτί ώστε να πετύχεις το max air-flow :wink:, όπου και πάλι το 831 βγαίνει νικητής αφού παίρνει μέχρι 9 συνολικά (όρεξη δλδ και χρήματα να έχεις ... :wink:). Το watercooling έχει επίσης πάρα πολύ καλό υπόβαθρο στην περίπτωση του Stacker, αφού ενώ το Armor έχει χώρους έτοιμους για Bigwater κ' άλλα έτοιμα w/c kits (χωρίς βέβαια να σε περιορίζει), το 831 έχει και κάποια άλλα κόλπα (μίλησε με τον Πάνο aka Vatos_Locos ο οποίος πρόσφατα προμηθεύτηκε το 830, έβαλε νερά και έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις :wink:) ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Coolermaster Stacker asfalws...mas kalyptei apolytws o george...
phovos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μου αρεσει οταν δε δυσκολευομαι να απαντησω σε κατι Εννοειται stacker... Εχω το kandalf(ιδιο με το armor - αλλη φατσα) Σε καμια περιπτωση δε φτανει το stacker ουτε σε ποιοτητα ουτε σε εργονομία Τα Tt ειναι λιγο πιο εφετζιδικα αλλά το 830 καλυψε και αυτο το τομεα σε συγκριση με το παλιο stacker. Δε θα σου πω οτι μετανιωσα που αγορασα το kandalf αλλά δε τρελαθηκα για τα 180 euro που ειχα δοσει...
pappous_soulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Αν έχεις τα λεφτά πάρε το Stacker. Διαφορετικά πάρε το Armor,δεν θα σε απογοητεύσει,στο εγγυόμαι.
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 kai ego stacker protino an kai exo to armor.apla to stacker akoma pio megalo.oxi oti exo parapono me to armor.kai to armor oxi to junior alla to kanoniko to exo me 2 dvd 5 sklirous kai ine poli mia xara.anemistirakia pantou poli xoro anemistirakia apo default stous diskous.
ten-ten Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Οραία όλα αυτά που λέτε αλλά απο ότι ειδα στο επίσημο site της coolmaster μονο το 830 εχει side panel(gia 4x120m fans).
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 to armor exei 1 x 25 sto side panel ama pareis auto me to fan.gia to stacker xero oti to 830 sigoura exei gia ta alla den xero.
ten-ten Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 με ενα deep καρα deep research που εκανα στο Internet ειδα οτι τελικα αξιζει να δώσω λεφτά για αυτο το σεμνο γιγαντα :LIAN LI PC-A10A SILVER εσεις τι λετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 protimw to Stacker na sou pw thn alh8eia..pio euruxwro... apo thn allh mporeis na pas kai se kana Silverstone pou ta spane
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 an kai den mporo na mpo sto link en toutois i armor i stacker ego leo pali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.