Προς το περιεχόμενο

Warning οτι τα Windows δεν μπορoύν να ανοίξουν αρχεία HTTP που ειναι ηδη ανοιχτά!

gmastr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ XP SP2 και Firefox ver2006

Επειδή χάνομαι οποτε ψάχνω τις δεκάδες ιντερνετικές διευθύνσεις που έχω αποθηκευμένες μέσα στους σελιδοδείκτες μου, έφτιαξα μερικά shortcuts για να ανοίγω άμεσα τα site που "κοιτάζω" καθημερινά.

Ετσι λοιπόν κάνω ένα διπλό κλίκ σε κάθε sortcut/site που με ενδιαφέρει και μου ανοίγει αμέσως το firefox στην διεύθυνση που θέλω

Δυστυχώς τώρα τελευταία, μερικά δευτερόλεφτα πριν ολοκληρωθεί το άνοιγμα του firefox και του εκάστοτε site, πετάγεται ένα warning των Windows που μου λέει ότι η δνση που πληκτρολόγησα δεν μπορεί να βρεθεί, ότι πρέπει να ελέγξω τι έγραψα κλπ.

Δηλαδή την ώρα που το site έχει βρεθεί και έχει ήδη ανοίξει χψρις καθυστέρηση, εγώ πρέπει να παταώ OK στην προειδοποίηση ότι δεν βρέθηκε διεύθυνση για να προχωρήσω.

Σιγουρα δεν ειναι σοβαρό αλλά μου την ...σπάει να το βλέπω 20 φορές την ημέρα!

Αυτή η γελοία ειδοποίηση έχει πεταχτεί και μερικές φορές πού πήγα να ανοίξω με διπλό κλικ τα περιεχόμενα ενός σκληρού δίσκου και άργησαν ν'ανοίξουν. Γι'αυτο υποθέτω ότι έχει να κάνει με το timing των αρχείων που ανοίγουν

Μήπως κάποιος φίλος ξέρει πως θα μπορούσα να απενεργοποιήσω την γελοία αυτή ειδοποίηση ? - η από που ρυθμίζεται ο χρόνος που ενεργοποιείται?

Ευχαριστώ

Γιώργος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...