ClockOrange Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Γειά σας και πάλι.Καινούργιο πρόβλημα μου παρουσιάστηκε και σκέφτηκα που αλλού....έχω μια σύνδεση ίντερνετ dsL και είμαι συνδεδεμένος με ένα modem που μου έχει δώση η εταιρία.Το πρόβλημα που μου παρουσιάζετε είναι ότι στα καλά του κα8ουμένου με πεταέι έξω.Έτσι το δεν μπορώ να κατεβάσω σχεδόν τπτ αφού το αφήνω ,φεύγω και μετά βλέπω ότι η συνδεση είναι πεσμένη και όλο αυτο με τις ενδήξεις του moden να δείχνουν οτι η γραμμή μου ειναι ΟΚ.
v-tidus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εγώ που έχω otenet, αυτό το πρόβλημα το έχω λύσει με την αυτόματη επανάκληση αν κλείσει η γραμμή, από τις ιδιότητες τις σύνδεσης. Ψάξε το ακόμα κι αν δεν έχεις otenet ίσως υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
S2Katana Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ειναι στα properties του μοντεμ ή της συνδεσης.
michael92 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Και για την ακρίβεια : Properties --> Options --> Redial if line is dropped, μη ξεχάσεις να βάλεις 99 Redial attempts (Προσπάθειες επανάκλησης), ώστε άμα τύχει και βγάλει error σύνδεσης να ξαναδοκιάσει 99 φορές μέχρι να μπει.
ClockOrange Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Οκ το έκανα,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνει???Ώρες ώρες το κάνει συνέχεια. p.s otenet έχω και γω.
S2Katana Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Iσως εχεις 2η γραμμη, ισως ειναι χαλια τα καλωδια, ισως καποιος ''σηκωνει'' το τηλεφωνο.
sa3rdna Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Γειά σας και πάλι.Καινούργιο πρόβλημα μου παρουσιάστηκε και σκέφτηκα που αλλού....έχω μια σύνδεση ίντερνετ dsL και είμαι συνδεδεμένος με ένα modem που μου έχει δώση η εταιρία.Το πρόβλημα που μου παρουσιάζετε είναι ότι στα καλά του κα8ουμένου με πεταέι έξω.Έτσι το δεν μπορώ να κατεβάσω σχεδόν τπτ αφού το αφήνω ,φεύγω και μετά βλέπω ότι η συνδεση είναι πεσμένη και όλο αυτο με τις ενδήξεις του moden να δείχνουν οτι η γραμμή μου ειναι ΟΚ. να ρωτήσω κάτι έχεις router ή usb modem?
ClockOrange Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 usb modem αυτό που μου έδωσε η otenet. Epishs tin sindesmologia gia 2 grammh kai to filtro pisteuw tin ekana swsta.
dimitris2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 usb modem αυτό που μου έδωσε η otenet.Epishs tin sindesmologia gia 2 grammh kai to filtro pisteuw tin ekana swsta. το προβλημα σου ειναι οτι αποσυγχρονιζεται το modem. και οι λυσεις redial δεν εχουν αξια αν κατεβαζεις απο σελιδες τυπου rapidshare αλλα ουτε και διωρθωνουν το προβλημα. παρε στις βλαβες του οτε (121) και δηλωσε αποσυγχρονισμο του modem.θα κοιταξουν τη γραμμη σου και θα σε ειδοποιησουν για το προβλημα. ειναι συνηθισμενο προβλημα για τα modem γιαυτο αν παρεις ενα router δεν θα χεις τετοιου ειδους προβληματα
ClockOrange Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Αν και κατεβάζω απο torrnet και κατά κάποιο τρόπο με έχει βολέψει το redial, θα το κοιτάξω.Ευχαριστώ πάντως για της συμβουλές.
sa3rdna Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 βασικά η αλήθεια είναι ότι το modem μπλοκάρει από τις πολλές συνδέσεις που χρησιμοποιούν τα torrent και γι΄αυτό σου κλείνει τη γραμμή. είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα μέχρι που πήρα router και ησύχασα. και για να λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι ούτε το modem αυτό καθ' αυτό φταίει αλλά η θύρα usb που δεν μπορεί να διαχειρηστεί τις πολλαπλές συνδέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.