Xvipes Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 καλησπέρα. με μια γρήγορα αναζήτηση στο google και εδώ δεν κατάφερα να βρω αυτό που ζητάω. ψάχνω ένα πρόγραμμα που να είναι σαν το Msn Messenger αλλά πιο ελαφρή,να υποστηρίζει offline μηνύματα και να μπορώ να μιλάω με τις ίδη υπάρχουσες επαφές μου...p.s αν γίνεται να είναι και freeware γνωρίζει κάποιο αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα? thnx in advanced
shodan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι Pidgin και είναι ο διάδοχος του πολύ καλού Gaim. Φυσικά είναι δωρεάν.
Thanasis159 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Το pidgin είναι ΦΟΒΕΡΟ αλλά δυστυχώς, στο ubuntu τουλάχιστον, δεν υποστηρίζει οffline messaging... Όλα τα υπόλοιπα που ζητάς τα έχει όμως!
Xvipes Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 το πέρασα και μπορώ να πω ότι είναι αυτό ακριβώς που θέλω όμως έχω ένα πρόβλημα.όταν πάω να μιλήσω σε κάποιον μου λέει: Message could not be sent because a connection error occurred. και το μήνυμα δεν πάει... ξέρουμε τι μπορεί να φταίει?
Xvipes Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 οκ το βρήκα.είχε από default proxy server... και του έβαλα no proxy. από ότι δοκίμασα ούτε στα windows δεν έχει offline messages...δεν με νοιάζει ιδιαίτερα απλά θα ήταν καλό να είχε... υπάρχει κάποιο plug in για να δουλέψουν τα offline messages?
Thanasis159 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δεν έχω βρει σε ubuntu αλλά θα με ενδιέφερε και εμένα. Αν ξέρει κανείς κάτι ας μας πει!
happy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Με το Pidgin μπορεις να κανεις βιντεοκληση και να βλεπεις τον αλλον και να σε βλεπει ταυτοχρονα?Γιατι το amsn σε ubuntu feisty δεν το κανει αυτο,δηλαδη καλω εγω καποιον και τον βλεπω αλλα αυτος δεν με βλεπει και το αναποδο.
tzotzo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Για δοκιμαστε και το trillian.Εχει σιγουρα offline messaging
StavrosD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Αν και το θέμα είναι παλιό είναι κρίμα να ανοίξο και δεύτερο με το ίδιο ακριβώς θέμα. Ποιο messenger alternative θα προτείνατε και γιατί;
WiseGuy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα έλεγα ότι το Pidgin Messenger όπως έχει αναφερθεί εδώ είναι ακόμη από τα πιο δυνατά και όμορφα στη χρήση του. Μια εναλλακτική δωρεάν λύση ακόμη κατά τη γνώμη μου είναι το Digsby Έχει ανάλογα χαρακτηριστικά με το Pidgin, αλλά δίνει και chat για Facebook, και συνδέει και Twitter. (αν ενδιαφέρεται κάποιος για αυτά)
parsifal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μια εναλλακτική δωρεάν λύση ακόμη κατά τη γνώμη μου είναι το Digsby Έχει ανάλογα χαρακτηριστικά με το Pidgin, αλλά δίνει και chat για Facebook, και συνδέει και Twitter. (αν ενδιαφέρεται κάποιος για αυτά) Μπορείς να τα έχεις και στο Pidgin αυτά, με τα κατάλληλα plugins.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα. με μια γρήγορα αναζήτηση στο google και εδώ δεν κατάφερα να βρω αυτό που ζητάω. ψάχνω ένα πρόγραμμα που να είναι σαν το Msn Messenger αλλά πιο ελαφρή,να υποστηρίζει offline μηνύματα και να μπορώ να μιλάω με τις ίδη υπάρχουσες επαφές μου...p.s αν γίνεται να είναι και freeware γνωρίζει κάποιο αν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα? thnx in advanced Δοκίμασε αν θες το aMSN.Μοιάζει πολύ με το MSN κι είναι freeware.Με τα offline messages,ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο aMSN.
StavrosD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Προσωπικά ποιο χρησιμοποιείτε; Είδα ότι από τα 4 καλύτερα είναι τα Pidgin,Trillian,Miranda και Digsby. Είναι όλα τα ίδια; Τόσα χρόνια είχα βολευτεί μια χαρά με το msn αλλά τώρα τελευταία μου έχει γονατίσει. Πάω να στείλω μήνυμα και όταν το θυμηθεί το στέλνει.
parsifal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Προσωπικά ποιο χρησιμοποιείτε; Εγώ το Pidgin. Αρκετά χρόνια τώρα, από τότε που λεγόταν Gaim. Δεν χρησιμοποιώ video/audio chatting στις MSN συνομιλίες μου, οπότε δε μου λείπει απολύτως τίποτα από τον επίσημο MSN client της Microsoft.
WiseGuy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να τα έχεις και στο Pidgin αυτά, με τα κατάλληλα plugins. οκ, καλώς... δε το γνώριζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.