Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά για να βγάλω δίπλωμα στην Αθήνα, γίνετε χωρίς να κάνω μαθήματα?Δλδ να δώσω κάποια ? για το δίπλωμα μόνο... Ποστ, άβαταρ, νικ σε πλήρη συμμετρία.
dimitrakont Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάλι θα πάρω το μεγάλο το αυτοκίνητο τη λαμαρίνα για να με βλέπουν και να τους βλέπω και θα κινούμαι κάπου στο κέντρο, δε θα σας παραβγώ.. σας φοβήθηκε το μάτι μου.. :???:
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 απο οσο ξερω κ μου ειπε ο δάσκαλοςοταν σταματαμε το αυτοκίνητο στο τελος δλδ για να κατεβουμε το χειροφρενο ειναι το "φρένο" για τις πισω ρόδες κ βάζουμε πρώτη ταχύτητα που ουσιαστικά λειτουργεί σαν "φρένο" για τις μπροστινές ρόδες Ναι, εφόσον όμως είναι κατηφόρα. Εάν είναι ανηφόρα δεν.
Typhoon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Το αντίθετο θα έλεγα. Αν έχεις 1η το αυτοκίνητο θα κυλήσει στην κατηφόρα και αν έχεις όπισθεν στην ανηφόρα.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Αναλόγως τι εννοεί ο καθένας μας ανηφόρα και κατηφόρα
Gary Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 με απλά λογάκια αν η μούρη είναι σε χαμηλότερο υψόμετρο ( :D ) απο το καπό βάζεις όπισθεν .. στην αντίθετη περίπτωση πρώτη
tolis_01 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά για να βγάλω δίπλωμα στην Αθήνα, γίνετε χωρίς να κάνω μαθήματα?Δλδ να δώσω κάποια ? για το δίπλωμα μόνο... Δυο ειναι οι περιπτωσεις: -Ξερεις να οδηγας? Θα σε κοψουνε γιατι δεν πρεπει να ξερεις να οδηγας, πρεπει να ξερεις να κανεις 5-6 συγκεκριμενα πραγματα που θα σου δειξει ο δασκαλος. -Δεν ξερεις να οδηγας? Ε, προφανως πρεπει να κανεις μαθηματα. Αρα εστω και λιγα μαθηματα δεν τα γλιτωνεις.
Xvipes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ο πατέρας μου έχει σχολή οδηγών. Στην Αθήνα ισχύει 100ε σε κάθε εξεταστή και μετά είναι στο χέρι του δάσκαλου πόσα και αν θα ζητήσει για την πάρτυ του. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχεις κάνει 20 θεωρητικά και 20 πρακτικά μαθήματα(και όταν λέει πρέπει εννοεί ότι πρέπει να τα έχεις πληρώσει και να έχει κοψει απόδειξη ο δάσκαλος ότι τα πληρώθηκε)το αν θα τα παρακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα... Προσωπικά όταν πήγα να δώσω είπε ο πατέρας μου:"Από εδώ ο γιός μου"(αυτό ήταν το λάδωμα για εμένα,εννοείτε δεν χρειάστηκε να δώσουμε 200ε στους εξεταστές ).Έκανα μια πορεία 2 λεπτά και μου είπαν να μπω και σε μονόδρομο για να γλυτώσουμε κάτι έργα για να πάμε πίσω στην αφετηρία πιο γρήγορα... Δεν είμαι περίφανος για τα παραπάνω αλλά τουλ. ξέρω να οδηγώ,μιας και οδηγάω απο μικρός και έκανα και 23 μαθήματα αντί για 20(ήθελε να είναι σίγουρος ο πατέρας μου ) that's all folks
Demetris77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ρε φιλε Xvipes εσυ που τα ξερεις απο μεσα, αν δεν θες να λαδωσεις τι πιθανοτητες εχεις να περασεις με τη πρωτη? γιατι ξεκιναω μαθηματα (διπλωμα μηχανης εχω υπουργειου), και οι τιμες που παιζουν (για το μαθημα/μαθηματα) γενικα αν ξερεις.
Xvipes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ρε φιλε Xvipes εσυ που τα ξερεις απο μεσα, αν δεν θες να λαδωσειςτι πιθανοτητες εχεις να περασεις με τη πρωτη? γιατι ξεκιναω μαθηματα (διπλωμα μηχανης εχω υπουργειου), και οι τιμες που παιζουν (για το μαθημα/μαθηματα) γενικα αν ξερεις. είναι ανάλογα τον εξεταστή.υπάρχουν και εξεταστές που δεν λαδώνονται.
anaxiopistos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Λαδωσε να το παρεις με τη πρωτη,εαν κοπεις θελει ξανα 150 ευρωπουλα.Λαδωσε για σιγουρια.Εννεα στους δεκα λαδωνουν.Οταν εδωσα το καλοκαιρι ολοι οι εξεταστες ηταν σικε.Δωστα για να χαλαρωσεις.
madlene1983 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Σ Ο πατέρας μου έχει σχολή οδηγών.Στην Αθήνα ισχύει 100ε σε κάθε εξεταστή και μετά είναι στο χέρι του δάσκαλου πόσα και αν θα ζητήσει για την πάρτυ του. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να έχεις κάνει 20 θεωρητικά και 20 πρακτικά μαθήματα(και όταν λέει πρέπει εννοεί ότι πρέπει να τα έχεις πληρώσει και να έχει κοψει απόδειξη ο δάσκαλος ότι τα πληρώθηκε)το αν θα τα παρακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα... Προσωπικά όταν πήγα να δώσω είπε ο πατέρας μου:"Από εδώ ο γιός μου"(αυτό ήταν το λάδωμα για εμένα,εννοείτε δεν χρειάστηκε να δώσουμε 200ε στους εξεταστές ).Έκανα μια πορεία 2 λεπτά και μου είπαν να μπω και σε μονόδρομο για να γλυτώσουμε κάτι έργα για να πάμε πίσω στην αφετηρία πιο γρήγορα... Δεν είμαι περίφανος για τα παραπάνω αλλά τουλ. ξέρω να οδηγώ,μιας και οδηγάω απο μικρός και έκανα και 23 μαθήματα αντί για 20(ήθελε να είναι σίγουρος ο πατέρας μου ) that's all folks Συγγνώμη ρε παιδια αλλα δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Αθήνα αλλα έδώ στην Θεσσαλονικη δεν έχουν έτσι τα πράγματα! έδωσα για δίπλωμα πριν απο 4 μήνες και το πήρα χωρίς λάδωμα και τα λοιπά! Και τα υποχρεωτικά μαθήματα ειναι μόνο 10 ! και εμένα μου είχαν πει ότι κόβουν είσαι δεν είσαι καλός αλλα εγώ αλλιως τα είδα τα πράγματα! Δεν είναι τόσο και τόσο τρομερά που τα περιγράφουν! απλα θέλει συγκέντρωση στην πορεία και λίγη προσοχή στην οπισθογωνεία!!! Με προσοχή ολοι περνάνε!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Βασικά 20 ώρες (όπου 1 ώρα = 45 λεπτά, όπως στο σχολείο) έκανα εγώ, σε 10 μαθήματα της 1 1/2 ώρας (δηλαδή διπλά). Την Πέμπτη δίνω! Wish me luch! Και να μην χρειαστεί να λαδώσω . Προς το παρόν δε μου έχουν αναφέρει τίποτα τέτοιο.
vasoula78 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Σ Συγγνώμη ρε παιδια αλλα δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Αθήνα αλλα έδώ στην Θεσσαλονικη δεν έχουν έτσι τα πράγματα! έδωσα για δίπλωμα πριν απο 4 μήνες και το πήρα χωρίς λάδωμα και τα λοιπά! Και τα υποχρεωτικά μαθήματα ειναι μόνο 10 ! και εμένα μου είχαν πει ότι κόβουν είσαι δεν είσαι καλός αλλα εγώ αλλιως τα είδα τα πράγματα! Δεν είναι τόσο και τόσο τρομερά που τα περιγράφουν! απλα θέλει συγκέντρωση στην πορεία και λίγη προσοχή στην οπισθογωνεία!!! Με προσοχή ολοι περνάνε! Είναι διπλά γι αυτό εκανες 10 κ εγω κάνω 2 μαζι ειναι δυο 45λεπτα
Ather Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 @madlene1983 ...Συγγνώμη ρε παιδια αλλα δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Αθήνα αλλα έδώ στην Θεσσαλονικη δεν έχουν έτσι τα πράγματα! ... Έδωσα για δίπλωμα σε πόλη πολύ μικρότερη της Θεσ/νίκης και τα πράγματα είχαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα