Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι μάλλον λέει μαλακίες. Την οδήγηση πάει στο διάολο (νόου οφένς Λούσι) αλλά και τα σήματα;

Δημοσ.
Γνωστή μου μού είπε ότι πέρασε τα σήματα κ την οδήγηση επειδή έβαλε φούστα. Τα συμπεράσματα δικά σας

μηπως επειδη την εβγαλε? χαχαχαχα

Δημοσ.
Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι μάλλον λέει μαλακίες. Την οδήγηση πάει στο διάολο (νόου οφένς Λούσι) αλλά και τα σήματα;

Bλέπε Κωνσταντίνου κ Ελένης όταν η Ελένη πήγε να πάρει δίπλωμα κ έδινε τα σήματα. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα συνέβη. Η ιστορία αυτή ήταν παλιά που δε γινόταν ακόμα ηλεκτρονικά η εξέταση...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν... εγώ δίνω αύριο πορεία!!!! Συνολικά με τα παράβολα έχω δώσει γύρω στα 780 στρογγυλοποιημένα για να μην πω 750-760 και πέσω έξω. Πέρασα τα σήματα με την πρώτη και κανένα λάθος και αύριο θα δούμε.Δεν έχω λαδώσει ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, γιατί απο ότι έχω ακούσει, αν σου πάει κοντά στο 1000ρικο, έχεις λαδώσει και δεν το έχεις καταλάβει. Έχω ρωτήσει και αλλού και αν δώσεις παραπάνω, σημαίνει οτι έχεις ούτως ή άλλως λαδώσει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Ο δάσκαλός μου είναι γενικά ήρεμος και σωστός, και απο ότι μου είπε και απο το δεύτερο μάθημα, δεν έχω να ανησυχώ. Το θέμα είναι όμως οτι πάνω στο άγχος σου, όλο και κάτι θα ξεχάσεις, διότι είσαι άπειρος και λογικό.Τα μαθήματα αυτά όμως, περνούν πολύ γρήγορα κυρίως αν τα κάνεις 1μισάωρα δηλαδή 2 σε 1 και έτσι έχεις την αίσθηση οτι δεν είσαι απολύτως σίγουρος για το τι μπορεί να σου έρθει να κάνεις εκείνη τη στιγμή.

Αν δεις τι γίνεται εκεί έξω, πραγματικά αναπτερώνεται το ηθικό σου σχετικά με το πόσο προσεκτικά και αμυντικά και σωστά οδηγείς αλλά προβληματίζεσαι κιόλας... πώς στο διάλο θα το πάρω χωρίς λάδωμα, τη στιγμή που οι τύποι δε νοιώθουν ίχνος τύψης όταν δίνουν δίπλωμα σε άτομα που μεθαύριο μπορεί να σε φάνε λάχανο;;;; μιλάμε για τον πιο διεφθαρμένο κλάδο ... οι τύποι απολύουν αυτούς που δε λαδώνονται, μόνο και μόνο για να μην τους χαλάσει η πιάτσα..

Καλή μου επιτυχία λοιπόν και καλή στράτα!!!! :-?

Δημοσ.

Αρε που φτάσαμε, να δίνεις 1000 ευρώ για να πάρεις ενα δίπλωμα.

Πάντος όσα αναφέρει ο aledjo είναι απολύτος αληθινά. Αθήνα Θεσσαλονίκη πέφτεί κανονοκό λάδωμα. Επαρχια γενικά δεν υπάρχει χρηματικό λάδωμα αλλά εκει το ''νταραβέρι'' γίνεται διαφορετικά με αποτέλεσμα πάλι να δίνονται διπλώματα σε ανίκανους οδηγούς.

Πάντος καλά είναι να γίνεται μια έρευνα αγοράς και όποιος μπορεί να πάει να δίνει στην επαρχία για να γλυτλωνει και την ψυχικλη οδύνη.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιος είτε λαδώσεις είτε όχι, καλός και συνετός οδηγός δέν γίνεται όποιος πέρνει την ροζα.Όταν αλλάξει το σύστημα τότε θα αρχίσουν να οδηγάνε μόνο όσοι είναι έτοιμοι.

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη πέφτει 100% λάδωμα. Απλά είναι πιο ύπουλοι και δεν σου λέει κανείς τίποτα. Την ώρα της εξέτασης γίνεται...

Σε εμένα προσωπικά πρώτη φορά με έκοψαν γιατί ΔΕΝ ήθελα να λαδώσω. Οπότε ο ένας εξεταστής είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει δίπλωμα και ξαφνικά άρχισε να πέφτει μόνος του πάνω στα χέρια μου και να σκίζει το κάτω χείλος του μόνος του.

Το κορυφαίο είναι ότι και ο δεύτερος μετά από 2 βδομάδες μεταμόρφωσε το μπλέ αμάξι του σε χαρακτό ασημί.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έδωσα, το πήρα και σε 10μέρες θα πάω να πάρω το ροζέ χαρτάκι μου! καλοί ήταν οι εξεταστές, μια γυναίκα και ένας άντρας, μόνο που ο άντρας με ζόρισε λίγο, αν και περίμενα να με ζορίσει η γυναίκα. Δώσαμε 5 στη σειρά,εγώ ήμουν η τρίτη, κόπηκαν οι πρώτοι 2 και όπως καταλαβαίνετε, πήρα μια τρομάρα απίστευτη. είχα πιει και 2καφέδες να στανιάρω, μόνο εσείς να μην το κάνετε, γιατί όταν πάρκαρα, το αριστερό μου έτρεμε σαν το ψάρι από μόνο του και όχι επειδή είχα άγχος αλλά μάλλον από την υπερένταση και παραλίγο να μου σβήσει.

Το δύσκολο είναι να περάσεις τις ερωτήσεις, τις οποίες οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει από τα σήματα πχ. τι ελέγχετε πριν φύγετε πρώτα και κύρια; απ: ΦΦΚ δηλ Φώτα Φρένα Κόρνα. και άλλες πανομοιότυπες. Αν δεν απαντήσεις στις ερωτήσεις, δε ξεκινάς καν, σε κατεβάζουν. Αν σου σβήσει για παράδειγμα 3φορές, σε κατεβάζουν. Προσοχή στον έλεγχο, καθρέφτες και νεκρή γωνία, όσο πιο επιδεικτικά μπορείτε...να βλέπουν οτι βλέπετε. Προσοχή γιατί μπλοφάρουν. Στρίψτε όπου μπορείτε και βλέπεις οτι έχει απαγορευτικό δεξιά και αριστερά, άρα συνεχίζεις μέχρι να βρεις να στρίψεις κλπ.

Ηρεμία θέλει και καλό έλεγχο του αυτοκινήτου.Αν δούν οτι σε πάει το αυτοκίνητο και δεν το πας, χάθηκες. όσοι είστε καλοί στο πατινάρισμα, δεν έχετε πολλά να φοβάστε, βοηθά πολύ και το διπλοτσεκάρουν. Αυτά... καλές επιτυχίες και καλές στράτες!!!!:-D

Δημοσ.

Sorry.. :???: lucifer ένα θα σου πω η διαδικασία είναι αγχωτική γιατί ακριβώς δεν την ελέγχεις. αν ήταν στο χέρι του καθενός, δε θα ήταν κάτι δύσκολο και σιγά τι έγινε.. όταν όμως ξέρεις ότι μπορείς να κοπείς για τον πιο ασήμαντο λόγο, χωρίς να χρειάζεται να έχεις κάνει την τρομερή ηλιθιότητα, τότε δεν είναι μόνο στο χέρι σου, γιατί το αν θα το πάρεις, εξαρτάται απο αυτούς άμεσα, όχι απο εσένα. Τέτοιο άγχος στα τόσα χρόνια που δίνω εξετάσεις, εξεταστικές και διπλώματα και ποτέ δεν κώλωσα, μια φορά βίωσα.. στο τελευταίο μάθημα για πτυχίο με το γερομπαμπαλή που έκοβε 6 στους 6 και 290 στους 300. Και τότε είχα άγχος για τον ίδιο λόγο, γιατί δε μπορούσα να το ελέγξω απόλυτα εγώ. Σήμερα βέβαια μου την έλεγε ο τυπάκος επειδή λόγω του ποδιού που έτρεμε, δεν έβλεπα τα μεγάλα φώτα να τα ανάψω, γιατί φοβόμουν μη μου σβήσει. Απλά του είπα.. μισό λεπτό, να τα βρω και θα σας πω.. τι άλλο να κάνεις. Πάντως παιδιά, το ενθαρρυντικό είναι οτι δε λάδωσα και δεν είχα γνωστούς και πέρασα αλλά κυρίως οτι έπεσα σε εξεταστές που δεν έχουν σαδιστικά παιδικά τραύματα.. όλα καλά θα πάνε, να είστε ψύχραιμοι, όχι καφέδες, χαμηλή ταχύτητα για να ελέγχετε και ευγενείς για να τους ρουμπώνετε..

καλύτερα;;; ;);););););)

Δημοσ.
η διαδικασία είναι αγχωτική γιατί ακριβώς δεν την ελέγχεις.

Η διαδικασία είναι αγχωτική επειδή είσαι αγχώδης.

Μου χρωστάτε 100 ευρό για αυτή την συνεδρία.

Δημοσ.

είμαι, αλλά σε πολύ σοβαρά πράγματα, όχι για το δίπλωμα οδήγησης.. νομίζω οτι ένας ευσυνείδητος άνθρωπος θα αγχωθεί όταν ξέρει οτι μπορεί να τον κόψουν στο άσχετο και να χρειαστεί να σκάσει πάλι το 1/3 του μηνιάτικου...

και να μην είσαι, γίνεσαι .. εργαζόμενοι άνθρωποι ενωθείτε!!! :mrgreen: πετάς εσύ έτσι 150ευρουλάκια;;;; :shock::shock::shock:

και θες και 100 για συνεδρία;; ποιός είσαι ο yalom???? :?:εγώ σου την κάνω με 50 και θα έχεις και καρεκλάκι για τα πόδια και ανεμιστήρα οροφής.. ;);)

Δημοσ.

Δεν με κόβω να βγάζω δίπλωμα ποτέ οπότε δεν θα μάθω το σχετικό άγχος.

Δεν νομίζω ότι περιγράφεις παθολογικό άγχος, έκανα ένα κακό αστείο που συνηθίζω περί ψυχολογισμόυ στο ίντερνετ. Αλλά όντως είναι 100 πολλά? Νόμιζα είναι στάνταρ ταρίφα. Χμ.. ας πούμε, το ιατρείο παίζει ambient, έχει θέα την θάλασσα και ειμαι και ωραίος.

Δημοσ.

Επειδή γνωρίζω καλά τους ψυχολόγους,είναι μέρος αυτού που έχω σπουδάσει, να μη σχολιάσω τις ταρίφες... οι τιμές μπορεί να χτυπήσουν και 100 αλλά εξαρτάται... η θέα στη θάλασσα και η αισθητική εικόνα πόσα λένε λες για αυτούς που πραγματικά χρειάζονται ψυχίατρο;;; θα βοηθούσαν αν είχες πελατεία στο κολονάκι, ή αν ήσουν ο yalom ή έστω μαθητής του.Εγώ μόνο τότε θα τα έδινα. Άσε με γιατί τους τα έχω μαζεμένα...

Νομίζω πως το σκαμπουδάκι με πούπουλο χήνας και ο μπέζ ανεμιστήρας οροφής θα έπιανε μη σου πω και 60.. αλλά 100 ???? σου τραγουδάω και καραόκε αν θες για 70 :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Πηρα διπλωμα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής χωρίς να λαδώσω κανέναν.. Επειδή ειναι επαρχία, οι τιμες βεβαια ειναι μεγαλυτερες απο τις πόλεις.. Η εξέταση διήρκησε κυριολεκτικα 5 λεπτά, οι εξεταστες μιλούσαν με τον δάσκαλο για κατι ραντισματα και την πορεια μου την ελεγε ο δασκαλος όχι οι εξεταστες.. Και 3 φορες να σου σβησει, και παρκαρισμα καθετο στο πεζοδρομιο να κανεις αυτοι δεν σε κοβουν.. Αν ανεβεις κανενα πεζοδρομιο βεβαια, θα πρεπει να ξαναδωσεις..

edit: για τους ασχετους στην οδηγηση βεβαια, υπαρχουν συγκεκριμενες σχολες στον νομό που σε "βοηθάνε με το αζημίωτο"..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...