Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μαθηματα, δεν εκανα θεωρητικα σε γραφειο αλλα πηγαμε κανονικα σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο σαν αυτον της εξετασης οπου καναμε αρκετα μαθηματα.

Δημοσ.

Εκανα μαθηματα, δεν εκανα θεωρητικα σε γραφειο αλλα πηγαμε κανονικα σε ειδικα διαμορφωμενο χωρο σαν αυτον της εξετασης οπου καναμε αρκετα μαθηματα.

Μήπως 190 έδωσες για τα θεωρητικά?

Σε ρωτάω γιατί και εγώ όταν πήρα το δίπλωμα για τα θεωρητικά πήγαινα σε ειδικό χώρο του υπουργείου στο οποίο έδωσα δύο δόσεις των 200€.

Αυτά τα έδωσα εκεί και όχι στον καθηγητή

Δημοσ.

190ευρω εδωσα ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. δεν εδωσα τιποτα παραπανω, δε ξερω αν ταφεντικοτρελαθηκε αλλα αυτα εδωσα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εγώ έδωσα εξετάσεις με γυαλιά και έχω την εξής απορία...που λέει πάνω στο δίπλωμα ή κάπου φακούς-γυαλιά ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Προφανώς έχεις το νέο ευρωπαϊκό δίπλωμα. Οπότε στην τελευταία σειρά στην πίσω μεριά (12) πρέπει να γράφει κάτι του στυλ 01.xx.

Το 01.01 σημαίνει τα γυαλιά οράσεως , 01.02 είναι οι φακοί επαφής, και υπάρχουν ενδεχομένως και άλλοι κωδικοί.

Δημοσ.

ναι πέρασα και εκεί κάτι νούμερα που διάβαζα με γυαλιά είχα πάει. Δεν θυμάμαι καθόλου είχε γίνει πριν 2χρόνια +...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα, απο 24/06 εχω παρει το διπλωμα. Ποτε να υπολογιζω να το εχω στα χερια μου; Ειδικα τωρα με τιις εκλογες να περιμεινω καθυστερηση;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα, δυστηχως εχω κοπει 3 φορες για το διπλωμα τι μπωρο να κανω; δεν υπαρχει αμαξι για μαθηματα, και η σχολη εχει πολλες αποτυχιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...