Nikolas Loubas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα έχω μια ερώτηση. Που μπορω να αποεφθυνθω αμα θέλω να καταγγείλω υποθεση χρηματισμού κατα τη διαρκεια εξετάσεων? Με λγα λογια θέλω να καταγγείλω ενα λάδωμα. Που και πως; Ευχαριστω εκ των προτερων
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδες ποσο παει το χαρτι για σιπλωμα οδηγησης μηχανης απεριοριστων κυβικων + εχω ηδη διπλωμα αμαξιου και αν ξερετε κανεναν καλο δασκαλο στην ανατολικη αττικη i know i know ζηταω πολλα thanks
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θεσσαλονικη εδωσα 190ευρω. Γενικα γυρω στα 200 υποθετω ειναι καλα.
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θεσσαλονικη εδωσα 190ευρω. Γενικα γυρω στα 200 υποθετω ειναι καλα. εξεταστρα + μαθηματα?
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ολα μαζι. Στην ουσια αν δε κανω λαθος 100 ειναι τα εξεταστρα και 90 της σχολης .Συνολο παντως 190 ευρω.
SlimData Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγα μου ακούγονται, πολύ λίγα... Κάτι για 300-350€ λέγανε τα παιδιά σε άλλα θέματα.. Εκτός κι αν έβγαλες για 50cc που είναι και πιο οικονομικό
Xvipes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 για μηχανή είναι χοντρικά το μισό από το αμάξι.είναι 10 πρακτικά και 10 θεωρητικά μαθήματα + τα παράβολα για τις εξετάσεις.(δεδομένου ότι έχεις περάσει τα σήματα για το αμάξι αλλιώς δίνεις και γι αυτά) You do the math.
athlios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγα μου ακούγονται, πολύ λίγα... Κάτι για 300-350€ λέγανε τα παιδιά σε άλλα θέματα.. Εκτός κι αν έβγαλες για 50cc που είναι και πιο οικονομικό Για 50αρι αν δεν εχεις αυτοκινητου ειναι κοντα στα 120 ευρω. αν εχεις δε πρεπει να ναι πανω απο 30 . 190 εδωσα εδω θεσσαλονικη για το Α1 ενω ειχα αυτοκινητου. Ιδια τιμη εννοειται ειχε και το απεριοριστων απλα πρεπει να σαι πανω απο 21.
SlimData Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δίκιο έχεις, αφού είχε περάσει τα σήματα δεν χρειάζετε να ξαναδώσεις. Λογικό. Άρα όντως πρέπει να παίζει γύρω στο 200άρι. Καθόλου άσχημα.
Xvipes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 200άρι και να κάνεις και όλα τα μαθήματα(θεωρητικά και πρακτικά) μου ακούγεται δύσκολο.Λογικά είναι τίποτα πακέτα(που δεν κάνεις τα μαθήματα) και το πάει τόσο.
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 200άρι και να κάνεις και όλα τα μαθήματα(θεωρητικά και πρακτικά) μου ακούγεται δύσκολο.Λογικά είναι τίποτα πακέτα(που δεν κάνεις τα μαθήματα) και το πάει τόσο. μου φαινεται οτι δεν χρειαζεται θεωρητικα...
athlios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Οι ερωτησεις που δινεις για μηχανη ειναι 10 . Ενας καλος λογος για να μη περασεις , γιατι και μεθυσμενος να πας δε παιζει να κοπεις , ειναι οτι καθονταν κανα τρελο μωρο διπλα σου ξερωγω και το ψησες. Κατα τα αλλα κανονικα τα μαθηματακια και τουλαχιστον εγω περασα με την πρωτη χωρις δευτερη φορα το κατοσταρι για εξεταστρα που δενκαιλιγο ε.
Xvipes Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 μου φαινεται οτι δεν χρειαζεται θεωρητικα... Με βάση νόμου πρέπει να κάνεις 10 μαθήματα θεωρίας για την μηχανή.Γι αυτό έγραψα ότι μπορεί να το κάνουν "πακέτο"(παράνομα βέβαια) και να σου λένε δώσε μου 200 και έλα να δώσεις την τάδε ημερομηνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα