Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει 19 μαθήματα. Τα πηγαίνω αρκετά καλά στην οδήγηση, μόνο που τώρα μόλις αρχίσαμε τα παρκαρίσματα και μου είπε ο δάσκαλος ότι θα πρέπει να κάνω 2-3 μαθήματα παραπάνω (για να μάθω και τα παρκαρίσματα). Κάναμε πάρα πολλές ώρες μέσα στην πόλη και οδηγάω με πολύ άνεση, μόνο τα παρκαρίσματα δεν έμαθα..

θα 'θελα να ρωτήσω λοιπόν, πόσο κοστίζει το κάθε έξτρα μάθημα πάνω-κάτω; Δεν μου είπε καν ότι θα χρεωθώ παραπάνω εκτός αν αυτό είναι αυτονόητο. Να επισημάνω επίσης ότι θεωρητικά μαθήματα δεν έκανα και πέρασα τα σήματα χωρίς λάθος με την πρώτη.. υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω τίποτα για τα έξτρα αφού δεν μου κανε θεωρητικά;

Δημοσ.

εχμμμ,δεν θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις τον ίδιο;

Θεωρητικά εγώ έκανα 3,πήγαινα κοιμόνουν 1 ώρα και έφευγα,πλήρωσα όμως

Δημοσ.

ααααν σου ζητησει εξτρα λογικα κανα 15-20 το μαθημα υποθετω χωρις να ειμαι σιγουρος..

παρκαρισματα δεν κανατε καθολου??? ή απλα δεν τα εχεις εμπεδωσει? γιατι μετα απο 19 ωρες να μην κανατε καθολου παρκαρισματα εστω τα βασικα με κανει εντυπωση συνηθως οσο κανεις τις βολτες στην πολη σου λεει παρκαρε το εδω-ξεπαρκαρε και συνεχιζεις τις βολτες κλπ

Δημοσ.

Έχω κάνει 19 μαθήματα. Τα πηγαίνω αρκετά καλά στην οδήγηση, μόνο που τώρα μόλις αρχίσαμε τα παρκαρίσματα και μου είπε ο δάσκαλος ότι θα πρέπει να κάνω 2-3 μαθήματα παραπάνω (για να μάθω και τα παρκαρίσματα). Κάναμε πάρα πολλές ώρες μέσα στην πόλη και οδηγάω με πολύ άνεση, μόνο τα παρκαρίσματα δεν έμαθα..

θα 'θελα να ρωτήσω λοιπόν, πόσο κοστίζει το κάθε έξτρα μάθημα πάνω-κάτω; Δεν μου είπε καν ότι θα χρεωθώ παραπάνω εκτός αν αυτό είναι αυτονόητο. Να επισημάνω επίσης ότι θεωρητικά μαθήματα δεν έκανα και πέρασα τα σήματα χωρίς λάθος με την πρώτη.. υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω τίποτα για τα έξτρα αφού δεν μου κανε θεωρητικά;

εννοείτε ότι θα θέλει να τον πληρώσεις για τα έξτρα.αν τώρα το κάνει σε φάση πακέτο και fix τιμή και από καλή καρδιά σου έκανε παραπάνω μαθήματα τότε πάσο.

Εσύ πάντως μπορείς να του πεις μετά το 20ο μάθημα να σου κλείσει ημερομηνία για εξετάσεις ασχέτως αν σου λέει ότι δεν είσαι έτοιμη κλπ(λογικά παραπάνω λεφτά θέλει να βγάλει και γι αυτό σου καθυστέρησε τα παρκαρίσματα).

Το θέμα είναι εσύ κατά πόσο μπορείς να περάσεις τις εξετάσεις και πόσο έτοιμος είσαι.Κάνε μόνος σου παρκάρισμα με τον πατέρα σου ή οτιδήποτε αν έχεις οικονομικό πρόβλημα.

Δημοσ.

Τα 10 μαθηματα ειναι τα βασικα.

Οποτε για τα υπολοιπα 9 ή οσα άλλα ακομα ειναι να κανεις θα σου βγει οπως ειπε κ ο παραπανω κανα 15-20ευρω/μαθημα.

Οταν πηγες αρχικα κ σου ειπαν ενα ποσο χ αυτο περιλαμβανει 10 θεωρητικα και 10 βασικα οδηγησης στο τιμονι.

Αν εσυ δε πηγες στα θεωρητικα κακο δικο σου μιας κ τα πληρωσες...

ΥΓ +1 κανε μαζι με φιλο/πατερα/αδερφο μαθηματα.Βοηθαν πολύ ειδικα αν ειναι υπομονετικοι τυποι...

Δημοσ.

Τα 10 μαθηματα ειναι τα βασικα.

Οποτε για τα υπολοιπα 9 ή οσα άλλα ακομα ειναι να κανεις θα σου βγει οπως ειπε κ ο παραπανω κανα 15-20ευρω/μαθημα.

Οταν πηγες αρχικα κ σου ειπαν ενα ποσο χ αυτο περιλαμβανει 10 θεωρητικα και 10 βασικα οδηγησης στο τιμονι.

Αν εσυ δε πηγες στα θεωρητικα κακο δικο σου μιας κ τα πληρωσες...

ΥΓ +1 κανε μαζι με φιλο/πατερα/αδερφο μαθηματα.Βοηθαν πολύ ειδικα αν ειναι υπομονετικοι τυποι...

Κάνω 20 μαθήματα 1 ώρας το κάθε ένα, όχι 10 μαθήματα 2 ωρών.

ααααν σου ζητησει εξτρα λογικα κανα 15-20 το μαθημα υποθετω χωρις να ειμαι σιγουρος..

παρκαρισματα δεν κανατε καθολου??? ή απλα δεν τα εχεις εμπεδωσει? γιατι μετα απο 19 ωρες να μην κανατε καθολου παρκαρισματα εστω τα βασικα με κανει εντυπωση συνηθως οσο κανεις τις βολτες στην πολη σου λεει παρκαρε το εδω-ξεπαρκαρε και συνεχιζεις τις βολτες κλπ

Το πάρκαρε εδώ και ξεπάρκαρε το κάναμε συχνά. Στο 17ο αρχίσαμε τις γωνίες, στο 19ο το αριστερό παράλληλο, υπάρχει και το δεξί που δεν κάναμε. Φυσικά και έχω εμπεδώσει καλά, από το 10ο μάθημα και μετά συνέχεια μου λεγε πως αν συνεχίσεις έτσι το χεις πάρει το δίπλωμα με 1000. Τώρα δεν γνωρίζω γιατί με καθυστέρησε με τα παρκαρίσματα, μπορεί ίσως να θέλει παραπάνω λεφτά....... γκρρρρρ

Δημοσ.

Κάνω 20 μαθήματα 1 ώρας το κάθε ένα, όχι 10 μαθήματα 2 ωρών.

Που ποιας ωρας δλδ που 45λεπτα ειναι κανονικα...

Τεσπα αφου ξεκινησες ετσι τοτε μεχρι τα 20 μαθηματα εισαι καλυμμενη/ος.

Για τα επιπλεον να ξες οτι θελει να πεσει χρημα.

Το καλυτερο ειναι, στο ξαναγραφω, αυτο που ειπε κ ο πιο πανω, κανε με αδερφό ή θειο ή μπαμπά και να δεις οτι θα βοηθηθείς...

Δημοσ.

Επιδή αρχίσαμε με το παράλληλο αριστερό το οποίο μπορώ να πω ότι το κάνω αρκετά καλά.... το δεξί πιστεύω το χω χωρίς να μου χει δείξει γιατί παλαιότερα το χα δοκιμάσει με φίλους. Λέτε να του πώ αύριο στο 20ο και τελευταίο μάθημα να μου δείξει στα γρήγορα το δεξί (για να μπω στο κλίμα) και να του πω να με δηλώσει; Πες ότι με κόβουν στην εξέταση, πιο είναι προτιμότερο (οικονομικότερο) να κοπώ και να κάνω τα υποχρεωτικά πλέον μαθήματα μεχρι να ξαναδώσω ή να κανω τα 2-3 επιπλέων που ζητάει; Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα περάσω την εξέταση, εκτός αν κοπώ στο δεξί παράλληλο που δεν μου έχει δείξει ακόμα (το οποίο το χω δουλέψει με φίλους)..λέτε να το ρισκάρω;

Δημοσ.

Δε ξερω ποσα ειναι τα επιπλεον υποχρεωτικα για μετα που θα κοπεις...

Αποψη μου: κανε κανα 2 παραπανω τωρα και δωσε εξετασεις.Μη πας ετσι.Αν κοπεις θα απογοητευθεις πολύ....

Δημοσ.

Αυτά είναι...τελευταίο μάθημα κάναμε και το δεξί παρκάρισμα..όλα τέλεια, την Τρίτη δίνω.. θα με κάνει και 2 ώρες τεστ drive σαν εξέταση χωρίς χρέωση.. :-D

και μια ερώτηση, στο παράλληλο παρκάρισμα πόσσες φορές μπορείς να σταματήσεις; ο δάσκαλος μου είπε όσες θες, ενώ φίλοι που πήρανε το δίπλωμα παλαιότερα μου είπανε μέχρι 3!

Δημοσ.

κόπηκααααα!!!!

τα πήγαινα τέλεια σε όλα (άκουγα θετικά σχόλια απο πίσω), με βάλανε δεξί παρκάρισμα, και μου λένε κάνε και ένα αριστερό επιδή είσαι πολύ καλός για να σε δούμε! Τέλεια όλα.. μέχρι που φθάσαμε στην οπισθογωνία!! Με βάλανε να σταματήσω δίπλα απο κάδους για να κάνω την οπισθογωνία ως αποτέλεσμα να πάρω πολύ ανοιχτά τη στροφή και να το παρκάρω έξω απο το 1 μέτρο περιθώριο! Δλδ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σε βάζουν δίπλα απο κάδους αφού πρέπει ακόμα και αρχικά να απέχεις 1 μέτρο απο το πεζοδρόμιο??

Δημοσ.

Γενικά κοβουν για πλακα.. Ξερω ατομα που περασαν με τη πρωτη και σε 5 χρονια καταστρεψαν 2 αυτοκινητα, και καναν 7 τρακαρίσματα και ξερω και ατομα που το δωσαν 3 φορες και εχουν διπλασια χιλιομετρα και δεν εχουν κανει ζημια...

Εγω ειχα συνενόηση με τον δασκαλο μου εκανε νοηματα στην γωνία ποτε να στριψω κτλ. Το καναμε σε καπακι 3 κινησεων.Πισω εως οτου παρω σημα μετα το κοβω τελείως ε μετα ειναι ευκολο!

Δημοσ.

αν οι εξεταστές θέλουν να σε κόψουν το κάνουν για πλάκα...

Η εξέταση κανονικά κρατάει 40 λεπτά αλλά οι περισσότεροι την κάνουν σε 5-10 λεπτά.

Αν δεις και περνάει πάνω από μισή ώρα έχεις κτλβει ότι θέλουν να σε κόψουν ή έχεις πέσει στον πιο καυ....νο εξεταστή! :P

Δημοσ.

Αρχικά μου είπε ο δάσκαλος πως αν βλέπεις ότι σου ζητάνε πράγματα γρήγορα απο τη στιγμή που θα ξεκινήσεις σημαίνει πως είσαι καλός και θέλουν να ξεμπερδέψουν, δηλαδή καταλαβαίνουν με τη μία αν το κατέχεις ή όχι.

Η εξέταση μου ήταν 10 λεπτά. Έκανα ήδη 2 παρκαρίσματα (αριστερό και δεξί) τέλεια, που κανονικά έπρεπε να κάνω 1. Μου κάνανε και μια ερώτηση της πλάκας, "σε τί δρόμο κινούμαστε". Η απάντηση μου η θεική "σε δρόμο διπλής προταιρεότητας"..χαχαχ γελούσανε αλλα με διορθώσανε "σε διπλής κατευθήνσης".

Τέσπα, μου λένε "αντε στρίψε εδώ δεξιά και κάνε οπισθογωνία να τελειώνουμε", κοιτάω βλέπω 2 τεράστιους κάδους, αρχικά νόμιζα δεν κατάλαβα καλά γτ ξέρω ότι δεν μπορείς να παρκάρεις σε τόσο μεγάλη απόσταση απο το πεζοδρόμιο στην οπισθογωνία (1 μέτρο θέλει), δεν έστριψα το προσπέρασα λέγοντας ότι δεν κατάλαβα καλά... "δεν πηράζει, στρίψε στην επόμενη δεξιά και κάνε γωνία".... πάλι 2 κάδοι στη μέση, μου λέει ο δάσκαλος δίπλα στους κάδους.. εκεί κατάλαβα ότι κάτι θα πάει στραβά γιατί όταν κάνεις τη γωνία τα σημάδια που σου έδειξε ο δάσκαλος δεν θα πιάσουν γιατί αναγκαστηκά θα την πάρεις πολύ ανοιχτά τη στροφή... έκανα την γωνία και κόπηκα για "ενα παπούτσι διαφορά" όπως μου είπε απο το 1 μετρο του πεζοδρομίου.

και το τραγικό: "κρίμα είσαι τόσο καλός οδηγός, κρίμα που κόπηκες για μια βλακεία" είπα να του πώ "εγώ έκανα τη βλακεία;" αλλα το άφησα.. στεναχωρέθηκα περισσότερο γιατί τα πήγαινα άριστα..τι να πείς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...