Dr.Strangelove Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξέρω πόσο καιρό κάνει για να βγεί. Ο Manuel είπε για 10 μέρες. Το δικό μου πριν 20 χρόνια είχε κάνει πάνω από μήνα για να βγει, αλλά σκέφτηκα ότι κάτι θα έχει αλλάξει από τότε
Gary Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Ε βρε και συ που δεν κατάλαβες Μου είπε ότι δε γίνεται και να περιμένω 10 μέρες, χωρίς να σηκώνει κουβέντα το θέμα. έμενα ο δικός μου μου είπε οδήγα κανονικά απλά αμα σε πιάσουν θα πρεπει να πας μια μερα στο δικαστήριο (μετα απο 2 χρόνια συνήθως ) και να τους το δείξεις άμα προσέξειες οταν το πάρεις το δίπλωμα θα γράφει οτι η ισχύει απο την επομένη που πέρασες τις εξετάσεις..δλδ αν εδωσες 15 του μήνα θα γράφει 16.. δεν γραφει πουθενα ποτε το παρέλαβες όποτε ειναι σαν να το ξέχασες σπίτι εκείνη την μέρα .. ;)
vasoula78 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 περίπου 10 μέρες κάνει να βγει το δίπλωμα σήμερα έδωσα και εγώ λάδωσα....και όλα οκ από το να με κόψουν για το παραμικρό λάθος άγχους και να τρέχω πάλι προτίμησα το λάδωμα και 5 λεπτά υπόθεση ήταν όλα ούτε ερωτήσεις έκαναν...τπτ
drillgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Εμενα 2 μηνες εκανε να βγει το διπλωμα.. Δυτικη θεσσαλονικη τοσο κανει απο οσο ξερω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ξεκίνησα μαθήματα το Μάρτη, αλλά τα παρέτησα. Αν θυμάμαι καλά έχω πλη΄ρωσει σχεδόν όλο το ποσό. Λέτε να χω κανένα πρόβλημα τώρα;
Xvipes Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Ξεκίνησα μαθήματα το Μάρτη, αλλά τα παρέτησα. Αν θυμάμαι καλά έχω πλη΄ρωσει σχεδόν όλο το ποσό. Λέτε να χω κανένα πρόβλημα τώρα; Τα μαθήματα που έχεις πληρώσει ισχύουν μέχρι να λήξει η κάρτα σου.Αν δεν κάνω λάθος είναι 2 χρόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Σ' ευχαριστώ Xvipes. Αν και έπρεπε να το βγάλω σε καμμιά Βουλγαρία λόγω Ε.Ε. και να έκανα και 10 μέρες διακοπές με τα μισά λεφτά.
Praetorianos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πέρασα μόνο τα σήματα το καλοκαίρι και σκέφτομαι να συνεχίσω με τα πρακτικά το άλλο καλοκαίρι. Λογικά ούτε εγώ θα έχω πρόβλημα έτσι? Ισχύει ακόμα το 2 χρόνια ακόμα και για τα σήματα?
drillgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Απο τοτε που βγαινει η καρτα σου ισχυει για 3 χρονια. Εμενα πχ βγηκε αυγουστο του 2004. Σεπτεμβριο του 2004 περασα τα σηματα και ιουλιο του 2007 την οδηγηση για να προλαβω μην ληξει.
skiaxtro7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 παιδες την προηγουμενη παρασκευη περασα και εγω Καταρχας μου λεει ο δασκαλος οτι σε ενα μηνα να παω να το παρω..εντωμεταξυ ενας φιλος μου με κονε το πηρε μετα απο 3 μερες και μου ειπε οτι τον ενα μηνα τον λενε επιτηδες για να τους λαδωσεις κ να το παρεις αμεσα..καλα μιλαμε η ολη φαση τρελη λαμογια τεσπα σε ποσο καιρο λετε τελικα να παω να το παρω?καμοια 20αρα μερες?και φανταζομαι οτι αν παω ποιο πριν θα μου το παιζουν κινεζοι
gdevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Άκουσε τον δάσκαλο, και κάνε υπομονή 1 μήνα, δεν είναι τόσο τραγικό. Αντε και καλές τσάρκες.
jason_rethymno Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πέρασα με τη πρώτη και τα 2 τεστ.
Demetris77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Χθες το πηρα και γω, οι δυο σφραγιδες (μηχανη/αυτοκινητο) εχουν διαφορα 16!! χρονια. :-D:lol:
Zderg Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πάντως και αν σε πιασουν να οδηγεις ετσι οπως εισαι τωρα, δεν νομιζω να γινει και κατι τρομερο.. Ενταξει θα υπαρξει καποια ταλαιπωρια μεχρι να δουν οτι τελικα το εχεις παρει το διπλωμα.. Εγω τουλαχιστον για καμια 20αρια μερες οταν ειχα πρωτοπαρει το διπλωμα, οδηγουσα (χωρις να το εχω στα χερια μου).. Βεβαια δεν ετυχε να πεσω σε κανενα στρουμφακι.. Στην χαλκιδικη οι ελεγχοι ειναι λιγοι ειδικα τον χειμωνα που το ειχα παρει..
skiaxtro7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 φιλε ενταξει δεν νομιζω να ειναι τοσο προβλημα 10 μερες σιν οτι αθηνα κ συγκεκριμενα στην γειτονια μου αστο....μεχρι κ ανακριτικο της τροχαιας ειχα δει στο διπλα στενο ενα βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα