tsakaloutis82 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Είχα φορμάρει έναν εξωτερικό σκληρό σε MacOsJournaled σύστημα για να βλέπει τα αρχεία μου μόνο το mac. Δάνεισα τον σκληρό σε έναν φίλο ο οποίος το έτρεξε και σε Windows μέσω Macdrive. Οταν ο δίσκος όμως επέστρεψε στα χέρια μου δεν υπήρχε τίποτα. Οταν τον έβαζα στο mac έβγαζε μια πρωτοφανή οθόνη η οποία ανέφερε ότι πρέπει να επανακκινήσω το macbook και μάλιστα μόνο πατώντας το κουμπί για ανοίξει (του ρεύματος!). Το συνέδεσα και με windows μήπως σώσω τα αρχεία μου με macdrive αλλά το μόνο που εμφάνισε ήταν ένας άδειος δίσκος με φορμάρισμα τύπου... Raw (????). Τον ξαναέδωσα στο φίλο μήπως δει τα αρχεία στο δικό του υπολογιστή αλλά του εμφάνισε τα ίδια... Υπάρχει κάποια λύση για να βρω τα αρχεία μου; Επιπλέον ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω παρατηρήσει τις τελευταίες εβδομάδες ότι το macbook μου ζορίζεται πολύ ακόμη και με τις πιο απλές εργασίες με αποτέλεσμα τα ανεμιστηράκια να είναι σχεδόν μόνιμα ανοιχτά. Νομίζω ότι και πιο πριν όταν έκανε ζέστη δεν ζοριζόταν τόσο. Τι άλλο μπορεί να φταίει; Μήπως ότι έχει μείνει μόνο 1 GB ελεύθερο στο σκληρό του δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.