steve2810 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Λοιπόν, παρέλαβα το laptop και πραγματικά "πετάει" το μηχάνημα. Οι χαρακτηρισμοί των windows είναι οι εξής: Επεξεργααστής: 4,9 RAΜ: 4,8 Aero: 4,7 Games: 4,9 HDD: 4,7
laptopmaniac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Γεια σας, Αγόρασα το ίδιο λάπτοπ πριν 5 μέρες και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Σαν μηχανικός δουλεύω ένα πρόγραμμα της 4Μ και διάφορα άλλα ( Autocad 2002, Μηχανικός ασφαλείας κ.α ) τα οποία τρέχουν μόνο στα XP. Μετά απο πολύ κόπο κατάφερα να εγκαταστήσω τα XP στο μηχάνημα με τη χρήση του Nlite και με διάφορες άλλες πατέντες καθότι έχει Sata δίσκο που δεν τον αναγνωρίζουν τα XP. Αφου βρήκα σχεδόν όλους τους Drivers αυτός που δεν κατάφερα να βρω ήταν της Κάρτας γραφικών ( Έλεος ) Το φορητό φοράει την 8600Μ για την οποία η Nvidia κάνει αναφορά αλλά δεν δίνει Drivers. Μετά και απο τηλ στην HP μου είπαν ότι δεν υπάρχουν drivers για XP. Αν δεν βρω οδηγούς για την κάρτα γραφικών το φορητό μου είναι άχρηστο!! Όποια βοήθεια δεκτή.
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Ζητα απο το λive chat της hp να σου τους δωσουν. Το εχουν ξανακανει.
exypnoss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 gia ton laptopmaniac sto idio laptop gia karta grafikon dokimase ton driver tis intel poy tha vreis edo: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?ProductID=2576&DwnldID=13876&lang=eng stin parapano d/nsi kane download sto arxeio win2k_xp1431.exe to ekana ki ego kai doylepse mia xara. pes moy omos gia ton ethernet controller poy vrikes ton driver? ego ekei antimetopizo provlima. an mporeis na me parapepseis kapoy tha soy imoyn eygnomon.
the_cure Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους, Με πολύ χαρά είδα ότι υπάρχουν και άλλοι που όχι μόνο έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά έχουν καταφέρει να ξεφορτωθούν τα Vista. Δυστυχώς λόγου περιορισμένου χρόνου αναζήτησης (φανταρικό που τελειώνει σε κανα 2-μηνο), δεν έχω καταφέρει ακόμη να περάσω τα ΧΡ. Οποιαδήποτε βοήθεια λοιπόν είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ
vasdar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπέρα..ετοιμάζομαι να αγοράσωτο συγκεκριμένο laptop αλλά θέλω να ρωτήσω πώς τα πάει στα 3d παιχνίδια..οκ δεν εννοώ να τα τρέχει σφαίρα αλλά τουλάχιστον παιχνίδια όπως oblivion και titan guest τα τρέχει 1)πολύ αργά 2) ικανοποιτικά 3) πολύ καλά και πώς..δηλαδή με τα εφέ απενεργοποιημένα? δεν ρωτάω για παιχνίδια τελευταίας γενιάς πχ bioshock γιατί μάλον εκεί θα σέρνεται αλλάτι γίνεται με παιχνίδια 1-2 ετών σαν αυτά που αναφέρω? όποια εμπειρία θα μου είναι πολύτιμη..ευχαριστω
steve2810 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Τα γραφικά του είναι αρκετά ικανοποιητικά, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα παραπάνω παιχνίδια. Βέβαια δε θα έχει σε καμία περίπτωση επιδόσεις desktop, αλλά παίζουν άνετα παιχνίδια 1 με 2 ετών. Να φανταστείς το NFS Carbon παίζει με όλα ενεργοποιημένα μια χαρά. (800x600 βεβαια, αλλά σηκώνει και υψηλότερες αναλύσεις.). Θα μείνεις ικανοποιημένος από το μηχάνημα.
NewOrder Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα.. Επειδή πρόκειται τις επόμενες μέρες (αν όχι ώρες) να δοκιμάσω downgrade από Vista σε XP σε dv9542ev με χρήση του Nlite, θα ήθελα να ρωτήσω 1-2 συγκεκριμένα πραγματάκια που θα με γλιτώσουν πιθανόν από πολύ κόπο: 1) Έχω κατεβάσει τα περισσότερα αν όχι όλα τα drivers. Στο cd που θα δημιουργήσω θα πρέπει να κάνω slipstream μόνο το SATA ή και άλλα drivers; Αν ναί ποιά; (γραφικά; Intel Matrix Storage Driver;; κάτι άλλο 2) Όσον αφορά το SATA πρέπει να συμπεριλάβω τα 6 extracted αρχεία (iaAhci.inf, iaAhci.cat, iaStor.inf, iaStor.cat, iaStor.sys, TxtSetup.oem) ή/και το εκτελέσιμο; (iata75_enu.exe) Οι ερωτήσεις απευθύνεται προς τον laptomaniac ή οποιονδήποτε άλλο που έκανε επιτυχώς το συγκεκριμένο downgrade. Ευχαριστώ!
gregory1987 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 kalispera paidia...eimai kai egw katoxos tou laptop edw kai mia vdomada kai eimai eyxaristimenos se ola...omws simera sinantisa ena provlima.vasika eimai kamenos me to fifa kai eipa gia na min perimenw mexri na vgei to 2008 na tou valw to 2007 gia na pernaei i wra...omws mou parousiase ena provlima.ekei pou paizei kanonika to paixnidi kai vrisketai se ekseliksi enas agwnas ksafnika ola epivradinoun kai paizw les kai exei mpei kapoio slow motion.exw ton elegxo tou paixnidiou alla ola kiloun poli arga...to dvd den paizei na exei provlima giati o allos mou ypologistis to paizei mia xara...koitaksa sto arxeio readme kai den anefere tipote gia kartes grafikwn apo foritous giati autoi leei den einai tested...lete na dokinasw tipote allous drivers kai an nai mipws mporeite na mou peite kai pou na tous vrw?
steve2810 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Drivers της κάρτας γραφικών θα βρεις στο official site της HP.
laptopmaniac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή πολλοί ρωτάνε για downgrade σε XP εγώ βρήκα όλες τις πληροφορίες που ήθελα απο το forum της HP στο παρακάτω λινκ http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=1150452 Καλή επιτυχία....
argiris77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή κ εγώ προσπαθώ να βάλω στο laptop (hp 6541) τα xp, ξεκίνησα να κατεβάσω το sata driver (iata75_enu.exe) αλλά διαβάζοντας το txt αρχείο που υπάρχει στο site που το κάτέβασα δεν καταφέρνω να το κάνω extract. Μήπως κάποιος που το κατάφερε μπορεί να μου πεί τον τρόπο να το κάνω extract ή να μου στείλει σε pm τα extracted αρχεία? Edit Τελικά κατάφερα να εγκαταστησω τα xp στο laptop με τον αναλυτικότατο οδηγό που αναφέρεται στο παρακάτω λινκ http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=165319 - είναι για τις σειρές Dv6500 kai Dv9500 - και μπορώ να πώ ότι το μηχάνημα πετάει, αρκετά γρηγορότερο (ακόμα και η απόκριση των touch κουμπιών είναι ταχύτατη σε σχέση με πριν) και όλα εγκατεστημένα σωστά, μόνο το remote control δεν φαίνεται να δουλεύει αλλά πιστέυω θα ζήσω και χωρίς αυτό.Πάντως στο site κάποιος είπε ότι η hp μετά απο πολλά παράπονα για την μη ύπαρξη drivers xp, ξεκίνησε να φτιάχνει για όλα τα μόντέλα της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.