Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion DV9542ev

steve2810

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, μόλις έδωσα την παραγγελία στο e-shop για το παραπάνω laptop και ήθελα τις γνώμες σας για το άμα ήταν αξιόλογη αγορά. Η τιμή του ήταν 1300€.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρει κανένας που έχει κάνει στο παρελθόν συναλλαγή με το e-shop, πότε περίπου θα το παραλάβω?

Δημοσ.

Οτι έχεις επιλέξει στο acount σου. Αν επέλεξες απο e-shop point θα πας να το πάρεις ο ίδιος. Αλλιώς σπίτι :) +1 για το λάπτοπ. Πολύ καλή επιλογή. Η HP τα σπάει στα λάπτοπ με τα Pavilion. Φοβερό design

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ! Μήπως ξέρει κανένας που έχει κάνει στο παρελθόν συναλλαγή με το e-shop, πότε περίπου θα το παραλάβω?

Θα το παραλαβεις μολις ειναι διαθεσιμο!

Το e-shop ειναι γρηγορο σχετικα,αλλα στην δικη σου περιπτωση θα σε καθυστερησει η hp μεχρι να το φερει Ελλαδα γιατι ειναι καινουριο μοντελο.

Δημοσ.

φιλε καλοριζικο

σουπερ φαινεται, αλλα για να σαι 100% σιγουρος εντος του επομενου 2μηνου-3μηνου χτυπα και μια επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια να χεις το κεφαλι σου σιγουρο

Δημοσ.
...αλλα για να σαι 100% σιγουρος εντος του επομενου 2μηνου-3μηνου χτυπα και μια επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια να χεις το κεφαλι σου σιγουρο

+1

Αλλωστε δεν ειναι ακριβη, 100 ευρω κανει.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_23_271&products_id=788

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Κι εγώ έτσι πιστεύω, πως έκανα πολύ καλή επιλογή. Και επέκταση εγγύησης μάλλον θα πάρω αλλά τον επόμενο ή μεθεπόμενο μήνα, δε βιάζομαι.

Δημοσ.

Συμφωνω για την επιλογη αλλα και την καινουργια σεια Παβιλιον η οποια εχει πολυ καλα ποιοτικα χαρκατηριστικα επιτελους και αντοχες..

Δημοσ.

καλοριζικο ειναι αψογο πραγματικα αυτο το φορητο

Δημοσ.

Παιδιά δε θα το πιστέψετε, ήρθε κιόλας στο κατάστημα για παραλαβή. Μέσα σε μία μέρα το είχαν έτοιμο. Μπράβο τους, νομίζω πως αξιζουν συγχαρητηρια στο e-shop.

Δημοσ.

Μπραβο....Παρεμπιπτοντως, στο e-shop ειναι γενικα πολυ γρηγοροι!!!Ειχα παρει πριν 3 βδομαδες ψηφιακη και σημερα κινητο και τα παρελαβα μεσα στην ιδια μερα....

Καλοριζικο το λαπτοπ!!

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ (παν)ευτυχής κάτοχος του ίδιου laptop εδώ και 3 μέρες. Πάρα πολύ καλό μηχάνημα, ταχύτατο, αθόρυβο και δεν κωλώνει πουθενά. η χρήση που του κάνω είναι επαγγελματική και ταυτόχρονα έχω ανοιχτά Outlook 2007, MS Visual Web Developer, Adobe Fireworks, Firefox με τουλάχιστον 5-6 tabs κάθε φορά, + καποιο media player να ακούω μουσική και το μηχάνημα, ακόμα και με μπαταρία δουλεύει άνετα.

Πιστεύω ότι στα χρήματα αυτά δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο, ειδικά με 17".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...