Προς το περιεχόμενο

Μνήμες DDR3

agelakos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε phovos, εγω δεν ειπα του agelakoυ12, "μακρια απο DDR3" δεν αξιζει λιγο πριν? Για μενα ,"ταπεινα", ψαξε Αsus P5K Premium ή Gigabyte GA-P35-DQ6 (πολυ καλα και τα δυο, ελαφρως λιγο δυστροπο Bios to Gigabyte). Ειναι φυσικα τα Top και απο τις δυο εταιριες, αν ψαχνεις κατι πιο φτηνο θα χασεις σε OC και καποιες αλλες δυνατοτητες (onboard SATA, LAN, etc).

Τελος, billpeppa, αντι να βριζεις δημοσια, γιατι δεν στελνεις σε PM τις ρυθμισεις/αποδειξεις των οσων λες? Εγω δε spammaro, αφου δεν πουλαω συναφη ειδη :-)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είναι καλη περίπτωση η GIGABYTE P35C-DS3R P35 η Asus P5KC???

H ακόμη και MSI P35 Platinum Combo???Πια είναι καλύτερη απο ολες???

Πιο σταθερή????

• Super Moderators
Δημοσ.
φιλε phovos, εγω δεν ειπα του agelakoυ12, "μακρια απο DDR3" δεν αξιζει λιγο πριν? Για μενα ,"ταπεινα", ψαξε Αsus P5K Premium ή Gigabyte GA-P35-DQ6 (πολυ καλα και τα δυο, ελαφρως λιγο δυστροπο Bios to Gigabyte). Ειναι φυσικα τα Top και απο τις δυο εταιριες, αν ψαχνεις κατι πιο φτηνο θα χασεις σε OC και καποιες αλλες δυνατοτητες (onboard SATA, LAN, etc).

Τελος, billpeppa, αντι να βριζεις δημοσια, γιατι δεν στελνεις σε PM τις ρυθμισεις/αποδειξεις των οσων λες? Εγω δε spammaro, αφου δεν πουλαω συναφη ειδη :-)

ahem poios o logos na parei Asus P5K Premium? na faei sthn mapa tis built in mnhmes?

oso gia ton billpeppa pou 8eleis na steilei pm me ry8miseis/apodei3eis den eidame na apodeiknyeis esy oti exeis auta apo ta opoia isxyrizesai...

• Super Moderators
Δημοσ.

agelakos12 giati ton plhrwneis kai exeis thn apaithsh na apantaei? to tsampa pe8ane...

kai ti paei na pei mhn ginei xamos? 8a pas na ton deireis kiolas?

Δημοσ.
episis billpeppas na apantas

se ayta poy se rotai kapios

kai mi to pezis kserolas kai kolimenos

me ta overlocking!!!

Ok mom, I'll be a good boy :D

Αν σε όλα τα post μου εδώ δεν έλαβες απάντηση, δεν φταίω εγω...

Δημοσ.

Λοιπόν με ένα Search Στο ΝΕΤ είδα κατί ωραία reviews που λένε πάνω κάτω αυτά που μάς λέει ο Billpeppas, όμως αμα δεν δείς κάτι απο κοντά.... δεν μπόρεις να μιλήσεις(Αυτο δέν πάει σε εσένα Billpeppas) και το λέω αυτό γιατί και εγώ μπορώ να σας πώ πώς φτάνει τα 2500ΜΗΖ με υπερχρονισμό! αυτά.... ελπίζω να μην με φάτε με αυτά που είπα!

Δημοσ.

Οι αποδείξεις υπάρχουνε ( εκτός και αν 4 άτομα με online CPUz verifications είναι "φτιαχτά" δηλαδή...λέμε τώρα ).

Άλλα 20+ άτομα υπάρχουνε και στο XtremeSystems...

Τώρα αν κάποιος έχει σκοπό της ζωής του να μας πρήζει τα @@ δίχως λόγο έτσι για να κάνει πλάκα, με συγχωρείτε εγω βαρέθηκα αυτό το παιχνίδι.

p.s. Η signature μου τα λέει όλα.

Αν αμφισβητείς κύριε alexchatgr1 ( jesus perfect nickname ) οι πόρτες του σπιτιού μου ανοιχτές...

Δημοσ.

Παρτε DDR3!!!! Ειναι πολυ γρηγορες, παρα πολυ.... Δηλαδη πετανε...

Αντε, μονο ετσι θα πεσουν οι τιμες... χιχιχιχιχιχιχι

Δημοσ.
ahem poios o logos na parei Asus P5K Premium? na faei sthn mapa tis built in mnhmes?

Προφανως δεν γνωριζεις οτι το P5K Premium ειναι DDR2, δεν μιλαω για το P5K3 Premium (που εχει της μνημες on board). To P5K Deluxe δεν το συνιστω, εχουν αναφερθει καποια προβληματα απο αλλους χρηστες.

oso gia ton billpeppa pou 8eleis na steilei pm me ry8miseis/apodei3eis den eidame na apodeiknyeis esy oti exeis auta apo ta opoia isxyrizesai...

Καταρχιν εγω δεν το "παιζω" ξερολας, ουτε βριζω δημοσια κανενα, ουτε πουλαω τιποτα. Το να προτεινεις σε ενα χρηστη ενα πακετο mobo+DDR3, ειπα οτι δεν ειναι η καλυτερη λυση για θεμα χρηματων.

Οσο για P5K3 Deluxe με Samsung/SuperTalent 1600CL7 DDR3 μνημες. Επειδη εχω δοκιμασει τους συνδιασμους και E6600 και με E6750 δεν ενθουσιαστηκα με την σταθεροτητα motherboard, ακομα και με το 0703 bios του P5K3 που μου εστειλε η Αsus (ειναι ακυκλοφορητο). Χιλιες φορες καλυτερο P5K Premium και DDR2 :)

Καλα τα posts του extremesystems.org, αλλα οπως ειπε και ο billpeppas, ο συνδυασμος CPU+motherboard μπορει να μην φερει τα "τελεια" αποτελεσματα που εχουν ποσταριστει. Μην ξεχνατε οτι πολλοι extreme χρηστες εχουν στα χερια "engineering samples" και ειδικα cooling systems, με αποτελεσμα εντυπωσιακα νουμερα.

Εγω ο ιδιος ειπα οτι, οχι οτι αμφισβητω τα αποτελεσματα, αλλα αν ο ιδιος τα εχει επιβεβαιωσει και με ποιο setup/settings.

Εγω ειμαι τυχερος και δεν πληρωνω hardware ο aggelakos12 ομως? To θεμα ειναι να ειμαστε και λιγο μετριοφρωνες μιας και ο καθενας που δινει τα χρηματα του δεν φταιει σε τιποτα.

Δημοσ.
Αν αμφισβητείς κύριε alexchatgr1 (jesus perfect nickname) οι πόρτες του σπιτιού μου ανοιχτές...

Εγω απλως ειπα, settings του BIOS, CPU και ρυθμισεις των timings και μεχρι ποσο FSB επιασες με τις SuperTalent 1600CL7. Μεχρι στιγμης κουβεντα. Oυτε σε ειρωνευτικα δημοσια ουτε σε βριζω. Τελως παντων, αν πραγματικα σε ενδιαφερει το θεμα PM, δεν φταινε τιποτα οι αλλοι να μας ακουνε...:|

@overclockerd: να ηξερες ποσα reviews (τοσο στον εντυπο και online) τυπο ειναι ψευτικα/φτιαχτα... Αμα θες PM να σου εξηγησω τι και πως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...