Προς το περιεχόμενο

Μνήμες DDR3

agelakos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν είναι συμβατες

η CORSAIR EXTREME 2GB DDR3 1333Mhz

με GIGABYTE P35T-DQ6 DDRIII ή Asus P5K3 deluxe Wi-FI???

Θα τρέχουν στα 1333Mhz????Αν όχι προτίνεται κάποια!!!!

Και πια έιναι καλύτερη μητρική απο αυτές!!!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλυτερη η GIGABYTE P35T-DQ6 DDRIII αλλα απο οτι λεγετια οι περισσοτερες μητρικης θα υποστηριζουν ως τα 1033 ΜΗΖ FSB. Θελει ψαξιμο το θεμα.

Δημοσ.
Καλυτερη η GIGABYTE P35T-DQ6 DDRIII αλλα απο οτι λεγετια οι περισσοτερες μητρικης θα υποστηριζουν ως τα 1033 ΜΗΖ FSB. Θελει ψαξιμο το θεμα.

Και στα δύο εντελώς λάθος.

Αν δεν ξέρουμε καλύτερα να μην μιλάμε please.

Η P5K3 Deluxe είναι πολύ καλύτερη ( από όλες τις απόψεις ), πόσο μάλλον στο memory overclocking...που η μια πηγαίνει με το ζόρι στα 1600 και η άλλη 2000λιαρίζει...

Όσο για αυτό με το FSB...δείχνεις ότι δεν ξέρεις καν για τι πράγμα μιλάς ( πόσο μάλλον το ότι το μαμίσιο υποστηριζόμενο FSB των P35 mobos είναι τα 1066 & 1333 FSB...και με overclocking ξεπερνάνε κατά πολύ τα 2300 FSB

Δημοσ.

Δηλαδή με την Asus θα κάνω δουλειά με τισ παραπάνω μνήμες???

Αξίζει η αγορά των παραπάνω???Προτίνεται ένα motherboard που να

σηκώνει μανίσια 1333mHZ χωρις overclocking????

Δημοσ.

Ή μιλάω στους τοίχους ή κάποιοι δεν έμαθαν ακόμη να διαβάζουν...

Το ότι γράφω ότι "τα P35 boards υποστηρίζουν μαμίσιο 1066 & 1333 FSB" δεν σου λέει τίποτα ????

Το να μπείς επίσης στο site της Corsair και να δείς το compatibility list για να δείς αν δουλεύουνε στις mobo αυτές είναι τόσο εξωγήινα δύσκολο ?

Από την άλλη θα ήθελα πολύ να ακούσω τον λόγο που θες να πάρεις motherboard με DDR3 μνήμες...

Δημοσ.
Και στα δύο εντελώς λάθος.Η P5K3 Deluxe είναι πολύ καλύτερη ( από όλες τις απόψεις ), πόσο μάλλον στο memory overclocking...που η μια πηγαίνει με το ζόρι στα 1600 και η άλλη 2000λιαρίζει...

Να ρωτησω αν εχεις δοκιμασει ο ιδιος τα συγκεκριμενα μοντελα η απλως μεταφερεις αποψεις και δοκιμες που εχεις διαβασει στα "διακεκριμενα" online publication του χωρου? :???:

To P5K3 Deluxe αντε να πηγαινει maximum 450FSB σε πραγματικες συνθηκες. Τωρα τα "τζιμανια" του Anandtech πως πηγανε τις SuperTalent DDR3-1600 στα 2.0+GHZ χωρις ουτε ενα screenshot του CPU-Z και χωρις κανεναν αλλο να επιβαβαιωνει τα τεστς τους, ισως ειναι μια απορια...

Εγω επειδη εχω το P5K3 deluxe, μου εχει φανει αρκετα ασταθες, σε σχεση με αλλα Asus μοντελα. Θα προτινα στον φιλο, P5K Premium+DDR2 μνημες, πολυ γρηγορο και σταθερο.

Δημοσ.
Να ρωτησω αν εχεις δοκιμασει ο ιδιος τα συγκεκριμενα μοντελα η απλως μεταφερεις αποψεις και δοκιμες που εχεις διαβασει στα "διακεκριμενα" online publication του χωρου? :???:

To P5K3 Deluxe αντε να πηγαινει maximum 450FSB σε πραγματικες συνθηκες. Τωρα τα "τζιμανια" του Anandtech πως πηγανε τις SuperTalent DDR3-1600 στα 2.0+GHZ χωρις ουτε ενα screenshot του CPU-Z και χωρις κανεναν αλλο να επιβαβαιωνει τα τεστς τους, ισως ειναι μια απορια...

Εγω επειδη εχω το P5K3 deluxe, μου εχει φανει αρκετα ασταθες, σε σχεση με αλλα Asus μοντελα. Θα προτινα στον φιλο, P5K Premium+DDR2 μνημες, πολυ γρηγορο και σταθερο.

Μάλλον noobας που δεν ξέρει τι και πως και είπε να χωθεί.

Αν δεν ξέρουμε, δεν λαλάμε...

Το κάλιο να μασάς παρά να μιλάς το ξέρεις ?

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=210268

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=213958

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=214039

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=219211

Επίσης...με ένα απλό google βρίσκεις πολλά και ωραία review... τα οποία...

έχουν πιάσει τουλάχιστον 450 ο καθένας ( και δυστυχώς παίζει noobια και στα review sites, αφού και η κωλότριχα του καθενός πλέον μπορεί να ανοίξει site )...

ένα από αυτά που έπεσα στο net τώρα έγραφε το εξής ( το οποίο είναι σωστό και επιβεβαιωμένο ):

One more thing, there seems to be a motherboard/CPU combo limitation out there which limits the max stable FSB, meaning that while our P5K3 Deluxe reached 602MHz stable FSB with the E6600, with our X6800 it couldn't even pass 530MHz, even un-stable. Originally people believed that there's a FSB "wall" within each CPU, but it seems now that it's a CPU+Motherboard combo related wall.

Πιάσε και το XtremeSystems.org/forums και ρίξε ένα διάβασμα...καλό θα σου κάνει ;)

Δημοσ.

φιλε agelako12 το σχολιο δεν αναφεροταν σε σενα προφανως. To X38 νομιζω προς τελος Σεπτεμβριου/Οκτωμβριου, και παλι δεν ειναι και σιγουρο τι ακριβως θα προσφερει σε αποδοση. Παντως δεν συνηστω με τιποτα DDR3 μνημες, αφου και πιο ακριβες ειναι και δεν υπαρχει η τρομερη διαφορα που θα περιμενε κανεις. Πηγαινε σε κατι δοκιμασμενο με DDR2 και ειτε P965/P35 chipset...

Δημοσ.

Καλο θα ειναι να μιλας με πραγματα που εχεις ο ιδιος δοκιμασει και οχι με τις δοκιμες αλλων, μια συμβουλη για το μελλον.

Εαν 2-3 ανθρωποι επιασαν 500~510FSB και συγκεκριμενους επεξεργαστες, αυτο συμαινει οτι ο καθενας θα το πιασει και ο ιδιος? Γιατι πιανεις τα ακραια παραδειγματα για να "πεισεις" καποιον για τα λεγομενα σου? Εχεις δοκιμασει ο ιδιος το P5K3 Deluxe με DDR3 μνημη και ειδες ποσο πηγε?

Επειδη προφανως δεν εχεις, ενω εγω εχω, 450FSB ειναι καλα με FSB:DRAM σε 1:2. Παραπανω ηταν πολυ ασταθες και με αγορασμενους E6600 και Ε6750. Σιγουρα αν καποιος εχει Engineering samples απο Intel ισως να παει καλυτερα, αλλα να μην παιζουμε με τα λεφτα του απλου χρηστη...

Δημοσ.
Καλο θα ειναι να μιλας με πραγματα που εχεις ο ιδιος δοκιμασει και οχι με τις δοκιμες αλλων, μια συμβουλη για το μελλον.

Εαν 2-3 ανθρωποι επιασαν 500~510FSB και συγκεκριμενους επεξεργαστες, αυτο συμαινει οτι ο καθενας θα το πιασει και ο ιδιος? Γιατι πιανεις τα ακραια παραδειγματα για να "πεισεις" καποιον για τα λεγομενα σου? Εχεις δοκιμασει ο ιδιος το P5K3 Deluxe με DDR3 μνημη και ειδες ποσο πηγε?

Επειδη προφανως δεν εχεις, ενω εγω εχω, 450FSB ειναι καλα με FSB:DRAM σε 1:2. Παραπανω ηταν πολυ ασταθες και με αγορασμενους E6600 και Ε6750. Σιγουρα αν καποιος εχει Engineering samples απο Intel ισως να παει καλυτερα, αλλα να μην παιζουμε με τα λεφτα του απλου χρηστη...

Κοίτα επειδή δεν γουστάρω τις φλυαρίες και ελαφρού τύπου μαλακίες, αν έκανες ένα search θα έβλεπες ότι έχω ήδη P5K3 Deluxe και μπόλικες DDR3 μνήμες...και μάλλιστα έχω πουλήσει και άλλες 3 τέτοιες μητρικές και άλλα 3 set DDR3 μνήμες...

Τώρα αν επιμένεις, και γουστάρεις να φας ταπείνωση καλή, έρχομαι και σου πιάνω ότι FSB θες στην P5K3 Deluxe σου...έπειτα σε περιγελώ και λίγο πλακίτσα να κάνουμε.

Υ.Γ. Βγήκαμε από την χρονοκάψουλα και "spamάρουμε" ?

Δημοσ.

peace brothers!

agelakos12

Δεν υπαρχει λογος να παρεις ακομα DDR3 μνημες το κοστος τους ειναι πολυ μεγαλο και δεν αξίζει το κοπο...Για μενα οποιος αγορασε ΤΩΡΑ DDR3 ή ειναι λαλακας(no offence alexchat_gr1) ή tech freak(θυμα δλδ...)

Παρε μια μητρική με 45nm cpu support και ενα καλο ζευγαρακι DDR2 και θα εισαι ευχαριστημενος τα μεγιστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...