Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης HD.

Stathiss19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά..τι κάνετε?καλημέρα σας πρώτα απόλα..Θα ήθελα την γνώμη σας για την αγορά τηλεόρασης HD..Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση στην οποία να συνδέω το pc ωστε να βλέπω ταινίες και το ps3 που σκοπεύω να αγοράσω πακέτο..Μ'αρέσει πολύ το τελευταίο μοντέλο της samsung στις 27"..δεν ξέρω αν συμφωνείτε..Τέλος υπάρχει τρόπος τα αναλογικά κανάλια να δείχνουν καλύτερα?Και με τον ψηφιακό δέκτη θα "πιάνω" και την ερτ?ευχαριστώ πολύ..καλημέρα σας..:-D

Δημοσ.

Για την τηλεόραση δεν έχω ιδέα.

Υπάρχει HD satellite receiver (π.χ. αυτός) αλλά δεν ξέρω αν κάνει upscaling το SD υλικό ουτωσώστε να βλέπεις τα αναλογικά κανάλια σε καλύτερη ποιότητα. Άλλος τρόπος δεν ξέρω αν υπάρχει.

Τι εννοείς αν θα πιάνεις την ΕΡΤ; Τα ψηφιακά της ΕΡΤ εννοείς; Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο δέκτης να είναι hybrid και να δέχεται και επίγειο ψηφιακό σήμα. Αλλά τότε μάλλον δεν θα είναι HD...

Και μια συμβουλή για το μέλλον: Δεν χρειάζεται να αντιδράς έτσι όταν δεν σου απαντάνε αμέσως. Αντί να ειρωνευτείς, καλύτερο είναι να γράψεις 2η απάντηση για να δει κάποιος το thread σου.

Δημοσ.

exo to megalo montelo tis seiras. sigkekrimena tin 40ara LE40R86BD. i sigkekrimeni seira exei ensomatomeno psifiako dekti dvb-t oste na vlepeis ta psifiaka kanalia. exei game mode oste na fainetai oso to dinaton kalitera i paixnidomixani sou. oso gia ta analogika kanalia, einai gigi! fantasou exo tin 40ara k i poiotita eikonas einai para poli kali gia ta dedomena twn lcd othonwn. den perimena na exei toso kali poiotita. se sena pou psaxneis gia mikroteres diastaseis, i eikona tha fainetai akoma kalitera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...