ntaryl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 καλησπερα Παιδια κονομησα αυτο το κινητο αρκετα καλο για μενα αλλα πρπει να ρυθμισω τα MMS(Vodafone). Μου στειλανε απο το κεντρο ενα sms αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω Παρακαλω καποιος να βοηθησει καλο βραδυ
dokimix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 mpes http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10389 epilegeis xwra, diktio ktl kai tha staloun automata sto kinito sou oi rithmiseis gia mms!
Nomikaria Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εγω παντως ειχα στειλει ενα μηνυμα (εχω Cosmote βεβαια...) για να ενεργοποιηθουν οι ρυθμισεις για MMS αλλα τελικα δεν μπορουσα ουτε να στειλω ουτε να λαβω MMS....Αν θες μπορεις να πας σ'ενα καστημα Cosmote/Vodafone και να στα ενεργοποιησουν εκεινη τη στιγμη!!!
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Επειδή έχω το συγκεκριμένο κινητό σε i-mode,έπρεπε να γίνει η ενεργοποίηση της συγκεκριμέης υπηρεσίας για να δουλέψουν τα mms. Oπότε υποθέτω ότι αν είναι vodafone live συσκευή,πρέπει να γίνει αντίστοιχα ενεργοποίηση του vodafone live.
dokimix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 to idio eixa pathei kai gw me to z710i me cosmote. otan to energopoiisa omws mesa apo ti selida tis sony ericsson douleue mia xara...
ana_mas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 καλησπερα Παιδια κονομησα αυτο το κινητο αρκετα καλο για μενα αλλα πρπει να ρυθμισω τα MMS(Vodafone). Μου στειλανε απο το κεντρο ενα sms αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω Παρακαλω καποιος να βοηθησει καλο βραδυ Καλησπέρα, Για δοκίμασε να περάσεις χειροκίνητα τις εξής ρυθμίσεις αν αντιμετωπίσεις δυσκολία πες μου. Για mms Από το κεντρικό μενού της συσκευής πήγαινε διαδοχικά: Πίνακας Ελέγχου - Συνδέσεις - Λογαρ. Internet. Επέλεξε "Nεο" και συμπληρωσε τα ακόλουθα: Όνομα λογαριασμού: VF MMS Tύπος Συνδεσής: Eπιλέξτε "GPRS" Πάτα "Περισσότερα" και στο Ονομα Χρήστη: user Κωδικός: pass Διεύθυνση: mms.vodafone.net Πάτησε "Τέλος" και πάλι "Τέλος". H επιλογή που σου αναφέρει "Εμφάνιση διαλόγου σύνδεσης" την αφήνεις επιλεγμένη. Στη συνέχεια στην ιδια καρτέλα θα επιλέξεις "Λογ. Wap". Επελεξε "Nέο" και θα συμπληρώσεις τα ακόλουθα: Όνομα λογαριασμού: VF MMS Λογ. Internet: VF MMS Χρήση Διακομιστή: ενεργοποιημένη επιλογή Διεύθυνση: 213.249.019.049 Θύρα: 9201 Πάτησε "Τέλος". Στη συνέχεια στην ιδια καρτέλα θα επιλέξεις "Λογαρ Mηνυμάτων" και στην καρέλα MMS και θα πληκτρολογήσεις τα ακόλουθα: Διευθ. Κέντρου Μηνυμάτων: http://mms.vodafone.gr Λογαρ. Wap: VF MMS Στη συνέχεια πατάς "Τέλος" και πάλι "Τέλος". Αν δεν μπορείς να γράψεις στα Αγγλικά τότε θα πάς στο μενού - Πίνακας Ελέγχου - Συσκευή - Εισαγωγή Κειμένου - Εναλλακτική - Διαμόρφωση πλήκτρων - Διάταξη, επιλέγεις Αγγλικά, πατάς "Τέλος" και πάλι "Τέλος". Αυτά τα ολίγα...
jennouli Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 παιδιά θέλω βοήθεια..έχω το k610i αρκετό καιρό και μετά απο κανα 2 σερβισ τον πρωτο καιρο γιατι μου εκανε κουλα εχει βγει σκυλι απο τουμπες, υγρασια, ζεστη κτλ κτλ.. ωστοσο οι προσοψεις του έχουν ξεθωριάσει (το έχω σε κοκκινο χρωμα) και θελω να βρω κατι για να του αλλ'αξω την εμφανιση..πχ θηκη σιλικονης με σχεδιακια ή χρωματιστη..σκεφτηκα να αγορασω καινουργιες προσοψεις αλλα δεν πολυψηνομαι..καμια ιδεα ;
Xristaras12 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 @ jennouli μπορεις να αγορασεις πλαστικη θηκη και να το εχεις μεσα η αν βρεις απο κανενα ebay καλυμματα γιατι εδω (αν υπαρχουν κιολας)το 30αρι δεν το γλυτωνεις... @ntaryl αν το κινητο ειναι συσκευη της βονταφον εχει τις ρυθμισεις προεγκατεστημενες απο μονο του αν οχι παρε ενα τηλ το 1392 ακου τις οδηγιες και θα λαβεις τις ρυθμισεις σου οταν ερθουν πατας αποθηκευση και κανεις ενα restart του κινητου και εισαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.